Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά μια ερώτηση έχω. Διάβασα όλο το thread. Επειδή μπερδεύτηκα λίγο, θέλω να ρωτήσω αυτά τα ακουστικά τελικά έχουν την νέα διασύνδεση CTIA? Οπότε σε κινητά καινούρια θα ταιριάζουν? Η παλιά διασύνδεση είναι η OMTP;είναι η παλιά. Γιαυτό και ο αντάπτορας. Εξαρτάται τι υποστηρίζει το κινητό σου.
kreiz Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Και εγώ είχα τα μαύρα και μου χαλασε και μένα το δεξί. Ουσιαστικά ακούγεται αλλά οριακά. Δεν ξέρω τι φταίει. Θα πάνε για αντικατάσταση.
kosmasdel Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 είναι η παλιά. Γιαυτό και ο αντάπτορας. Εξαρτάται τι υποστηρίζει το κινητό σου. Μισό να ξεμπερδευτώ! CTIA η νέα και OMTP η παλιά σωστά;; Το κινητό μου είναι release 11/2013 και λογικά υποστηρίζει την καινούρια αφού άλλαξε από το 2011 και μετά. Μάλιστα πήρα κάτι headphones με μικρόφωνο και κουμπί κλήσεων και είναι πλήρως συμβατά ενώ με το Galaxy S μου (release 2010) δεν είναι (ακούγονταν βαθιά και ήθελε να είναι πατημένο το κουμπί συνεχώς για να ακούγονται καλά).
geopro Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Να σημειώσω πως και τα δικά μου τα μαύρα έχουν πρόβλημα.Μετά από κάμποση ώρα,το δεξί ακουστικό κατεβάζει μόνο του την ένταση του ήχου.Αν σταματήσω τη μουσική για λίγη ώρα επανέρχεται. Έχω τον παραπάνω αντάπτορα που προτάθηκε.Αρκετά καλός αλλά λίγο άβολος. Λιγότερο άβολος είναι αυτός CTIA to OMTP 3.5mm ,( και με τον ίδιο τύπο καλωδίου λευκού ή μαύρου)
ShadowSora94 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 thanks αλλά μόλις χάλασαν και τα 2α μαύρα πού είχα θα προσπαθήσω άλλη μια φορά αλλά αυτή θα είναι και η τελευταία !!! Αν λες για το "μπούκωμα"που μειώνεται ο ήχος στο ένα ακουστικό,απλά φύσα τα λίγο στο "τρυπάκι" που έχει πάνω από το λογότυπο της Sony erricson είναι εκεί που ενώνεται το μέταλο με το πλαστικο του καλωδιου.Δεν ξερω πως προκαλειται αλλα δεν ειναι προβλημα που δεν φτιαχνει, εμενα το επαθε μια φορα το δεξι ακουστικο εκανα οτι ειπα πανω και εφτιαξε αμεσως.
noths Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Υπάρχει και αυτός ο αντάπτορας της Sony (όπως λέει ο πωλητής, τουλάχιστον).
sintalkas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 επειδή δεν καταλαβά καλά μου το εξηγείς λίγο καλύτερα? Το έκανα αλλά παρατήρησα το εξής στο λάπτοπ του πατέρα μου αν το έχω ίσια με το καρφάκι προς τα κάτω έχει δυνατό ήχο και στα 2 ακουστικά αν γυρίσω όμως το καρφάκι προς τα αριστερά μου μειώνει τον ήχο στο αριστερό ακουστικό (αυτό που έχει και το κοντρόλ) Γενικά εγώ έχω πρόβλημα με το αριστερό ακουστικό....
ShadowSora94 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 επειδή δεν καταλαβά καλά μου το εξηγείς λίγο καλύτερα? Το έκανα αλλά παρατήρησα το εξής στο λάπτοπ του πατέρα μου αν το έχω ίσια με το καρφάκι προς τα κάτω έχει δυνατό ήχο και στα 2 ακουστικά αν γυρίσω όμως το καρφάκι προς τα αριστερά μου μειώνει τον ήχο στο αριστερό ακουστικό (αυτό που έχει και το κοντρόλ) Γενικά εγώ έχω πρόβλημα με το αριστερό ακουστικό.... Χμμμ μαλλον ειναι αλλο το προβλημα στην δικια σου περιπτωση,2 σετ εχω 1 ασπρο και ενα μαυρο και τα 2 μου παρουσιασαν προβλημα με μειωση της εντασης 1-2 φορες στο δεξι ακουστικο αλλα το προβλημα δεν ηταν το καλωδιο ουτε το jack,απλα μπουκωνε αερας πιθανοτατα μεσα στο ακουστικο, οποτε απλα φυσουσα σε αυτο εδω: http://cdn.head-fi.org/2/2a/900x900px-LL-2a203d56_MH1mod1.png και εφτιαχνε...
Voodooman Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 με αυτο το ανταπτορακι λειτουργουν και ως hands free? αν ναι λειτουργουν και τα κουμπια αυξησης/μειωσης ηχου? Ναι, όλα δουλεύουν κανονικά, εκτός από το πλήκτρο ID tag, που δεν κάνει τίποτα.
fsbmaniac Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δεν ξερω πως και τι αλλα ο μαγνητης νεοδυμιου εδεσε με την καψα τοσο πολυ που ο ηχος τους ειναι ποιο καλος και απο τα πανακριβα μου audio technica... δεν γελαω αλλα πηρα 3 extra κομματια να εχω... τα ακουστικα αυτα θα πρεπει η sony να τα βγαλει με αλλο καλωδιο και να βελτιωσει 1-2 πραγματακια... ανετα τα πουλουσε 120-140 ευρω με τετοιο ηχο . Για μενα αυτο που ακουω ειναι ισαξιο των nocs NS800 και ανωτερο των Phiaton ps20BT η τιμη τους ειναι γελοια κυριολεκτικα . Μου κανει τρομερη εντυπωση πως παιζουν μετα απο 80 ωρες burn in ... Εγινε δοκιμη με καρτα emu και flac και οκ... τα κινητα ειναι bottleneck για αυτο το ακουστικο. 2
geodark Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Τσιμπησα και 3ο κομματι, αλλαξα καλωδιο και τωρα θελουν και οι φιλοι μου αφου τα ακουσαν, LOL
dollyyy19 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 αυτα τα ακουστικα,πρεπει να ειναι τα μονα που εχεις 60%πιθανοτητες να παρεις ελατωματικα,θελουν αλλαγη καλωδιου,μανταλακια για να δουλεψουν σαν ακουστικα,φυσημα γιατι μπουκωνουν,στρωσιμο στις μεμβρανες καμια 50αρια ωρες(αν ακουν μια ωρα την ημερα δλδ,θα εχεις ακουστικα μετα απο 50 μερες...) και για ολα αυτα,πρεπει να πληρωσεις και απο πανω .......και προτεινονται σαν σουπερ ευκαιρια.....ε,ναι....την πατησαμε εμεις,ναμην την πατησουν και αλλοι;;;
spot Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 αυτα τα ακουστικα,πρεπει να ειναι τα μονα που εχεις 60%πιθανοτητες να παρεις ελατωματικα,θελουν αλλαγη καλωδιου,μανταλακια για να δουλεψουν σαν ακουστικα,φυσημα γιατι μπουκωνουν,στρωσιμο στις μεμβρανες καμια 50αρια ωρες(αν ακουν μια ωρα την ημερα δλδ,θα εχεις ακουστικα μετα απο 50 μερες...) και για ολα αυτα,πρεπει να πληρωσεις και απο πανω .......και προτεινονται σαν σουπερ ευκαιρια.....ε,ναι....την πατησαμε εμεις,ναμην την πατησουν και αλλοι;;; Καλημέρα. Ίσως να έχεις και δίκιο ... πολύ μανούρα ρε παιδί μου για να ακούσεις. Ωστόσο, επειδή με ενδιαφέρει να ακούω καλούτσικα (έστω) την μουσική μου, μπορείς να προτείνεις κάτι εξίσου καλό ηχητικά, με πάνω-κάτω το ίδιο κόστος, χωρίς τα μειονεκτήματα που ανέφερες? Αν ναι, με ενδιαφέρει. Λοιπόν;
dollyyy19 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 δεν κατηγορω τα ακουστικα.αυτα ειναι,με αυτο το κοστος.....αλλα οχι και σουπερ ευκαιρια,οπως τα προμοταρουν.........οταν παω σε υπιλογιστη,θα σου προτεινω μερικα....τωρα ειμαι με κντ.....
vrwmiaris Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 δεν κατηγορω τα ακουστικα.αυτα ειναι,με αυτο το κοστος.....αλλα οχι και σουπερ ευκαιρια,οπως τα προμοταρουν.........οταν παω σε υπιλογιστη,θα σου προτεινω μερικα....τωρα ειμαι με κντ..... Αναμένω και εγώ γιατί κόπηκαν τα jvc που είχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις