mikesss Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Το δοκίμασα εγώ με πλήρη αποτυχία. Και πόσταρα εδώ οτι δεν λειτούργησε, άρα δε θα λειτουργήσει κανένας αντάπτορας αφου κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πράγμα και τιποτα παραπάνω... Τις δοκιμές τις έκανα με ένα Samsung S3 (δε λειτουργησε ποτέ σωστά σαν ακουστικό ...έπρεπε παντα να πατησω κουμπι για να γειωθεί) και ένα κινέζικο (λειτουργουσε και πριν κ μετά την αντιμετάθεση σαν ακουστικο!!!). Έλεγξα τα παντα και δεν έχω κανει καποιο λάθος... και με τρελαίνει το θέμα... Και μετά μπαίνω και βλεπω το παρακάτω μήνυμα Μπορείς σε παρακαλώ να επιβεβαιώσεις ειδικά για το Samsung S3, αν δουλεψε σαν ακουστικό και μικρόφωνο? Αν όντως λειτουργεί, μπορείς να μου πεις ποιον αντάπτορα έχεις αγοράσει? Επιβεβαιώνω ότι στο S3 δουλεύει κανονικά, και σαν ακουστικό και μικρόφωνο. Όπως ακριβώς τα περιγράφει ο Voodooman. Ο αντάπτορας που έχω είναι αυτός. Είναι λευκά τα ακουστικά γι' αυτό διάλεξα τον λευκό αντάπτορα.
george kesoglu Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 εαν δεν βρειτε σωστο ανταπτορα για να δουλευουν ολα σωστα η επομενη πιο απλη λυση ειναι κοβετε τα ακουστικα με 2-3 εκατ καλωδιο και τα κοτσαρετε με καλαι πανω στο χαντσ φρι του κινητου σας εαν δεν μπορειτε μονοι σας τα πατε σε εναν ηλεκτρονικο και το πολυ με 5 ευρο σας τα κολαει αυτος
dith Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Να σου πω εγώ που αγόρασα τρεις διαφορετικούς. Όλοι τους δουλεύουν κανονικά σε S3, δηλαδή: -Ως handsfree δουλεύει κανονικά, δηλαδή ακούω και μιλάω κατά την διάρκεια μίας κλήσης. Τα volume buttons αυξομειώνουν την ένταση της ακοής. Το μεσαίο κάνει επανάκληση της τελευταίας κλήσης και απάντηση/τερματισμό της κλήσης. -Ως ακουστικά δουλεύουν επίσης κανονικά. Το μεσαίο ξεκινάει την εφαρμογή μουσικής, τα volume buttons αυξομειώνουν την ένταση. Το trackID δεν κάνει τίποτα. Ο πιο βολικός αντάπτορας τελικά είναι αυτός. Επιβεβαιώνω ότι στο S3 δουλεύει κανονικά, και σαν ακουστικό και μικρόφωνο. Όπως ακριβώς τα περιγράφει ο Voodooman. Ο αντάπτορας που έχω είναι αυτός. Είναι λευκά τα ακουστικά γι' αυτό διάλεξα τον λευκό αντάπτορα. Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. Θα αγοράσω κανα δύο απο περιέργεια...όλο κ καπου θα χρειαστούν Μου έκανε εντύπωση γιατί τα μανίσια ακουστικά του δουλευουν σωστά και πλήρως, ενω στο κινέζικο των δοκιμών ακούγονται προβληματικα (χωρίς γείωση). Πιθανόν να φοράει το S3 μου κάποια ιδιαίτερη υποδοχη 3.5 που, για χιλιοστά, έχει αυτη τη συμπεριφορά... Δε ξερω τι να πω...
deadp Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Παρέλαβα σήμερα κι εγώ. Σε nokia lumia 1020, Samsung ativ s, Samsung galaxy mega 6.3 δεν δουλεύουν, παραμορφώνουν ή εχουν πολύ χαμηλή ένταση. Μάλλον πρέπει να προμηθευτώ και τον ανταπτορα. Πολύ ωραία εμφάνιση και πολλά αξεσουάρ στο σακουλάκι. Με βόλεψε το βυσμα τους που ειναι μικρό,αλλα αφού θα μπει ανταπτορας χάνουν κι αυτό το πλεονέκτημα.
theosk Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Έχοντας δοκιμάσει τα ακουστικά για αρκετές ώρες στο κινητό, κατά τη γνώμη μου δεν αξίζουν όλο αυτό τον ντόρο που έχει γίνει,ειδικά αν συνυπολογισουμε το πόσο άβολα είναι . Τώρα αν πρέπει να τα συνδέσει κάποιος σε hi end σύστημα για να δει διαφορά, καλό Πάσχα Αποστολή από το LT22i με τη χρήση Insomnia App
dollyyy19 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 οχι,μην γραφεις τετοια σε τουτο δω το νημα.............με τα mh1 ακουει και ο διαολος την μουσικη του.............
George! Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Το μεταλλικό βαρελάκι στο καρφί περιστρέφεται, υπάρχει περίπτωση να βγαίνει και να μπορούμε να αλλάξουμε τα καλώδια χωρίς να χρειστεί να κόψουμε το καλώδιο;
fsbmaniac Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Έχοντας δοκιμάσει τα ακουστικά για αρκετές ώρες στο κινητό, κατά τη γνώμη μου δεν αξίζουν όλο αυτό τον ντόρο που έχει γίνει,ειδικά αν συνυπολογισουμε το πόσο άβολα είναι . Τώρα αν πρέπει να τα συνδέσει κάποιος σε hi end σύστημα για να δει διαφορά, καλό Πάσχα Αποστολή από το LT22i με τη χρήση Insomnia App Ντορος δεν εγινε στο insomnia ντορος υπαρχει σε παγκοσμια φορα με εκατονταδες χιλιαδες κοσμο. Με 100 ευρω Δ-Ε-Ν υπαρχει τιποτα καλυτερο ...οποτε δεχεσαι οσα αρνητικα υπαρχουν. Την πιστοτητα τους και το πως αναπαραγουν το ηλεκτρικο σημα οι μαγνητες νεοδυμιου στην συγκεκριμενη κασα προσωπικα την συγκρινω με ακουστικα in ear 200ευρω 2
dollyyy19 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Με 100 ευρω Δ-Ε-Ν υπαρχει τιποτα καλυτερο ...προσωπικα την συγκρινω με ακουστικα in ear 200ευρω τα in ear του γνωστου παιχνιδαδικου,κοστιζουν 1.99 ευρω,και αποδιδουν καλυτερα,και χωρις στρωσιμο(ελεος) και χωρις μοντες..........ποσες φορες θα σου το πουν για να το καταλαβεις?
coyote2 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 οχι ρε παιδιά μην λέμε τέτοια πράγματα Να δείτε τραγούδια mp3 που μπορούν να βγάλουν μπάσο. Μη βάζετε το youtube. Βάλτε τραγουδια που έχετε σε mp3 και είναι καλό γυρισμένα Τότε θα δείτε αυτό που λέμε. Εμένα μου αρέσανε πολύ τελικά τα in ear του γνωστου παιχνιδαδικου,κοστιζουν 1.99 ευρω,και αποδιδουν καλυτερα,και χωρις στρωσιμο(ελεος) και χωρις μοντες..........ποσες φορες θα σου το πουν για να το καταλαβεις? δε μου αρέσει το σχόλιο γι αυτό και απάντησα το ανωτέρω
sokos1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Υπαρχει κανεις που δεν τα θελει ? Στειλτε μου ΠΜ να τα αγορασω, εχω ορεξη για κολλητηρι
zacharias99 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Υπαρχει κανεις που δεν τα θελει ? Στειλτε μου ΠΜ να τα αγορασω, εχω ορεξη για κολλητηρι Πήρα 20 ζευγάρια και σου πουλάω το ένα 75ευρώ με μεταφορικά δικά μου επειδή είμαι large!!! Αν σε ενδιαφέρει pm me!! Α και έχω και 5 NOKIA 1020 απο "επιδότηση" της vodafone και στα δίνω, επειδή είσαι εσύ (ούτε που το ξέρω το παλικάρι) και εντελώς φιλικά 400ευρώ !!! Sry για το offtopic, αλλά είχα όρεξη να γράψω καμιά μλκιούλα 1
DownUNDERground Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Τώρα αν πρέπει να τα συνδέσει κάποιος σε hi end σύστημα για να δει διαφορά, καλό Πάσχα Καταλαβαίνεις ότι αυτό δεν είναι επιχείρημα έτσι; Θα σου πρότεινα, αφού ούτως ή άλλως τα έσκασες που τα έσκασες τα λεφτά, να τα βάλεις σε μια σοβαρή πηγή ήχου για να είσαι σίγουρος ότι δεν αξίζουν. Και πάντα παίζει ρόλο φυσικά με τι προηγούμενα ακουστικά σου τα συγκρίνεις. Αν είχες ήδη κάποια καλά, ναι μπορεί να μη σου κάνει μεγάλη διαφορά στην αίσθηση.
taramas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Πάντως στο htc 8x ακούγονται υπέροχα!!Σε ένα samsung mp3 που έχω η ένταση ήταν αρκετά χαμηλή.Λέω να επιχειρήσω ανακαλωδίωση.
chocorello Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Καταρχάς και μόνο που από πηγή σε πηγή καταλαβαίνεις κανείς διαφορά στα ίδια κομμάτια/bitrate σημαίνει πολλά. Είμαι και εγώ ένας ευτυχισμένος κάτοχος. Τα ακουστικάκια είναι απόλαυση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις