Avatar_GR Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Κοίτα βασικά δεν έχω παίξει ποτέ ούτε ένα ευρώ ούτε σε καζίνο ούτε σε στοίχημα ξυστό τίποτα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως πιστεύω ότι υπάρχει μέλλον. Εννοείται πως έχω κάνει την έρευνα μου τι να αγοράσω και τι να αποφύγω από τα altcoins και προφανώς θα μείνω στα 100 με 200 ευρώ και 4 5 νομίσματα που πιστεύω ότι έχουν μέλλον. Γενικά είμαι πολύ προσγειωμένος αλλά έχω ενθουσιαστεί με τα cryptocoins. Το ότι κάποιο νόμισμα έχει τώρα 1 λεπτό η 10 λεπτά δεν σημαίνει ότι θα ανέβει. Τα τελευταία 3-4 χρόνια έχουν εμφανιστεί πολύ αξιόλογα νομίσματα με πολλές προοπτικές που τα έφαγε η μαρμάγκα... Εγώ προσωπικά το έχω δοκιμάσει αυτό που λες με το να τζογάρεις σε μικρά νέα νομίσματα και έχω κάνει και Mining αρκετά... Σε τελικές γραμμές από αυτά τα νομίσματα βγήκα χαμένος. Τα μόνα χρήματα που έβγαλα(και μου έμεινε κάποιο πολύ μικρό κέρδος στο τέλος) ήταν όταν έκανα Mining litecoins που τα πούλησα αργότερα. Νομίσματα από τα οποία έχασα ήταν τα: primecoin,riecoin,zeitcoin, medcoin, gamecoin, feathercoin κ.α που δεν τα θυμάμαι τώρα. Πολλά από αυτά δεν υπάρχουν καν στα ανταλλακτήρια πλέον. Οπότε ΠΡΟΣΟΧΗ φίλε, το ξαναλέω... Είναι τζόγος. Δεν επενδύεις, τζογάρεις με το να αγοράζεις κρυπτονομίσματα.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Το ότι κάποιο νόμισμα έχει τώρα 1 λεπτό η 10 λεπτά δεν σημαίνει ότι θα ανέβει. Τα τελευταία 3-4 χρόνια έχουν εμφανιστεί πολύ αξιόλογα νομίσματα με πολλές προοπτικές που τα έφαγε η μαρμάγκα... Εγώ προσωπικά το έχω δοκιμάσει αυτό που λες με το να τζογάρεις σε μικρά νέα νομίσματα και έχω κάνει και Mining αρκετά... Σε τελικές γραμμές από αυτά τα νομίσματα βγήκα χαμένος. Τα μόνα χρήματα που έβγαλα(και μου έμεινε κάποιο πολύ μικρό κέρδος στο τέλος) ήταν όταν έκανα Mining litecoins που τα πούλησα αργότερα. Νομίσματα από τα οποία έχασα ήταν τα: primecoin,riecoin,zeitcoin, medcoin, gamecoin, feathercoin κ.α που δεν τα θυμάμαι τώρα. Πολλά από αυτά δεν υπάρχουν καν στα ανταλλακτήρια πλέον. Οπότε ΠΡΟΣΟΧΗ φίλε, το ξαναλέω... Είναι τζόγος. Δεν επενδύεις, τζογάρεις με το να αγοράζεις κρυπτονομίσματα.... Σίγουρα θέλει προσοχή το έχω ψάξει πολύ τον τελευταίο καιρό μην αγοράσω ότι να ναι. Κάπου θα πέσω έξω κάπου μέσα ελπίζω. Στο feathercoin ήμουν έτοιμος να ρίξω λίγα χρήματα διαβάζω ότι μπορεί να είναι shit coin αλλά θα κάνει κάποιο μπαμ σε ανέβασμα μέσα στο 2017. Τα υπόλοιπα δεν τα γνωρίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Φιλε, μην το παρεις στραβα αλλα απο τα ποστ σου που διαβαζω στα 2-3 σχετικα threads, η ψυχολογια σου μου θυμιζει αυτους που πονταρανε στο χρηματιστηριο το 99 και φαγανε τα μουτρα τους. Δεν ειναι τραγικο βεβαια αν μεινεις στα 2-3 κατοσταρικα που λες αλλα ο τροπος που ερμηνευεις τα πραγματα ειναι μαλλον ανησυχητικος Εντάξει, αφού είναι τζόγος σε μεγάλο βαθμό δεν έχει και πολλά περιθώρια ερμηνείας πιστεύω. Πας και λίγο με τη λογική «κι αν σου κάτσει» δηλαδή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 έκαναν φτερά από mutlisig διευθύνσεις σε συμβόλαια στο ethereum καθώς υπήρχε bug στην τελευταία έκδοση του parity το σοβαρότερο πρόβλημα στο ethereum είναι η γλώσσα προγραμματισμού του η Solidity που στην κυριολεξία είναι για τα πανηγύρια. Διαβάστε λίγο εδώ να πάρετε μια ιδέα https://news.ycombinator.com/item?id=14691212 Solidity/EVM is by far the worst programming environment I have ever encountered. It would be impossible to write even toy programs correctly in this language, yet it is literally called "Solidity" and used to program a financial system that manages hundreds of millions of dollars. τώρα που λέγατε για τζόγο. Στα altcoin δεν είναι τόσο ο τζόγος αλλά το hype που θα δημιουργηθεί γύρω από κάποιο. Αυτό και μόνο είναι ικανό να εκτοξεύσει την ισοτιμία ενός alt σε δυσθεώρητα ύψη ακόμα και αν αυτό το alt είναι τελείως crap. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 έκαναν φτερά από mutlisig διευθύνσεις σε συμβόλαια στο ethereum καθώς υπήρχε bug στην τελευταία έκδοση του parity.Thanks για τα συνεχη updates. Επισης διαβασα οτι επιπλεον των 32 εκατομμυριων που εγιναν καπνος, ηταν εκτεθειμενα αλλα 75(!) τα οποια προλαβαν και απεσπασαν πρωτοι καποιοι white hackers οι οποιοι υποσχεθηκαν οτι θα τα επιστρεψουν. Αν ισχυει, respect στο να εχεις την κατοχη σου fuckyou, life changing χρηματα που εξασφαλιζουν μεχρι τα τριτοτεταρτα εγγονια σου και να τα επιστρεφεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomaniacoc Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Κάπου διάβασα οτι για eth σκοπεύουν να καθυστερήσουν την κατακόρυφη αύξηση δυσκολίας τεχνηέντως και δεν μπορώ να καταλάβω τι συνέπειες θα έχει αυτό (εκτός απο το να ωφεληθεί ακομα περισσότερο η AMD και να φτάσει η τιμή της 480 απο 200€ στα 1000€ rebranded ); επίσης γιατί το κάνουν (οι κόκκινοι ή οι πράσινοι πιστεύετε, πιέζουν για μπάλωμα στη φούσκα); σαφώς και δεν πιστεύω οτι οι μεγαλύτεροι κερδοσκόποι σε αυτή την ιστορία είναι οι κατασκευαστές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Ειμαστε στην τελικη ευθεια. Φαινεται οτι μεχρι τα χαραματα θα εχει γινει lock in το segwit https://coin.dance/blocks Αυτη τη στιγμη ειμαστε στο 82% και αν 29 απο τα επομενα 44 blocks ειναι υπερ (65% δηλαδη, σχεδον σιγουρο), εκλεισε το θεμα. Θελω αυριο το πρωι να ξυπνησω και να δω καλα νεα και διψηφια ποσοστα πανω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimos15 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 αν παει 3000 παω διακοπες στο φεγγαρι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 αν παει 3000 παω διακοπες στο φεγγαρι Ερώτηση: Έστειλα σήμερα με έμβασμα 100 ευρώ στο blockchain για αγορα bitcoin. Εκείνη τη στιγμή το btc είχε 2030 ευρώ. Αν πάει 3000 ευρώ αύριο τα 100 θα γίνουν 150? Σωστά δεν το κατάλαβα? Δεν έχουν μπει ακόμα τα χρήματα στο wallet θέλει 2 εργάσιμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimos15 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 οχι πρεπει να φτασουν τα 100 euro στο blockchain 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sharke Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Ερώτηση: Έστειλα σήμερα με έμβασμα 100 ευρώ στο blockchain για αγορα bitcoin. Εκείνη τη στιγμή το btc είχε 2030 ευρώ. Αν πάει 3000 ευρώ αύριο τα 100 θα γίνουν 150? Σωστά δεν το κατάλαβα? Δεν έχουν μπει ακόμα τα χρήματα στο wallet θέλει 2 εργάσιμες. σε καλο δρομο εισαι , 2700+ για την ωρα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 οχι πρεπει να φτασουν τα 100 euro στο blockchainΣυγνώμη απλά δεν σε κατάλαβα. 100 ευρώ έστειλα θα μπουν αύριο μεθαύριο. Εκείνη την ώρα η ισοτιμία ήταν αυτή που έγραψα. Εφόσον πάει 3000 δεν θα πάνε όλα 50% πάνω εφόσον αγόρασα στα 2000?σε καλο δρομο εισαι , 2700+ για την ωραΝα δούμε που θα φτάσει. Πρώτη φορά ασχολούμαι με τέτοια. Άργησα το ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimos15 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 οταν μπουν τα ευρο τοτε θα παρεις bitcoin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 οταν μπουν τα ευρο τοτε θα παρεις bitcoinΝαι αυτό το γνωρίζω. Απλά όταν με 100 ευρώ πήρα 0.05 bitcoins αυτά τα 0.05 θα έχουν αξία 150 αν αύριο πάει 3000. Οπως έγραψαν παραπάνω χρηματιστήριο είναι άλλα 1 φορά να κάτσει κάτι καλό θα βγάλεις αρκετά μακροπροθεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimos15 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 οταν θα μπουν τα ευρο θα παρεις bitcoin στην ισοτιμια που θα εχει τοτε το bitcoin δηλαδη σχεδον 3000 τωρα εχεις 0.00 bitcoin 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις