GiOrGoSk21 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Παρέλαβα κι εγώ σήμερα, αλλά περιμένω το ZTE V967S να έρθει από Κίνα, λόγω RMA, για να επιβεβαιώσω ότι παίζει κομπλέ. Στο desktop pc μου που δοκίμασα πάντως παίζουν. Το αναφέρω γιατί κάποιοι ρωτούσαν σε προηγούμενες σελίδες.
katcos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Και το μικρόφωνο και τα κουμπιά; Ναι το μικρόφωνο λειτουργεί κανονικά και τα κουμπιά αυξομειώνουν την ένταση στο Lumia 820
npapagri_xtra Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 τα εβαλα κι εγω παραγγελια. θα τα εχω αυριο. ευχαριστω τον ts. θα τα δοκιμασω με note 2 . δεν ξερω αν τα εχει δοκιμασει καποιος αλλος να μας πει πως παιζουν σε αυτο το κινητο..
sokos1 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Note2 εχω, χωρις ανταπτορα θα απογοητευτείς. Μολις βαλεις τον adapter θα γουστάρεις!
npapagri_xtra Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 ευ Note2 εχω, χωρις ανταπτορα θα απογοητευτείς. Μολις βαλεις τον adapter θα γουστάρεις! ευχαριστω για την πληροφορια.
giannisv6 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Εγω παιδιά λυπάμαι αλλά δηλώνω απολύτως απογοητευμένος από την ένταση τους, με τέτοια σχόλια που διάβαζα εδω και κει περίμενα και τα αντίστοιχα, αλλά ξενερωσα για τα καλά... ποιοτικά μεν αλλά δεν μπορώ να χωνέψω την χαμηλή ένταση τους σε σχεση με την αρχική τιμη τους. Εδω κάτι in ear ακουστικά που ειχε τότε στο κουτι το Galaxy i8910 ειναι καλύτερα για μενα, αδιαμφισβήτητα πιο δυνατά απλώς λίγο υποδεέστερα στην ποιότητα ήχου. Εdit : Και σίγουρα το δοκιμασα με διάφορες πηγες ήχου απο το Sansa Fuze μέχρι το Sony MHC GT mhc gt444 στο οποιο οντως ακουγόντουσαν καλύτερα αλλά δεν τα πείρα για να ακουω μουσικη απο αυτό ... Εdit2: Εννοείτε οτι κρατάω πατημενο το κουμπακι για να παιξουν, και οτι τα αρχεια που αναπαραγει ειναι καλης ποιότητας. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2014 από giannisv6
panos44 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Εγω παιδιά λυπάμαι αλλά δηλώνω απολύτως απογοητευμένος από την ένταση τους, με τέτοια σχόλια που διάβαζα εδω και κει περίμενα και τα αντίστοιχα, αλλά ξενερωσα για τα καλά... ποιοτικά μεν αλλά δεν μπορώ να χωνέψω την χαμηλή ένταση τους σε σχεση με την αρχική τιμη τους. Εδω κάτι in ear ακουστικά που ειχε τότε στο κουτι το Galaxy i8910 ειναι καλύτερα για μενα, αδιαμφισβήτητα πιο δυνατά απλώς λίγο υποδεέστερα στην ποιότητα ήχου. Εdit : Και σίγουρα το δοκιμασα με διάφορες πηγες ήχου απο το Sansa Fuze μέχρι το Sony MHC GT mhc gt444 στο οποιο οντως ακουγόντουσαν καλύτερα αλλά δεν τα πείρα για να ακουω μουσικη απο αυτό ... Εdit2: Εννοείτε οτι κρατάω πατημενο το κουμπακι για να παιξουν, και οτι τα αρχεια που αναπαραγει ειναι καλης ποιότητας. Εφόσον δεν έχει κάποιο πρόβλημα το κινητό σου ίσως είναι ελαττωματικά τα ακουστικά. Στο galaxy s3 ακούγονται πάρα πολύ δυνατά, σε σημείο που "κουράζουν" για πολύωρη ακρόαση. Εκτός από την ποιότητα των αρχείων παίζει ρόλο και η ηχογράφηση των τραγουδιών. Ας πούμε spotify και s3 είναι απίστευτος συνδυασμός για τον δρόμο. (με τα κατάλληλα pads φυσικά ώστε να σφραγίζει η οπή των αφτιών.) Δεν ξέρω αν έχει προσθέσει τα παρακάτω λινκς αλλά τα θεωρώ χρήσιμα να μπουν: 1)http://www.ebay.com/itm/281271061957?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 Τα ακουστικά πάντα στην τιμή του eshop (ανάλογα και την ισοτιμία βέβαια..!) 2) http://www.ebay.com/itm/161107867669?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 Pads πολύ βολικά. 3
Voodooman Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Το μηχάνημα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Τελικά στο S3 ήμουν πιο ικανοποιημένος μέχρι τώρα, μάλλον θα ευθύνονται για αυτό τα mods που του είχα περάσει ή/και το wolfson sound chip του. Στο Xiaomi o ήχος είναι αρκετά πιο άδειος και χωρίς μπάσο. Βρήκα κάτι mods, θα τα περάσω και βλέπουμε. Αλλά ακόμη και αν δεν βελτιωθεί, η ποιότητα παραμένει πολύ πάνω από ικανοποιητικό. Απλά στο Xiaomi η ένταση είναι τρομερά δυνατή, ούτε μέχρι την μέση δεν μπορώ να τα ανεβάσω για να ακούσω για πολλή ώρα. 2
cirith Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Κάθε τηλέφωνο έχει και διαφορετική ισχύ εξόδου για τα ακουστικά. Πάντως, τα συγκεκριμένα ακουστικά δεν πρέπει να είναι και πολύ ευαίσθητα. Αυτο να λέγεται. Έχω το HTC one. Τα "μαμά" ακουστικά (αρκετά καλής ποιότητας) παίζουν πιο δυνατά και με περισσότερο μπάσο (σε σημείο να γίνονται δυσάρεστα) και το καλώδιό τους είναι πλακέ μεν, αλλά πιο λεπτό και ελαφρύ. Τα MH1, όμως, είναι πιο "διάφανα" και αναλυτικά και τα προτιμώ
panos44 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 όποιος θέλει να εκμεταλλευτεί την ποιότητα των ακουστικών μπορεί να πάει σε fiio e18 ή σε κάποιο ενισχυτάκι ακουστικών. φαντάζομαι θα έχει γίνει η κουβέντα αυτή πολλές φορές.
vixos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Πάνω σε ενισχυτή ακουστικών Project headbox se και Vdac το αποτέλεσμα είναι απίστευτο και σε ένταση και σε ποιότητα! Έχω παραμερίσει τα AKG 701 για χάρη τους! 2
panos44 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 εάν αλλάξεις καλώδιο θεωρώ πως θα βελτιωθούν πάρα πολύ! εκτός από την ένταση που αυξάνει κατά πολύ, βελτιώνεται σημαντικά ο ήχος σε όλα τα σημεία και ξεφορτώνεσαι και την "άνοστη" ταλιατέλα! τα ακουστικά επωφελούνται από ενισχυτές μικρής αντίστασης εξόδου τύπου Ο2.
giannisv6 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Εφόσον δεν έχει κάποιο πρόβλημα το κινητό σου ίσως είναι ελαττωματικά τα ακουστικά. Στο galaxy s3 ακούγονται πάρα πολύ δυνατά, σε σημείο που "κουράζουν" για πολύωρη ακρόαση. Εκτός από την ποιότητα των αρχείων παίζει ρόλο και η ηχογράφηση των τραγουδιών. Ας πούμε spotify και s3 είναι απίστευτος συνδυασμός για τον δρόμο. (με τα κατάλληλα pads φυσικά ώστε να σφραγίζει η οπή των αφτιών.) Τι να πω ρε παιδιά μονο εγω ειμαι ο γκαντέμης ? Με ολες τι συσκευές ειναι πολυ υποδεέστερα με τα samsung που ανεφερα.Σιγουρα παίζουν πολύ χαμηλά,τα εχω δοκιμάσει σε Xperia SP σε ενα μεγάλο stereo και στα sansa fuze(αυτο player πρεπει να αποδιδει οσο το clip , το οποίο ειχα διαβάσει οτι αποδίδει καταπληκτικά με αυτα τα ακουστικά...). Για ελαττωματικά ακουστικά ουτε που μου χε περάσει απο το μυαλό(αν και δεν νομίζω...τι να πω...ευχαριστώ πάντως)θα τα παω την Δευτέρα και θα χαρω πολυ να ειναι ελαττωματικά γιατι θα σημαίνει οτι ΔΕΝ εχω πρόωρη κώφωση. Ίδωμεν λοιπόν .
kinezos69 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Σε MOTOROLA MOTO G αναφέρθηκε αν λειτουργούν και τι ακριβώς(ένταση, μικρόφωνο κτλ)?
Προτεινόμενες αναρτήσεις