Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

na kanw stream to gameplay,τωρα μετο προγραμμα μπερδευτηκα ακομα περρισοτερο!ειμαι στα 12 gb 1333,Να τις κανω 1600 η 1866?για τις ραμς?να τις παρω 2χ8?κε αν ναι?τι?

m/d z87-g45 gaming

i7 4770k

r9 280x gigabyte

corsair 650w

Δημοσ.

Να τις αφησεις ετσι 12 στα 1333. Αν θες να τις πας 16 βαλε ακομη 4γιγα, αυτο ειναι ολο φιλε.

Δημοσ.

Οποτε 1600,1866 δεν θαδω μεγαλη διαφορα ετσι?επιδι πχ αν κανω stream,θα εχω,ανυχτο Γιουτουμπ,φασεβοοκ,κτλπα!
οποτε τις κρατας χαλαρα 1333?

Δημοσ.

Κοίτα, αν δεν είχες μνήμες και έφτιαχνες τώρα μηχάνημα, θα πήγαινες σε 1866. Τώρα που έχεις 12GB στα 1333 δεν αξίζει να δώσεις χρήματα να τις αλλάξεις.

• Like 1
Δημοσ.

Κοίτα, αν δεν είχες μνήμες και έφτιαχνες τώρα μηχάνημα, θα πήγαινες σε 1866. Τώρα που έχεις 12GB στα 1333 δεν αξίζει να δώσεις χρήματα να τις αλλάξεις.

Ουτε αυτο ειναι σωστο φιλε απο τη στιγμη που ο cpu του παιζει μεχρι 1600. Αν πηγαινε τωρα για μνημες, σε 1600 θα πηγαινε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για stream το gameplay χρειάζεσαι καλό upload bandwidth για το ανέβασμα και δυνατό επεξεργαστή(που έχεις) για encoding. Η μνήμη μικρή σημασία έχει.

Τώρα για σωστό encoding πρέπει να διαβάσεις και να πειραματιστείς πολύ.

Το καλό είναι ότι ο επεξεργαστής σου είναι συμβατός με το quick sync hardware encoding τελευταίας γενιάς.

http://www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/quick-sync-video/quick-sync-video-general.html

Επεξ/σία από fatmike
  • Like 1
Δημοσ.

να ροτισω και κατι αλλο?για να μηιν ανιξω καινουριο ποστ παλι και με κραζει ο fulcore.!!
αν εχω 12γκ 1333,και του βαλω 4γκ 1600 πυραζει?συνολο 16γβ δλδ,τα 12 γκ τηα ειναι 1333,και τα 4γκ 8α ειναι 1600 θα υπαρχει προβλημα?

Δημοσ.

Όχι αλλά θα τρέχουν όλες στην χαμηλότερη συχνότητα.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Ευχαριστω!!

Υπάρχει ακριβώς το ίδιο νήμα.εδώ

Ευχαριστω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...