Errik Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Πάντως αν κάποιος το έχει με κολλητήρι, το πλαστικό με το μικροφωνάκι ανοίγει σχετικά εύκολα και χωρίς ζημιά, και μπορείς αν αντιστρέψεια τα δύο καλώδια ground mic να δουλέψει κανονικά και χωρίς αντάπτορες ή εξωτερική μετατροπή. Δεν το έχω κάνει, αλλά μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες με το ανοιγμένο μικροφωνάκι αν ενδιαφέρεται κάποιος.
noths Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 αυτα τα ακουστικα,πρεπει να ειναι τα μονα που εχεις 60%πιθανοτητες να παρεις ελατωματικα,θελουν αλλαγη καλωδιου,μανταλακια για να δουλεψουν σαν ακουστικα,φυσημα γιατι μπουκωνουν,στρωσιμο στις μεμβρανες καμια 50αρια ωρες(αν ακουν μια ωρα την ημερα δλδ,θα εχεις ακουστικα μετα απο 50 μερες...) και για ολα αυτα,πρεπει να πληρωσεις και απο πανω .......και προτεινονται σαν σουπερ ευκαιρια.....ε,ναι....την πατησαμε εμεις,ναμην την πατησουν και αλλοι;;; 1. To 60% πώς προκύπτει; Γιατί εγώ από τα 4 που ξέρω (1 εγώ που το έχω λιώσει, 1 ο πατέρας μου, 1 η γυναίκα μου κι 1 ο αδελφός της) δουλεύουν όλα άψογα. Σε όλα τα προϊόντα υπάρχουν αστοχίες, ας μη γενικεύουμε όμως επειδή εδώ αναφέρθηκαν 2-3. Είμαι σίγουρος πως το ποσοστό δεν υπερβαίνει το 10%. Για την τιμή και την ποιότητα αξίζει να ρισκάρεις την "ταλαιπωρία" να τα επιστρέψεις και να πάρεις πίσω τα 9 ευρώ σου. 2. Δεν θέλουν αλλαγή καλωδίου, όσοι το κάνουν είτε τους ενοχλεί που είναι δύσκαμπτο (αλλά άφθαρτο), είτε είναι hi-end μυθομανείς που πιστεύουν πως θα πάρουν καλύτερο ήχο από 1 μέτρο καλώδιο και θα άλλαζαν ΟΛΑ τα καλώδια ακουστικών in ear. 3. Το κόλπο με το μανταλάκι είναι ο γρήγορος τρόπος να τα μετατρέψεις από αυτό που σχεδιάστηκαν να είναι (OMTP handsfree) σε συμβατά με CTIA ή απλά ακουστικά. Δεν είναι πρόβλημα. 4. Ένας μόνο ανέφερε πως του μπούκωσαν κι έπρεπε να τα φυσήξει για να διορθωθούν. 5. Για το στρώσιμο των 50 ωρών σε παραπέμπω στο 2. Ακόμη και οι hi-end freaks λένε πως από την αρχή παίζουν πολύ καλύτερα από τα υπόλοιπα και αυτοί κάνουν στρώσιμο και στις τοστιέρες τους. Τα έχεις ακούσει; Άκουσέ τα πρώτα και μετά ξαναγράψε τη γνώμη σου. Υ.Γ. Τα ακουστικά προορίζονται για όσους ακούν ποιότητα και όχι ποσότητα. Δεν παίζουν δυνατά, αλλά έχουν τον πιο καθαρό ήχο και τα πιο απαραμόρφωτα μπάσσα (με τεράστια έκταση) που έχω ακούσει σε in ear. 8
Questioner Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Εγώ είμαι σε φάση burn in ακόμα και μπορώ να πω πως δεν με έχουν εντυπωσιάσει. Εννοώντας πάντα με όλα όσα γράφονται γενικώς. Προς το παρόν τα AKG K311 που δεν είναι in ear και είναι στο ίδιο price tag βγάζουν καθαρότερο ήχο στην ίδια πηγή. Υστερούν όμως στα μπάσα κάτι που είναι λογικό. Σαφώς συμπέρασμα θα βγάλω όταν θα έχουν στρώσει και τα σώνει!
noths Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Εγώ είμαι σε φάση burn in ακόμα και μπορώ να πω πως δεν με έχουν εντυπωσιάσει. Εννοώντας πάντα με όλα όσα γράφονται γενικώς. Προς το παρόν τα AKG K311 που δεν είναι in ear και είναι στο ίδιο price tag βγάζουν καθαρότερο ήχο στην ίδια πηγή. Υστερούν όμως στα μπάσα κάτι που είναι λογικό. Σαφώς συμπέρασμα θα βγάλω όταν θα έχουν στρώσει και τα σώνει! Τα AKG K311 ήταν τα αγαπημένα μου ακουστικά, δυστυχώς δεν τα έχω πια για να κάνω άμεση σύγκριση, οπότε επιφυλάσσομαι, μπορεί να έχεις δίκιο. Όταν μου χάλασαν (δεν τα κατηγορώ, άντεξαν στα χέρια μου πάνω από χρόνο) τα αντικατέστησα με τα AKG K313 και τα έχω ακόμη. Τα Κ313, αν και μου αρέσουν, ωχριούν σε σύγκριση με τα MH-1 σε ανάλυση, στερεοφωνική εικόνα, ατάκα και συχνοτική έκταση. Υπερτερούν πολύ όμως σε db, τα K313 παίζουν το ίδιο δυνατά στο μισό όταν τα MH-1 είναι τέρμα.
Questioner Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Τα AKG K311 ήταν τα αγαπημένα μου ακουστικά, δυστυχώς δεν τα έχω πια για να κάνω άμεση σύγκριση, οπότε επιφυλάσσομαι, μπορεί να έχεις δίκιο. Όταν μου χάλασαν (δεν τα κατηγορώ, άντεξαν στα χέρια μου πάνω από χρόνο) τα αντικατέστησα με τα AKG K313 και τα έχω ακόμη. Τα Κ313, αν και μου αρέσουν, ωχριούν σε σύγκριση με τα MH-1 σε ανάλυση, στερεοφωνική εικόνα, ατάκα και συχνοτική έκταση. Υπερτερούν πολύ όμως σε db, τα K313 παίζουν το ίδιο δυνατά στο μισό όταν τα MH-1 είναι τέρμα. Θεωρητικά Κ313 > K311 οπότε μάλλον τα MH-1 θέλουν αρκετές ώρες στρώσιμο για να στρώσουν. Σίγουρα στα 9€ δεν μπορείς να τα κατηγορήσεις για τίποτα.
rasputin _ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Και εγώ είμαι σε φάση burn in και τα έχω μόνιμα στο λαπτοπ . Για τα λεφτά που έδωσα είναι τέλια και καλύτερα από τα Earpods που έχω. Καμία ταλαιπωρία δεν χρειάζεται για να ακούς απλά ο καθένας μας κάνει ότι τον βολεύει καλύτερα . Αργότερα αν έχω όρεξη μπορεί και να τα σφάξω. Τώρα τα βόλεψα με ένα παλιό αντάπτορα που είχα στο σπίτι
rasputin _ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Και εγώ είμαι σε φάση burn in και τα έχω μόνιμα στο λαπτοπ . Για τα λεφτά που έδωσα είναι τέλια και καλύτερα από τα Earpods που έχω. Καμία ταλαιπωρία δεν χρειάζεται για να ακούς απλά ο καθένας μας κάνει ότι τον βολεύει καλύτερα . Αργότερα αν έχω όρεξη μπορεί και να τα σφάξω. Τώρα τα βόλεψα με ένα παλιό αντάπτορα που είχα στο σπίτι
ShadowSora94 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Το "Μπουκωμα" Προκυπτει οταν βαζεις τα ακουστικα και εχεις κλειστο το τρυπακι απο πανω,προφανως επειδη συμπιεζεται αερας την ωρα που τα βαζεις,ελλατωματικα μονο ενα ατομο εχει παρει το εχει πει καμια 20αρα φορες και μαλιστα σε 3-4 ζευγαρια οπως λεει,τι να πω η ατυχος ειναι η.... Θεωρητικά Κ313 > K311 οπότε μάλλον τα MH-1 θέλουν αρκετές ώρες στρώσιμο για να στρώσουν. Σίγουρα στα 9€ δεν μπορείς να τα κατηγορήσεις για τίποτα. Πολλα ατομα λενε οτι οι 50 ωρες burn in ειναι must,εγω εχω ενα burned in και τα συγκρινα με το 2ο απειραχτο mh1,η διαφορα οντως ειναι τεραστια ΑΛΛΑ δεν ειμαι σιγουρος αν προκειται στο burn in,η στο οτι εχω βγαλει το φιλτρο και το foam που ειχε μεσα. Σιγουρα ομως το γεγονος οτι εβγαλα το φιλτρο και το foam,επηρεασε την ενταση(στα απειραχτα το 100% volume ειναι πολυ αδυναμο σε σχεση με τα "πειραγμενα" που ακουω στο 65-70%)δεν θελω να παρω κανεναν στον λαιμο μου, διοτι αλλαζει και το sound signature,το tremble εγινε ποιο "μεταλλικό", στην δικια μου περιπτωση το αποτελεσμα μου αρεσε αλλα δεν ισχυει για ολους το ιδιο.
theosk Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Παρολλο που δεν με βολευουν τα in-ear ακουστικα, μετα απ'οσα εχω διαβασει τοσο καιρο για τα συγκεκριμενα, τα παρηγγειλα κι εγω! Αν εχει καποιος να προτεινει κανονικα ακουστικα με μικροφωνο(οχι in-ear) σε λογικη τιμη ευπροσδεκτος
gsot80 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 πως το εκανες αυτο? Σιγουρα ομως το γεγονος οτι εβγαλα το φιλτρο και το foam,
ShadowSora94 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 πως το εκανες αυτο? Δεν μπορω να σου πω οτι το αποτελεσμα θα σου αρεσει,το φιλτρο και το foam τα εβγαλα με μια οδοντογλυφιδα(ενα μυτερο μικρο αντικειμενο θα χρειαστεις)με το που βγαζεις τις μεμβρανες εχει να μαυρο πραγματακι απο εκει που βγαινει ο ηχος, ειναι το φιλτρο και πισω απο αυτο ειναι το foam,με ενα μυτερο λεπτο αντικειμενο μπορεις να το βγαλεις,προσεχε μην τα χασεις ομως σε περιπτωση που δεν σου αρεσει το αποτελεσμα, για να τα ξαναβαλεις. 1
kont Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Για μοντες δειτε Site: εδω .(νομιζω εχει ξαναναφερθει)
Chris93 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Τα εχουμε κανει επιστημη τα ακουστικα,βελτιωση στη βελτιωση :ΡΝα πω οτι τα τσιμπησα και γω σημερα...οντως εχουν πολυ καλο ηχο,το καλωδιακι ειναι λιγο δυστροπο (ανθεκτικο βεβαια) αλλα νταξει παλευεται...παντως για τα λεφτα τους σιγουρα ειναι καλο vfm,και σαν ακουστικη ποιοτητα αλλα και σαν κατασκευαστικη...πιστευω οποιος τα παρει δεν θα τα κλαψει αυτα τα 9€ παντως :Ρ
fsbmaniac Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Τα εχουμε κανει επιστημη τα ακουστικα,βελτιωση στη βελτιωση :Ρ Να πω οτι τα τσιμπησα και γω σημερα...οντως εχουν πολυ καλο ηχο,το καλωδιακι ειναι λιγο δυστροπο (ανθεκτικο βεβαια) αλλα νταξει παλευεται...παντως για τα λεφτα τους σιγουρα ειναι καλο vfm,και σαν ακουστικη ποιοτητα αλλα και σαν κατασκευαστικη...πιστευω οποιος τα παρει δεν θα τα κλαψει αυτα τα 9€ παντως :Ρ ...βρες μου με 100 ευρώ κάτι καλυτερο . έχω audio technica και τέτοια καθαρότητα με τόσο εύρος δεν έχουν... Τι vfm ... Θησαυρός είναι τσαμπα. Βάζεις ενα ανταπτορα και ουτε modes ουτε τίποτα. Για την ιστορία έχω πτυχίο μουσικής τεχνολογίας και film scoring , δεν ασχολούμαι πλεον αλλά ακούω πολύ καλά. Είναι διαμάντια ...δοκίμασε να ακουσεις flac πχ μια καλη ηχογράφηση.... 3
fsbmaniac Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Τα εχουμε κανει επιστημη τα ακουστικα,βελτιωση στη βελτιωση :Ρ Να πω οτι τα τσιμπησα και γω σημερα...οντως εχουν πολυ καλο ηχο,το καλωδιακι ειναι λιγο δυστροπο (ανθεκτικο βεβαια) αλλα νταξει παλευεται...παντως για τα λεφτα τους σιγουρα ειναι καλο vfm,και σαν ακουστικη ποιοτητα αλλα και σαν κατασκευαστικη...πιστευω οποιος τα παρει δεν θα τα κλαψει αυτα τα 9€ παντως :Ρ ...βρες μου με 100 ευρώ κάτι καλυτερο . έχω audio technica και τέτοια καθαρότητα με τόσο εύρος δεν έχουν... Τι vfm ... Θησαυρός είναι τσαμπα. Βάζεις ενα ανταπτορα και ουτε modes ουτε τίποτα. Για την ιστορία έχω πτυχίο μουσικής τεχνολογίας και film scoring , δεν ασχολούμαι πλεον αλλά ακούω πολύ καλά. Είναι διαμάντια ...δοκίμασε να ακουσεις flac πχ μια καλη ηχογράφηση....
Προτεινόμενες αναρτήσεις