Skierpetros Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Στα 8.80 τα παρήγγειλα... Θα δουλεύουν ή θέλει κόλπο με το βύσμα? Τα ιδια με την αρχική προσφορα είναι?
kosmasdel Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Τα παρέλαβα και εγώ σήμερα. Σε Moto G λειτουργούν κανονικά σαν ακουστικά και μικρόφωνο και πλήκτρο κλήσεων όπως και σε Galaxy S. Επίσης λειτουργούν κανονικά χωρίς να χρειάζεται να κρατιέται πατημένο το κουμπί στο λάπτοπ μου (Samsung) ενώ σε άλλο λάπτοπ όχι (Asus). Τέλος σε τάμπλετ κινέζικο χρειάζεται να είναι πατημένο το κουμπί οπότε εκεί θα χρειαστεί αντάπτορας. Γενικά το χειριστήριο είναι πολύ ψηλά και είναι άβολο και το καλώδιο σκληρό αλλά φαίνεται ανθεκτικό, όπως συμφωνούν πολλοί φίλοι εδώ μέσα. Για τον ήχο τους δεν έχω και ιδιαίτερα "έμπειρο" αυτί αλλά από κάτι Sasmung hnadsfree ακούγονται σίγουρα καλύτερα. Τι πρέπει να κάνουμε ώστε να γίνει αυτό το στρώσιμο (burn in) που διαβάζω;
panostx Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Για τον ήχο τους δεν έχω και ιδιαίτερα "έμπειρο" αυτί αλλά από κάτι Sasmung hnadsfree ακούγονται σίγουρα καλύτερα. Τι πρέπει να κάνουμε ώστε να γίνει αυτό το στρώσιμο (burn in) που διαβάζω; Τίποτα! Το burn in ισορροπεί μεταξύ μύθου και πραγματικότητας ειδικά σε in-ear ακουστικά. Αν δεν έχεις και κάποια αξιόλογη πηγή δεν πρόκειται να καταλάβεις κάποια διαφορά έτσι κι αλλιώς. Μπορείς να χαρείς τα ακουστικά σου από το πρώτο λεπτό!
orck Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ έκανα χαζομάρα και πέταξα καταλάθος το ενα σακουλάκι με τα πράσινα σιλικονούχα μπιμπλίκια .... και τα μαύρα μπιμπλίκια μου πέφτουν ελαφρώς μεγαλα (δεν με βολεύουν) που μπορώ να βρώ τέτοια ? Το περιεργο ειναι οτι και τα πρασινα σιλικονακια και τα μαυρα σιλικονακια εχουν το ιδιο μεγεθος, ειναι τεσσερα μεγεθη σε ζευγαρια σε καθε σακουλακι. Το ενα μαυρο ειναι ηδη φορεμενο πανω στα ακουστικα.
leros2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Το περιεργο ειναι οτι και τα πρασινα σιλικονακια και τα μαυρα σιλικονακια εχουν το ιδιο μεγεθος, ειναι τεσσερα μεγεθη σε ζευγαρια σε καθε σακουλακι. Το ενα μαυρο ειναι ηδη φορεμενο πανω στα ακουστικα. οπότε δεν υπάρχει διαφορά στο μέγεθος.. απλά είναι διπλά ζευγάρια
nikatapi Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Τα παρέλαβα και εγώ σήμερα. Σε Moto G λειτουργούν κανονικά σαν ακουστικά και μικρόφωνο και πλήκτρο κλήσεων όπως και σε Galaxy S. Επίσης λειτουργούν κανονικά χωρίς να χρειάζεται να κρατιέται πατημένο το κουμπί στο λάπτοπ μου (Samsung) ενώ σε άλλο λάπτοπ όχι (Asus). Τέλος σε τάμπλετ κινέζικο χρειάζεται να είναι πατημένο το κουμπί οπότε εκεί θα χρειαστεί αντάπτορας. Γενικά το χειριστήριο είναι πολύ ψηλά και είναι άβολο και το καλώδιο σκληρό αλλά φαίνεται ανθεκτικό, όπως συμφωνούν πολλοί φίλοι εδώ μέσα. Για τον ήχο τους δεν έχω και ιδιαίτερα "έμπειρο" αυτί αλλά από κάτι Sasmung hnadsfree ακούγονται σίγουρα καλύτερα. Τι πρέπει να κάνουμε ώστε να γίνει αυτό το στρώσιμο (burn in) που διαβάζω; Φίλε μου επειδή κι εγώ έχω το Moto G, λειτουργούν χωρίς να χρειάζεται να κρατάς πατημένο κάποιο κουμπί; Σκέφτομαι να τα αγοράσω αλλά έχω αυτή την αμφιβολία.
MakisCE Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 MOTO G -- ναι.. λειτουργεί ως handsfree ως εχει (χωρίς πατημενο κουμπι ή αλλη πατέντα) δεν εχω δοκιμάσει τα κουμπιά, αλλά δεν με καίει κιόλας
zizu10 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Φίλε μου επειδή κι εγώ έχω το Moto G, λειτουργούν χωρίς να χρειάζεται να κρατάς πατημένο κάποιο κουμπί; Σκέφτομαι να τα αγοράσω αλλά έχω αυτή την αμφιβολία. Πρόσεχε γιατί τώρα ανέβηκε η τιμή αλλά με την τακτική που ακολουθεί το e-shop πιστεύω ότι μέσα στον Φεβρουάριο θα παίξουν ξανά στα 8.80. 1
kosmasdel Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Φίλε μου επειδή κι εγώ έχω το Moto G, λειτουργούν χωρίς να χρειάζεται να κρατάς πατημένο κάποιο κουμπί; Σκέφτομαι να τα αγοράσω αλλά έχω αυτή την αμφιβολία. Ναι χωρίς να το κρατάς πατημένο, και απαντάει και κλήσεις κανονικά και τερματίζει. Τις πρώτες 2 φορές που τα έβαλα στο Moto G δεν ακουγόταν τίποτα και παραξενεύτηκα γιατί είχα διαβάσει εδώ ότι είναι συμβατά αλλά μετά λειτουργούσαν κανονικά, μάλλον δεν έκαναν καλή επαφή αρχικά. Από ότι είδα η Motorola χρησιμοποιεί το OMTP πρότυπο για αυτό είναι συμβατά.
George! Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Τα παρέλαβα κι εγώ. Όποιος ενδιαφέρεται για ανταλλαγή με τα αντίστοιχα σε λευκό χρώμα, θα κρατήσω τα δικά μου για μερικές μέρες ακόμα σφραγισμένα.
thanasis00 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Σήμερα παρατήρησα αυτό το volume drop στο αριστερό ακουστικό. Το άφησα για λίγη ώρα να επανέρθει μόνο του, αλλά τίποτα. Τα έβγαλα και τα άφησα στην άκρη για καμιά ώρα, και μετά έπαιξαν κανονικά. Δε ξέρω τι περίεργη συμπεριφορά ήταν αυτή. Κούνησα όλο το καλώδιο για να δω μήπως δε κάνει κάπου επαφή, αλλά δε παρατήρησα τίποτα. Που μπορεί να οφείλεται αυτό;
kreiz Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Διάβασα σε κάποιο forum ότι έχουν θέμα με την υγρασία. (υπήρχε και επίσημη απάντηση απο την sony που το αναγνώριζε). Σε μένα που παρουσιάστηκε το πρόβλημα εντόπισα το πρόβλημα στο σφουγγαράκι που έχει μέσα. Το έβγαλα προσπαθώντας να το καθαρίσω, αλλά κάθε φορά που το έβαζα συνεχιζε να μειώνει τον ήχο κατα ένα ποσοστό. Το αφαίρεσα και απο τις δύο μεριές τελικά και ησύχασα. Δεν μου φάνηκε ιδιαίτερη η διαφορά στον ήχο για την χρήση που το κάνω.
christakos07 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Σήμερα παρατήρησα αυτό το volume drop στο αριστερό ακουστικό. Το άφησα για λίγη ώρα να επανέρθει μόνο του, αλλά τίποτα. Τα έβγαλα και τα άφησα στην άκρη για καμιά ώρα, και μετά έπαιξαν κανονικά. Δε ξέρω τι περίεργη συμπεριφορά ήταν αυτή. Κούνησα όλο το καλώδιο για να δω μήπως δε κάνει κάπου επαφή, αλλά δε παρατήρησα τίποτα. Που μπορεί να οφείλεται αυτό; Διάβασε προηγούμενα σχόλια για να δεις τη λύση που προτείνει ο συμφορουμίτης.
dith Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Τελικά το δοκίμασε κανένας να κάνει αλλαγή των δυο καλωδίων με κολλητήρι για να δούμε αν δουλεύει το μικρόφωνο; Το δοκίμασα εγώ με πλήρη αποτυχία. Και πόσταρα εδώ οτι δεν λειτούργησε, άρα δε θα λειτουργήσει κανένας αντάπτορας αφου κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πράγμα και τιποτα παραπάνω... Τις δοκιμές τις έκανα με ένα Samsung S3 (δε λειτουργησε ποτέ σωστά σαν ακουστικό ...έπρεπε παντα να πατησω κουμπι για να γειωθεί) και ένα κινέζικο (λειτουργουσε και πριν κ μετά την αντιμετάθεση σαν ακουστικο!!!). Έλεγξα τα παντα και δεν έχω κανει καποιο λάθος... και με τρελαίνει το θέμα... Και μετά μπαίνω και βλεπω το παρακάτω μήνυμα Τα δοκιμασα με ανταπτορα σε: .... Galaxy S3: παιζουν ολα τα κουμπια. Αυξομοιωση εντασης, pause/play κτλ. .... Δεν δοκιμασα αν παιζει το μικροφωνο, γιατι δεν θα το χρησιμοποιησω για κλησεις, αλλα φανταζομαι θα λειτουργει, εφοσον εχει αναφερθει αρκετα απο αλλους οτι παιζει. Με εκνευριζει ομως που δεν παιζει η αυξομειωση της εντασης. Μπορείς σε παρακαλώ να επιβεβαιώσεις ειδικά για το Samsung S3, αν δουλεψε σαν ακουστικό και μικρόφωνο? Αν όντως λειτουργεί, μπορείς να μου πεις ποιον αντάπτορα έχεις αγοράσει?
Voodooman Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Το δοκίμασα εγώ με πλήρη αποτυχία. Και πόσταρα εδώ οτι δεν λειτούργησε, άρα δε θα λειτουργήσει κανένας αντάπτορας αφου κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πράγμα και τιποτα παραπάνω... Τις δοκιμές τις έκανα με ένα Samsung S3 (δε λειτουργησε ποτέ σωστά σαν ακουστικό ...έπρεπε παντα να πατησω κουμπι για να γειωθεί) και ένα κινέζικο (λειτουργουσε και πριν κ μετά την αντιμετάθεση σαν ακουστικο!!!). Έλεγξα τα παντα και δεν έχω κανει καποιο λάθος... και με τρελαίνει το θέμα... Και μετά μπαίνω και βλεπω το παρακάτω μήνυμα Μπορείς σε παρακαλώ να επιβεβαιώσεις ειδικά για το Samsung S3, αν δουλεψε σαν ακουστικό και μικρόφωνο? Αν όντως λειτουργεί, μπορείς να μου πεις ποιον αντάπτορα έχεις αγοράσει? Να σου πω εγώ που αγόρασα τρεις διαφορετικούς. Όλοι τους δουλεύουν κανονικά σε S3, δηλαδή: -Ως handsfree δουλεύει κανονικά, δηλαδή ακούω και μιλάω κατά την διάρκεια μίας κλήσης. Τα volume buttons αυξομειώνουν την ένταση της ακοής. Το μεσαίο κάνει επανάκληση της τελευταίας κλήσης και απάντηση/τερματισμό της κλήσης. -Ως ακουστικά δουλεύουν επίσης κανονικά. Το μεσαίο ξεκινάει την εφαρμογή μουσικής, τα volume buttons αυξομειώνουν την ένταση. Το trackID δεν κάνει τίποτα. Ο πιο βολικός αντάπτορας τελικά είναι αυτός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις