Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Bill Miller's hedge fund has half its money in bitcoin

https://www.cnbc.com/2017/12/18/bill-millers-hedge-fund-has-half-its-money-in-bitcoin.html

Ο founder του TechCrunch έχει φτιάξει fund που είναι πλήρως χρηματοδοτημένο με XRP.

Το πρώτο hedge fund μόνο με κρυπτονόμισμα. H είδηση όπως ήταν φυσιολογικό πέρασε στα ψιλά γράμματα. Οτιδήποτε εκτός Bitcoin το έχουν ψιλογραμμένο.

http://fortune.com/2017/11/28/arrington-xrp/

Δημοσ.

Θα κανει κανα μηνα ρε ζιο :P

τώρα μόλις την είδα. 5 satoshi/per byte και από διεύθυνση που δεν είναι segwit. Απλά σε κανά χρόνο θα γίνει confirm :D

Εντάξει πειράματα κάνω έτσι κι αλλιώς και δεν αξίζει να πληρώσεις fees για τέτοιο ποσό νομίζω :)

Δημοσ.

Δεν κάνει σίγουρα το bitdinex... Και το Coin base πάγωσε??

Δεν κάνει σίγουρα το bitdinex... Και το Coin base πάγωσε??

Δεν κάνει σίγουρα το bitfinex... Και το Coin base πάγωσε??

Δημοσ.

Προσπαθώ από το πρωί να γίνω verified με δίπλωμα στο Coin base αλλά δεν.... Παίζει κάτι??

Κι εγω προσπαθώ σημερα, 2 φορές με ταυτότητα και 1 με διαβατήριο αλλα τιποτα. Πίστευα οτι μαλλον δε βγάζω καλές φωτο αλλα μαλλον συμβαίνει γενικά (πιθανόν λόγω φόρτου) οπότε υπομονή!

Δημοσ.

Εγώ δεν το αποκλείω, μπορεί κάποια στιγμή να μην έχει καμία αξία. Αλλά ειλικρινά, το σκέφτηκα και πριν ξεκινήσω πριν λίγο καιρό, θα με ενοχλούσε πολύ περισσότερο να μην είναι φούσκα και να το βλέπω απ'έξω να μεγαλώνει και να καθιερώνεται, παρά το να είναι φούσκα και να χάσω τα λεφτά που έβαλα. Αξίζει το ρίσκο δηλαδή, για μένα.

Δημοσ.

Τώρα είναι αλήθεια αυτό ή ειδήσεις στυλ κουλούρι;!

Με αυτά που λένε για φορολόγηση και ότι θα είναι ονομαστικά πλέον τι γίνεται; Μπορούν να το κάνουν αυτό;

Δημοσ.

Αντε να δουμε 850 ευρώ στο blockfolio κοντεύουμε τα 1000 σιγά σιγά με 110 ευρώ αρχικό ποσό. Μέχρι τέλος 2018 αν πάνε 4 5 χιλιάρικα περνω τα μισά και τα άλλα ας κάνουν ότι θέλουν.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα από εμένα, 

Θέλω τη διευκρίνισή σας.

Όλα οκ με την κατάθεση στο λογαριασμό μου. Από το αρχικό ποσό έκανα new order και πήρα ένα νόμισμα. Μετά από 2-3 δευτ/πτα αυτό μου έκλεισε (closed), αφαιρεέθηκαν τα χρήματα από το λογαριασμό μου, και τώρα στο balance βλέπω το altcoin και τα ευρώ.

Αυτά τώρα (altcoin) πρέπει να τα μεταφέρω σε κάποιο πορτοφόλι ή τα αφήνω εκεί (kraken)?

Ευχαριστώ..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...