fastnq2 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Αυτο με ενδιαδέρει και εμένα. Έστω επενδύω 1000 ευρώ τα οποία μου αποφέρουν κέρδος 10.000. Μπορώ να τα μεταφέρω στο λογαριασμό μου;Εχει (υπερ)αναλυθει στο φορουμ του Bitcoin με ποιον τροπο δηλώνονται.Αν θυμαμαι καλα με την πρωτη αγορα αρχιζεις και δηλώνεις στον κωδικο για μετοχες εξωτερικού η κατι τετοιο ΝΑΙ και οταν πουλησεις παλι το συμπληρωνεις σε καποιον κωδικο και φορολογείται 15%.Και παλι δεν ειναι απολυτο.Απλα ειναι ο μονος τροπος να το δηλώσεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ από Τράπεζα Κύπρου έφαγα άκυρο για kraken (έμβασμα). Με πήραν τηλ να με ενημερώσουν ότι δεν εγκρίνουν συναλλαγές με ανταλλακτηρια ψηφιακών νομισμάτων. Τα ίδια και η Ελληνική. Τα είχα γράψει κάποιες εβδομάδες πριν. Αν ο φίλος βγάλει άκρη με Τράπεζα Κύπρου ας μας πει. Ε τότε μάλλον δεν θα αφήσουν και εμένα. Μου έιπανε στο τηλ. να πάρω αύριο πρωί να μου πούνε. Υπάρχει άλλος τρόπος να αγοράσω XRp; Γιατί δεν μπορώ να στείλω έμβασμα απο ελληνική τράπεζα μέχρι τέλος του μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Αυτο με ενδιαδέρει και εμένα. Έστω επενδύω 1000 ευρώ τα οποία μου αποφέρουν κέρδος 10.000. Μπορώ να τα μεταφέρω στο λογαριασμό μου; Πιάσε το αυγό και κούρευτο εαν περιμένεις αξιόπιστη απάντηση... Σε πιο up to date νομοθετικά καθεστώτα δεν έχουν αποφασίσει εαν είναι νόμισμα ή εμπόρευμα ακόμα. Στην Ελλάδα θα το πάρουν είδηση μετά απο καμια δεκαετία και να θες να είσαι νόμιμος δεν θα μπορείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Για μικρά ποσά εγώ δεν θα ασχολούμουν καθόλου πάντως και δεν πιστεύω να ασχοληθεί και κανείς...τώρα για 100 χιλιάδες θέλει λίγο ψάξιμο. Ίσως λίγα λίγα ή σε κάποιο bitcoin atm. Ή τα δηλώνεις έτσι που λέει ο fast και τελειώνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Βασικά το κράτος ξέρουμε ότι πετάει χαρταετό. Η τράπεζα όμως με το που δει εισερχόμενο έμβασμα (πχ 5Κ, 10Κ και πάνω) πως θα συμπεριφερθει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
macattack Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Παρόλα αυτά το crash δεν φαίνεται να παρασύρει ripple και monero... Μήπως θα ταν ευκαιρία και για αγορά btc 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Βασικά το κράτος ξέρουμε ότι πετάει χαρταετό. Η τράπεζα όμως με το που δει εισερχόμενο έμβασμα (πχ 5Κ, 10Κ και πάνω) πως θα συμπεριφερθει; Ίσως είναι καλύτερα να τα στείλεις λίγα λίγα και σε διαφορετικούς λογαριασμούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Τι forks ετοιμάζονται και πότε; http://cryptocurrencyfacts.com/2017/12/05/upcoming-bitcoin-forks-2017-2018/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
to pezo mou Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 τι ειναι τα forks μαγκες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Πολλά forks! Βλέπω ότι στο cloudmining δίνουν μια απόδοση που σε περίπου τρεις μήνες έχεις πάρει πίσω το κεφάλαιό σου και μετά έχεις κέρδος. Υπάρχει κάποια παγίδα; Γιατί μου φαίνεται καλό. Πολλά forks! Βλέπω ότι στο cloudmining δίνουν μια απόδοση που σε περίπου τρεις μήνες έχεις πάρει πίσω το κεφάλαιό σου και μετά έχεις κέρδος. Υπάρχει κάποια παγίδα; Γιατί μου φαίνεται καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cris41 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Είσαι ευχαρίστημένος από το binance; Μπορείς να φορτώσεις χρήματα από κάρτα ή τραπεζικο λογαριασμό; Αγοράζω μέσω ETH. Αγοράζεις ότι θες μέσω κρυπτονομίσματος. Γενικά ναι απλώς για να έρθουν στα χέρια μου σε ευρώ πρέπει να τα κάνω μεταφορά σε ΕΤΗ και απο ΕΤΗ σε ΕUR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 τι ειναι τα forks μαγκες? Διασπάσεις του νομίσματος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Αγοράζω μέσω ETH. Αγοράζεις ότι θες μέσω κρυπτονομίσματος. Γενικά ναι απλώς για να έρθουν στα χέρια μου σε ευρώ πρέπει να τα κάνω μεταφορά σε ΕΤΗ και απο ΕΤΗ σε ΕUR Σε πια ανταλλακτήρια αγοράζεις; Γιατί το ETH σε όσα ανταλλακτήρια και να τσεκαρω βλέπω θέλει ελάχιστο deposit 0,1 έως 1 για να φανουν στο πορτοφόλι σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Για μικρά ποσά εγώ δεν θα ασχολούμουν καθόλου πάντως και δεν πιστεύω να ασχοληθεί και κανείς...τώρα για 100 χιλιάδες θέλει λίγο ψάξιμο. Ίσως λίγα λίγα ή σε κάποιο bitcoin atm. Ή τα δηλώνεις έτσι που λέει ο fast και τελειώνεις. Η πας σε κάποιον λογιστή που να είναι γνώστης, τον πληρώνεις για τον χρόνο του και σου λύνει τις απορίες σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Η πας σε κάποιον λογιστή που να είναι γνώστης, τον πληρώνεις για τον χρόνο του και σου λύνει τις απορίες σου Ναι αν ξέρει τι είναι μπορεί να σε βοηθήσει ίσως, αλλά δεν πιστεύω οι περισσότεροι να ξέρουν καν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις