fsbmaniac Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Τα εχουμε κανει επιστημη τα ακουστικα,βελτιωση στη βελτιωση :Ρ Να πω οτι τα τσιμπησα και γω σημερα...οντως εχουν πολυ καλο ηχο,το καλωδιακι ειναι λιγο δυστροπο (ανθεκτικο βεβαια) αλλα νταξει παλευεται...παντως για τα λεφτα τους σιγουρα ειναι καλο vfm,και σαν ακουστικη ποιοτητα αλλα και σαν κατασκευαστικη...πιστευω οποιος τα παρει δεν θα τα κλαψει αυτα τα 9€ παντως :Ρ ...βρες μου με 100 ευρώ κάτι καλυτερο . έχω audio technica και τέτοια καθαρότητα με τόσο εύρος δεν έχουν... Τι vfm ... Θησαυρός είναι τσαμπα. Βάζεις ενα ανταπτορα και ουτε modes ουτε τίποτα. Για την ιστορία έχω πτυχίο μουσικής τεχνολογίας και film scoring , δεν ασχολούμαι πλεον αλλά ακούω πολύ καλά. Είναι διαμάντια ...δοκίμασε να ακουσεις flac πχ μια καλη ηχογράφηση....
George! Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Πάντως αν κάποιος το έχει με κολλητήρι, το πλαστικό με το μικροφωνάκι ανοίγει σχετικά εύκολα και χωρίς ζημιά, και μπορείς αν αντιστρέψεια τα δύο καλώδια ground mic να δουλέψει κανονικά και χωρίς αντάπτορες ή εξωτερική μετατροπή. Δεν το έχω κάνει, αλλά μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες με το ανοιγμένο μικροφωνάκι αν ενδιαφέρεται κάποιος. Μπορείς να βάλεις τις φωτογραφίες; γιατί αν δουλεύει με τον τρόπο που λες, σκέφτομαι να παραγγείλω ένα ζευγάρι για το lg g2 μου. Επίσης ξέρει κανείς αν υπάρχει περίπτωση να χάσουμε σε ποιότητα ήχου αν τα πειράξουμε με κολλητήρι;
ShadowSora94 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Μπορείς να βάλεις τις φωτογραφίες; γιατί αν δουλεύει με τον τρόπο που λες, σκέφτομαι να παραγγείλω ένα ζευγάρι για το lg g2 μου. Επίσης ξέρει κανείς αν υπάρχει περίπτωση να χάσουμε σε ποιότητα ήχου αν τα πειράξουμε με κολλητήρι; http://handtokey.blogspot.gr/2013/11/converting-omtp-headphone-to-standard.html Μολις τωρα πριν 5 λεπτα εφτιαξα 2xmh1.Πρωτη φορα χρησιμοποιουσα κολητηρι, ειναι πανευκολο δες τις φωτογραφιες,απλα λιωνεις λιγο το καλαϊ και τα ενωνεις τιποτα αλλο δεν ειναι. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2014 από ShadowSora94
dollyyy19 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 καλα ρε μανιακ,αν ειναι να αρωστησεις για τον θησαυρο,πασο...να ρωτησω και γω κατι,σαν ασχετος που ειμαι,αεροτομη μπορω να του βαλω;σουληνακια υψηλης;ζιγκλερωμα σηκωνει; για την ιστορια,εχω πτυχιο φυσικομαθηματικοχημειου,ασχετως που δεν ασχολουμαι περαν του χυμιου ........
Errik Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Ωραίος! http://handtokey.blogspot.gr/2013/11/converting-omtp-headphone-to-standard.html Μολις τωρα πριν 5 λεπτα,εφτιαξα 2xmh1.Πρωτη φορα χρησιμοποιουσα κολητηρι,ειναι πανευκολο δες τις φωτογραφιες,απλα λιωνεις λιγο το καλαϊ και τα ενωνεις τιποτα αλλο δεν ειναι. Ωραίος! Τα έδειξε όλα ο τύπος! Απλά αυτός ακυρώνει εντελώς την λειτουργία του μικροφώνου. Να αντιστρέψει τα καλώδια έχει δοκιμάσει κανένας ώστε να δουλεύει και σαν hands free;
Psycho13 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Ωραίος! Ωραίος! Τα έδειξε όλα ο τύπος! Απλά αυτός ακυρώνει εντελώς την λειτουργία του μικροφώνου. Να αντιστρέψει τα καλώδια έχει δοκιμάσει κανένας ώστε να δουλεύει και σαν hands free; Δεν δουλευει δυστυχως...Το δοκιμασα εγω εχθες αλλα δεν...
barman_ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 κανενα καλο παιδακι που να ειναι θεσσαλονικη να μου το κανει?φερνω καφε!!
George! Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 http://handtokey.blogspot.gr/2013/11/converting-omtp-headphone-to-standard.html Μολις τωρα πριν 5 λεπτα,εφτιαξα 2xmh1.Πρωτη φορα χρησιμοποιουσα κολητηρι,ειναι πανευκολο δες τις φωτογραφιες,απλα λιωνεις λιγο το καλαϊ και τα ενωνεις τιποτα αλλο δεν ειναι. Ωραίος φίλε σε ευχαριστώ! Αλλά το μικρόφωνο δεν μπορεί να λειτουργήσει με κανέναν τρόπο; Γιατί τα θέλω και σαν handsfree.
ShadowSora94 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Ωραίος φίλε σε ευχαριστώ! Αλλά το μικρόφωνο δεν μπορεί να λειτουργήσει με κανέναν τρόπο; Γιατί τα θέλω και σαν handsfree. Για το μικροφωνο λογικα μονο με ανταπτορα,απο οτι ειπώθηκε πιο πριν στο thread. Αν βρω κατι αλλο θα το ποστάρω.
Errik Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μα αν δουλεύει με αντάπτορα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην δουλεύει με το κολλητήρι! Εκτός και αν έχουν βρει λάθος τα καλώδια! Δεν βγάζει καμία λόγική! 1
esertas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Γιατί στις φωτογραφίες φαίνεται ότι το βραχηκυκλώνει το μικρόφωνο. Σήμερα μου ήρθε το ανταπτοράκι. Έκανε ακριβώς 15 μέρες από Αυστραλία. Δουλεύει μια χαρά σαν ακουστικά ΚΑΙ το μικρόφωνο τέλεια.Τα άλλα κουμπιά όχι. Όλα αυτά σε LG L9ii.
Errik Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Εννοώ αν αλλάξεις τα δύο καλώδια, όχι αν τα βραχυκυκλώσεις! Γιατί αναφέρθηκε πάνω οτι ακόμα και αν τα αλλάξεις χωρίς βραχυκύκλωμα συνεχίζει να μην λειτουργει το μικρόφωνο...
george kesoglu Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 λοιπον κοριτσια εχω ΝΕΑ ....... μολις παρελαβα απο eshop.... ηταν σε ενα απλο σακουλακι με ανταλακτικα ''σιλικονες'' δεν ειχαν μανταλακι συγκρατησης το καλο ειναι οτι παιζουν στο IPHONE 4S ΧΩΡΙΣ KAMIA ΠΑΤΕΝΤA αλλα δουλευουν ΜΟΝΟ σαν ακουστικα χωρις χειρισμο ( - +) ο ηχος ειναι πολυ καλος αν και αστρωτα και σιγουρα πολυ καλυτερος απο τα ''μαμα'' iphone σε μουσικη υψηλης αναλυσης επαιζαν φανταστικα αντιθετα στα mp3 κακης ηχοληψιας ή αναλυσης οπως καθε καλο μηχανημα ηχου τα ξεβρακωνε και καταλαβαινες αμεσως οτι κατι δεν παει καλα ...και ξενερωνες συμβουλη εαν δεν εχετε καλες ηχογραφησεις ΜΗΝ τα παρετε προσωπικα παρηγγηλα αλλο ενα τεμ καβατζα 3
vins Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Λοιπόν παρέλαβα σε λάιμ/μαύρο. Τα ακουστικά είναι όχι μόνο για τα λεφτά τους αλλά και γενικά πάρα μα πάρα πολύ καλά! Να ξαναπώ ότι στο Lumia 820 λειτουργούν τα πάντα απροβλημάτιστα χωρίς καμία πατέντα! Αν τα τοποθετήσεις σωστά στο αυτί και βάλεις λίγη ένταση δεν ακούγεται τίποτα! Αγοράστε άφοβα! Σας το λέει άνθρωπος που έχει στην κατοχή του Beyer και Shure, για όσους ξέρουν... 3
dimitris_sg Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Τα ακουστικα ειναι αψογα μην τα ξαναλεμε. Εγω προχωρησα σε ανακαλωδιωση αφαιρωντας ολο το συστημα κουμπια-μικροφωνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις