Προς το περιεχόμενο

SONY ERICSSON MH1 8.80 € @e-shop [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε αλλά δυστυχώς είμαι από Αθήνα.

Επειδή έχω μπερδευτεί..αν αλλάξω μεταξύ τους τα δύο καλώδια, θα παίζουν κανονικά σε κινητό android(έχω lg g2) και θα λειτουργούν και τα κουμπιά και το μικρόφωνο;

Σε μένα που πήρα αντάπτορα και κάνει το ίδιο υποτίθεται, κάνει αυτό, αλλά μόνο 1 κουμπί δουλεύει.

Αυτό που πατάμε συνέχεια για να δουλέψει κάνει pause και play την μουσική.

Τα άλλα κουμπιά δεν δουλεύουν. Μικρόφωνο κανονικά.

Πάντως τα κουμπιά εκεί πάνω μεγάλη βλακεία. Τελείως αψυχολόγητοι.

Έτσι μου έρχεται να τα αφαιρέσω όλα και να ελαφρύνει και το μέρος.

• Απαντ. 444
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε Xperia p με τη χρήση ανταπτορα από κάτι ακουστικά Sony που είχα πάρει παλιότερα από το ebay, δουλεύουν κανονικά τα κουμπιά. Τα ακουστικά είναι πολύ καλά για τα λεφτά τους, και πολύ άβολα επίσης :P

Αποστολή από το LT22i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Εγω πηρα ακομα 2 και θα προσπαθησω να κανω 3ζευγη με δικο μου καλωδιο  και τα αλλα 2 ως εχει με το hands free και ανταπτορα.

Για οποιον εχει χρονο και μερακι το recable των συγκεκριμενων σιγουρα μπορει να αποφερει σεβαστα ποσα . Ανετα πωλουνται 40 ευρω recabled σε fora του εξωτερικου

• Like 1
Δημοσ.

εμενα σε galaxy s δουλευει κανονικα και το μικροφωνο τα κουμπια παλι οχι (μονο pause paτωντας οποιοδηποτε κουμπι.)Ειναι φυσιλογικο αυτο, μπορει να διορθωθει?

Δημοσ.

Αν και πηρα και ανταπτορα απο ebay (€3,70) εμενα δε με βολεψαν.

Αν τα θελει καποιος ας ερθει απο Περιστερι να τα παρει, μαζι με τον ανταπτορα, €12.

Μονο ενα σετ πορτοκαλι ακουστικων φορεσα για δοκιμη, κι αυτα μονο μια φορα.

Δημοσ.

Τα δοκιμασα με ανταπτορα σε:

iPhone 4: δουλευει μονο το μεσαιο κουμπι για pause/play

Huawei Ascend P6 με 4.2.2: ολα τα κουμπια κανουν pause/play

PS Vita: τιποτα απολυτως, κανενα κουμπι.

Galaxy S3: παιζουν ολα τα κουμπια. Αυξομοιωση εντασης, pause/play κτλ.

Win7 Dell laptop με Spotify: τιποτα απολυτως, κανενα κουμπι.

iPad 3: δουλευει μονο το μεσαιο κουμπι για pause/play και Siri.

Δεν δοκιμασα αν παιζει το μικροφωνο, γιατι δεν θα το χρησιμοποιησω για κλησεις, αλλα φανταζομαι θα λειτουργει, εφοσον εχει αναφερθει αρκετα απο αλλους οτι παιζει. Με εκνευριζει ομως που δεν παιζει η αυξομειωση της εντασης.

Δημοσ.

Τελικά το δοκίμασε κανένας να κάνει αλλαγή των δυο καλωδίων με κολλητήρι για να δούμε αν δουλεύει το μικρόφωνο;

Δημοσ.

Τελικά το δοκίμασε κανένας να κάνει αλλαγή των δυο καλωδίων με κολλητήρι για να δούμε αν δουλεύει το μικρόφωνο;

Θα το δοκιμασω μολις ερθει το 3ο,και θα ποσταρω αποτελεσματα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έκανα χαζομάρα και πέταξα καταλάθος το ενα σακουλάκι με τα πράσινα σιλικονούχα μπιμπλίκια  .... και τα μαύρα μπιμπλίκια μου πέφτουν ελαφρώς μεγαλα (δεν με βολεύουν) που μπορώ να βρώ τέτοια ?

Δημοσ.

Εγώ έκανα χαζομάρα και πέταξα καταλάθος το ενα σακουλάκι με τα πράσινα σιλικονούχα μπιμπλίκια  .... και τα μαύρα μπιμπλίκια μου πέφτουν ελαφρώς μεγαλα (δεν με βολεύουν) που μπορώ να βρώ τέτοια ?

Ξαναπαρε τα ακουστικα οταν βγουν σε προσφορα :Ρ

Δημοσ.

Ελπιζω να τα εχεις παραγγειλει στην τιμη των 8,80€ και οχι στα 19€...βγαινουν πολυ συχνα σε προσφορα οποτε αν δεν τα βιαζεσαι λιγη υπομονη κ θα γλυτωσεις μιση τιμη+...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...