spongos12345 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 γεια σας παιδια,παρακολουθω αρκετο καιρο το συγκεκριμενο τοπικ και ειπα να ρωτησω αν μπορω να κανω και εγω "εξωριξει" bitcoin h litecoin με το συγκεκριμενο λαπτοπ που εχω? http://www.skroutz.gr/s/2437168/Lenovo-G580-i5-3210M-4GB-750GB.html η λεω λαλακιες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 γεια σας παιδια,παρακολουθω αρκετο καιρο το συγκεκριμενο τοπικ και ειπα να ρωτησω αν μπορω να κανω και εγω "εξωριξει" bitcoin h litecoin με το συγκεκριμενο λαπτοπ που εχω? http://www.skroutz.gr/s/2437168/Lenovo-G580-i5-3210M-4GB-750GB.html η λεω λαλακιες ? Ξέχασε το. Θες desktop με δυνατή AMD κάρτα. Η αλλιώς αγοράζεις μηχάνημα ASIC για bitcoin. Γνώμη μου να μην κάνεις τίποτα από τα 2 γιατί χαμένος θα βγεις στο τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Αλλή μια αρκετά ενδιαφέρων ομιλία από τον Ανδρέα Αντωνόπουλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Συγνωμη ρε παιδια αν καταλαβα καλα μπορει καποιος να φτιαξει δικο του bitcoin ? Αυτο δεν ειναι καποιο ειδος παραχαραξης ? Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2014 από Anorymous Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Συγνωμη ρε παιδια αν καταλαβα καλα μπορει καποιος να φτιαξει δικο του bitcoin ? Αυτο δεν ειναι κσποιο ειδις παραχαραξης ? Δε "φτιάχνεις" bitcoin .... "δουλεύεις" (το PC/κάρτα/USB) για από τον "κόπο" σου "παράγεις" λεφτά όπως "παράγει" λεφτά κάθε κράτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δε "φτιάχνεις" bitcoin .... "δουλεύεις" (το PC/κάρτα/USB) για από τον "κόπο" σου "παράγεις" λεφτά όπως "παράγει" λεφτά κάθε κράτος. Ειναι κατι σαν ας πουμε να δουλευεις στο νομισματοκοπειο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Ειναι κατι σαν ας πουμε να δουλευεις στο νομισματοκοπειο ? Όχι, αν θεωρήσουμε ότι "κόπος" σου είναι η επεξεργαστική ισχύ που "επενδύει" ο ΗΥ σου στο mining είναι σαν να καλλιεργείς ένα χωράφι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouxaxa Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ ένα έχω να πω. Wow. such money. much coins 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Όχι, αν θεωρήσουμε ότι "κόπος" σου είναι η επεξεργαστική ισχύ που "επενδύει" ο ΗΥ σου στο mining είναι σαν να καλλιεργείς ένα χωράφι Α καταλαβα αλλα ρε μου κανει μεγαλη εντυπωση, απο οτι ειδα θες τρελο μηχανημα , το ιδιο ισχυει και το litecoin γιατι λεει οτι μπορει να το κανει ο καθενας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Στα litecoin μπορείς να κάνεις εξόρυξη ακόμα με μια απλή κάρτα γραφικών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Στα litecoin μπορείς να κάνεις εξόρυξη ακόμα με μια απλή κάρτα γραφικών. Και ειναι δωρεαν ? Και τi παραγωγη εχεις ? Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2014 από Anorymous Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 δωρεάν είναι αλλά δεν έχω ασχοληθεί με litecoin καθόλου. Ασχολούμε με bitcoin μόνο και γενικά αν ασχολείσε με crypto νομίσματα δεν πας με greedy διαθεσή ότι θα βγάλεις λεφτά άμεσα. Πας για το χομπι σου και απλά προσδοκάς να πάρουν κάποια αξία τα bitcoin σου στο μέλλον. Ακόμα αν πιστεύεις στα bitcoin τα κρατάς και βοηθάς και στην εξόρυξη τους γιατί να λειτουργήσει το όλο σύστημα θέλει κάποιους που να το επιβλέπουν που στην ουσία αυτό είναι και το mining του. Προσωπικά το κάνω καθαρά για την geek τρέλα μου. Αυτή την στιγμή έχω φτάσει στα 25Gh/s και μέχρι τον άλλο μήνα θα έχω ξεπεράσει τα 50-60 Gh/s. Εχω αγοράσει και μερικά λέξεις κλειδιά από domain name με το bitcoin μέσα και γενικά πιστεύω στο όλο πράγμα. Και φούσκα να είναι που λένε δεν θα έχω χάσει και πολλά αυτοί δλδ που παίζουν στοίχημα χάνουν περισσότερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 δωρεάν είναι αλλά δεν έχω ασχοληθεί με litecoin καθόλου. Ασχολούμε με bitcoin μόνο και γενικά αν ασχολείσε με crypto νομίσματα δεν πας με greedy διαθεσή ότι θα βγάλεις λεφτά άμεσα. Πας για το χομπι σου και απλά προσδοκάς να πάρουν κάποια αξία τα bitcoin σου στο μέλλον. Ακόμα αν πιστεύεις στα bitcoin τα κρατάς και βοηθάς και στην εξόρυξη τους γιατί να λειτουργήσει το όλο σύστημα θέλει κάποιους που να το επιβλέπουν που στην ουσία αυτό είναι και το mining του. Προσωπικά το κάνω καθαρά για την geek τρέλα μου. Αυτή την στιγμή έχω φτάσει στα 25Gh/s και μέχρι τον άλλο μήνα θα έχω ξεπεράσει τα 50-60 Gh/s. Εχω αγοράσει και μερικά λέξεις κλειδιά από domain name με το bitcoin μέσα και γενικά πιστεύω στο όλο πράγμα. Και φούσκα να είναι που λένε δεν θα έχω χάσει και πολλά αυτοί δλδ που παίζουν στοίχημα χάνουν περισσότερα Αυτο το 50-60 που λες τι ειναι ? Ας πουμε ποσα bitcoins εχεις βγαλει ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Είναι η επεξεργαστική ισχύ που έχει το mining. Ακόμα ούτε ένα γιαυτό πλέον είναι μόνο hobby το bitcoin mining και τπτ άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις