Προς το περιεχόμενο

SONY ERICSSON MH1 8.80 € @e-shop [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επίσης θα ήθελα να πω τη γνώμη μου για το burn in. Λοιπόν, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ!

Για μένα προσωπικά που το δοκίμασα σε 2 πανομοιότυπα Beyer, στο ένα burn in 100 ωρών pink noise και εναλλασόμενων bass/prim και στο άλλο τίποτα απολύτως, η διαφορά ήταν απειροελάχιστη έως μηδενική.

Ίσως να λειτουργεί ως placebo σε μερικούς ή απλά τους δίνει την αίσθηση ότι το φτιάχνουν.

Η δοκιμή μου έγινε με αρχεία flac σε σοβαρή pioneer πηγή.

• Like 2
  • Απαντ. 444
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επίσης θα ήθελα να πω τη γνώμη μου για το burn in. Λοιπόν, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ!

Για μένα προσωπικά που το δοκίμασα σε 2 πανομοιότυπα Beyer, στο ένα burn in 100 ωρών pink noise και εναλλασόμενων bass/prim και στο άλλο τίποτα απολύτως, η διαφορά ήταν απειροελάχιστη έως μηδενική.

Ίσως να λειτουργεί ως placebo σε μερικούς ή απλά τους δίνει την αίσθηση ότι το φτιάχνουν.

Η δοκιμή μου έγινε με αρχεία flac σε σοβαρή pioneer πηγή.

Συνηθως η διαφορα ειναι ελαχιστα db σε καποιες συχνοτητες,ορισμενες φορες καποια headphones/earphones/iems οντως θελουν στρωσιμο αν και συνηθως το burn in δεν κανει την διαφορα.

Δημοσ.

Αφού δουλεύουν σε 820 δε νομίζω να υπάρχει θέμα και με το 1020...

Ελπίζω να δουλεύει και το μικρόφωνο πάντως.

Δημοσ.

σε μουσικη  υψηλης αναλυσης επαιζαν φανταστικα αντιθετα στα mp3 κακης ηχοληψιας ή αναλυσης οπως καθε καλο μηχανημα ηχου τα ξεβρακωνε και καταλαβαινες αμεσως οτι κατι δεν παει καλα ...και ξενερωνες

συμβουλη εαν δεν εχετε καλες ηχογραφησεις ΜΗΝ τα παρετε

προσωπικα παρηγγηλα αλλο ενα τεμ καβατζα

Μεγάλο πρόβλημα αυτό που αναφέρεις...Δεν είμαι κανένας (τρομερά) κολλημένος, αλλά τα περισσότερα 128άρια MP3s που έχω από πολύ παλιά απλά δεν μπορώ πια να τα ακούσω με αυτά τα ακουστικά.

• Like 4
Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα και εγώ, ευχαριστώ πολύ τον ts.

Πολύ καλός ήχος, παίζουν μία χαρά σε Moto G, δεν δουλεύουν τα ρυθμιστικά του ήχου, παίζει όμως το voice search με το κεντρικό πλήκτρο. Και στο PC παίζουν μία χαρά χωρίς πατέντες, απλά χωρίς να λειτουργούν τα ρυθμιστικά.

Δημοσ.

Μεγάλο πρόβλημα αυτό που αναφέρεις...Δεν είμαι κανένας (τρομερά) κολλημένος, αλλά τα περισσότερα 128άρια MP3s που έχω από πολύ παλιά απλά δεν μπορώ πια να τα ακούσω με αυτά τα ακουστικά.

ακριβως αυτο επαθα και εγω,,, και ειναι και πολλα τα ατιμα τα 128αρια που εχω

Δημοσ.

Εννοώ αν αλλάξεις τα δύο καλώδια, όχι αν τα βραχυκυκλώσεις! Γιατί αναφέρθηκε πάνω οτι ακόμα και αν τα αλλάξεις χωρίς βραχυκύκλωμα συνεχίζει να μην λειτουργει το μικρόφωνο...

Ναι σ'αυτό το σαιτ λέει ότι τα αλλάζεις μεταξύ τους το μικρόφωνο με την γείωσή του και όλα εντάξει.

Απλός τα βραχυκυκλώνεις για να παίζουν μόνο σαν ήχος σε όλες τις συσκευές.

Δημοσ.

Τα παρέλαβα κι εγώ σήμερα, το σημείο που έχουν τα χειριστήρια είναι τραγικό,δεν μπορώ να δω τι πατάω

Αποστολή από το LT22i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν κάποιος από Αθήνα ενδιαφέρεται να ανταλλάξει τα λευκά του mh1 ακουστικά, με μαύρα mh1 ας μου στείλει μήνυμα. Eννοείται ότι είναι αχρησιμοποίητα αφού ακόμα δεν έχω πάει καν να τα παραλάβω! Ο λόγος που θέλω τα λευκά είναι ότι έχω λευκό Lg g2.

Επεξ/σία από George!
Δημοσ.

Τα παρέλαβα κι εγώ σήμερα, το σημείο που έχουν τα χειριστήρια είναι τραγικό,δεν μπορώ να δω τι πατάω

Σε λίγο καιρό, θα τα μάθεις και δε θα χρειάζεται να τα βλέπεις

Εδώ σε κινεζιά παίζουν τα πάντα και είναι πάρα πολύ καλά. Η καλύτερη πηγή μου είναι ένα ipod classic όπου όντως υπάρχει αισθητό upgrade. Είμαστε τυχεροί

Δημοσ.

<p>Μόλις παρέλαβα και εγώ, ευχαριστώ πολύ τον ts.</p>

<p>Πολύ καλός ήχος, παίζουν μία χαρά σε Moto G, δεν δουλεύουν τα ρυθμιστικά του ήχου, παίζει όμως το voice search με το κεντρικό πλήκτρο. Και στο PC παίζουν μία χαρά χωρίς πατέντες, απλά χωρίς να λειτουργούν τα ρυθμιστικά.</p>

Στο Moto G δουλευει και το μικροφωνο και το πληκτρο κλησεων κανονικα;

Δημοσ.

Αν κάποιος ενδιαφέρεται να ανταλλάξει τα λευκά του mh1 ακουστικά, με μαύρα mh1 ας μου στείλει μήνυμα. Eννοείται ότι είναι αχρησιμοποίητα αφού ακόμα δεν έχω πάει καν να τα παραλάβω!

Αν είσαι Θεσσαλονίκη έλα από Σταυρούπολη.

Δημοσ.

Αν είσαι Θεσσαλονίκη έλα από Σταυρούπολη.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε αλλά δυστυχώς είμαι από Αθήνα.

Ναι σ'αυτό το σαιτ λέει ότι τα αλλάζεις μεταξύ τους το μικρόφωνο με την γείωσή του και όλα εντάξει.

Απλός τα βραχυκυκλώνεις για να παίζουν μόνο σαν ήχος σε όλες τις συσκευές.

Επειδή έχω μπερδευτεί..αν αλλάξω μεταξύ τους τα δύο καλώδια, θα παίζουν κανονικά σε κινητό android(έχω lg g2) και θα λειτουργούν και τα κουμπιά και το μικρόφωνο;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...