Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα στην παρεα.διατιθεται καποιος να μου εξηγησει πως μπορω να αγορασω ripple???συγχωρηστε μου που το γραφω ετσι απλα οσο και αν εψαξα δεν βρηκα τροπο να αγορασω το εν λογω κρυπτονομισμα...

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω αγόρασα litecoins στο coinbase, τα μετέφερα στο bitfinex, τα πούλησα για usd και με τα usd αγόρασα ripple.

τα λέει αναλυτικά κι εδώ:

Δημοσ.

Το ποιο γρηγορο ειναι αγορα απο coinbase litecoin και μετα μεταφορα σχεδον με μηδενικα fees σε αλλο εxchange για μετατροπη ατομιc swap trade σε bitcoin και μετα trade το bitcoin σε Χrp. Πχ bitfinex poloniex bitrex binance cryptopia κλπ...

Το πιο ευκολο ειναι κατευθειαν με euro sepa transfer (2 working days) σε kraken και Βistamp αλλα θα αργησουν πολυ να σε κανουν verify αν δεν εισαι....

Δημοσ.

ναι τωρα το πρόσεξα.

Βλέπω ωστόσο μεγάλη αισιοδοξία για το ripple που δεν ξέρω απο που πηγάζει.

Μακάρι βέβαια, κι εγω ripple εχω.

Το οτι ειναι το μονο κρυπτονομισμα που εχει πραγματικο use case (μειωμενο κοστος τραπεζικης μεραφορας χρηματων στο εξωτερικο και λυση στο προβλημα της ρευστοτητας) που το εχει ετοιμο για λειτουργια χωρις υποσχεσεις για το μελλον απο μονο του, το ανεβαζει πανω απο τα υπολοιπα.

Δημοσ.

το ότι είναι ένα από τα shitcoin που μπορούν οι δημιουργοί του όχι μόνο να ρίξουν και να κατεβάσουν τους διακόποτες σε όλο το δίκτυο όποτε γουστάρουν αλλά και να δίνουν άδεια σε όποιον θέλει να κάνει συναλλαγές.

Κάτι μου θυμίζει όλο το παραπάνω σενάριο αλλά δεν θυμάμαι τι :D

Δημοσ.

το ότι είναι ένα από τα shitcoin που μπορούν οι δημιουργοί του όχι μόνο να ρίξουν και να κατεβάσουν τους διακόποτες σε όλο το δίκτυο όποτε γουστάρουν αλλά και να δίνουν άδεια σε όποιον θέλει να κάνει συναλλαγές.

Κάτι μου θυμίζει όλο το παραπάνω σενάριο αλλά δεν θυμάμαι τι :D

Διαβασε τι σημαινει escrow και ξαναελα με οπισθεν.

Δημοσ.

Ρε παιδες αν καποιος θελει να ξεκινησει με αυτο το θεμα μπας και βγαλει κανενα ψιλο, παιζει? εχει νοημα πλεον που ειναι τοσο ακριβο? και πειτε 2-3 σελιδες να δουμε/διαβαζουμε τι και πως

Δημοσ.

Αυτος σε τι κατασταση βρισκεται σημερα? Εκατομυριουχος?

Πλεον εχει σχεδον τα μισα απο εμενα coins,  τα υπολοιπα που ειχε τα ρευστοποιησε, αλλα τα επενδυσε σε Eth, και αλλα σε stocks.  

:-)

Εγω, ακομα τα κραταω, μεχρι να δουμε που θα φτασει αυτο το τρελο rally αυξομοιωσης. 

• Like 1
Δημοσ.

Διαβασε τι σημαινει escrow και ξαναελα με οπισθεν.

Ο check2fire αναφερεται στο centralization vs decentralization.

Το escrow ειναι για να βεβαιωθεις οτι ο αλλος θα σου στειλει αυτο που συμφωνησατε και δεν θα σε κοροιδεψει. Οποτε δεν βλεπω πως εχει σχεση.

• Like 2
Δημοσ.

Πλεον εχει σχεδον τα μισα απο εμενα coins,  τα υπολοιπα που ειχε τα ρευστοποιησε, αλλα τα επενδυσε σε Eth, και αλλα σε stocks.  

:-)

Εγω, ακομα τα κραταω, μεχρι να δουμε που θα φτασει αυτο το τρελο rally αυξομοιωσης. 

Εσύ πόσα έχεις; Σε τί τιμή τα είχες πάρει;

Δημοσ.

Ρε παιδες αν καποιος θελει να ξεκινησει με αυτο το θεμα μπας και βγαλει κανενα ψιλο, παιζει? εχει νοημα πλεον που ειναι τοσο ακριβο? και πειτε 2-3 σελιδες να δουμε/διαβαζουμε τι και πως

Έχει νόημα πιστεύω κι ας είναι τόσο ακριβό, συνέχεια ανεβαίνει και εκτός αυτού υπάρχουν και πολλά άλλα πιο προσιτά νομίσματα.

Εσύ πόσα έχεις; Σε τί τιμή τα είχες πάρει;

Εντάξει τώρα, υπάρχει περίπτωση να σου απαντήσει κάποιος σε αυτό; Ειδικά αν δεν μιλάμε για 100 και 200€; :)
  • Like 1
Δημοσ.

Ο check2fire αναφερεται στο centralization vs decentralization.

Το escrow ειναι για να βεβαιωθεις οτι ο αλλος θα σου στειλει αυτο που συμφωνησατε και δεν θα σε κοροιδεψει. Οποτε δεν βλεπω πως εχει σχεση.

Το οτι 55 δις XRP που ηταν στη κατοχη της ripple και τωρα μπηκαν σε escrow και καθε μηνα θα δινεται 1 δις στην αγορα βοηθαει στο decentralization. Αυτο που λεει ο check2fire ισχυε παλια αλλα απο 7 Δεκεμβριου δεν ισχυει. Του το εγραψα και σε προηγουμενες σελιδες, αλλα συνεχιζει να παπαγαλιζει αυτα που λενε οι bitcoin anti-capitalistas. Μισουν το Ripple επειδη συνεργαζεται με τραπεζες και αυτοι θελουν να τις βγαλουν απο τη μεση. Αυτο ομως δεν αναιρει οτι εχει πραγματικη χρηση που λυνει καποιο προβλημα σε αντιθεση με το bitcoin που ειναι μονο για storage και απλα ειχε την αρχικη τεχνολογια. Απλα ο check2fire το βλεπει ιδεολογικα σε αντιθεση με εμενα που το βλεπω καθαρα απο αποψη μελλοντικης εφαρμογης και τεχνολογιας.

Δες το παρακατω link

https://ripple.com/insights/ripple-escrows-55-billion-xrp-for-supply-predictability/

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα στην παρεα.διατιθεται καποιος να μου εξηγησει πως μπορω να αγορασω ripple???συγχωρηστε μου που το γραφω ετσι απλα οσο και αν εψαξα δεν βρηκα τροπο να αγορασω το εν λογω κρυπτονομισμα...

Μέσω Kraken είναι η πιο εύκολη η διαδικασία απο ευρώ κατευθείαν 

Δημοσ.

Το οτι 55 δις XRP που ηταν στη κατοχη της ripple και τωρα μπηκαν σε escrow και καθε μηνα θα δινεται 1 δις στην αγορα βοηθαει στο decentralization. Αυτο που λεει ο check2fire ισχυε παλια αλλα απο 7 Δεκεμβριου δεν ισχυει. Του το εγραψα και σε προηγουμενες σελιδες, αλλα συνεχιζει να παπαγαλιζει αυτα που λενε οι bitcoin anti-capitalistas. Μισουν το Ripple επειδη συνεργαζεται με τραπεζες και αυτοι θελουν να τις βγαλουν απο τη μεση. Αυτο ομως δεν αναιρει οτι εχει πραγματικη χρηση που λυνει καποιο προβλημα σε αντιθεση με το bitcoin που ειναι μονο για storage και απλα ειχε την αρχικη τεχνολογια. Απλα ο check2fire το βλεπει ιδεολογικα σε αντιθεση με εμενα που το βλεπω καθαρα απο αποψη μελλοντικης εφαρμογης και τεχνολογιας.

Δες το παρακατω link

https://ripple.com/insights/ripple-escrows-55-billion-xrp-for-supply-predictability/

Αυτο που κανανε βοηθαει ακριβως οπως λενε στο να δωσει καποια εγγυηση οτι δεν θα γινει flood the market.

Δεν το κανει λιγοτερο centralized εκτος αν δεν εχω καταλαβει σωστα. Υπαρχει καποια εγγυηση οτι δεν θα ειναι censorship resistant?

Γινονται verify τα Transactions απο ανεξαρτητα nodes? Το 1 δισ το μηνα δεν θα καταληγει στην εταιρια του ripple?

Δε λεω οτι ειναι κακο. Αλλο niche παει να καλυψει απο το bitcoin και γενικως απο τα decentralized blockchains

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...