Προς το περιεχόμενο

SONY ERICSSON MH1 8.80 € @e-shop [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ok, αρκετα σαφης η πληροφορια σου Νοτη, ευχαριστω και ελπιζω να μην επηρεαζει την αποδοση των ακουστικων το ιδιο το Bluetooth, δηλ. να μην χαλαει το σημα μεταξυ κινητου και ακουστικών, επειδη παρεμβαλεται η συσκευη MW600.

Μαλλον θα κοψω τα καλωδια και θα αλλαξω και το βυσμα, το θεωρω την ποιο σωστη λυση.

Πιστευετε οτι αξιζει να περιμενω να βγει παλι σε προσφορα στα 9€?

Ευχαριστω πολυ παιδια..

• Απαντ. 444
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

thanks αλλά μόλις χάλασαν και τα 2α μαύρα πού είχα

θα προσπαθήσω άλλη μια φορά αλλά αυτή θα είναι και η τελευταία !!!

Δημοσ.

Εάν τα πάρω για να ακούω μουσική στο iPhone αξίζουν ή χρειάζεται να κάνω πατέντες;

Δημοσ.

Όσοι τα αγοράσετε τώρα και αγοράσετε και ανταπτοράκι, αυτό τελικά μοιάζει να είναι το καλύτερο. Αγόρασα δύο-τρία διαφορετικά και μόνο σε αυτό δεν παρατήρησα καθόλου αλλοίωση στον ήχο. Είπαμε, προεξέχει περισσότερο από όσο θα έπρεπε, αλλά από την άλλη έχει και το ίδιο ακριβώς χρώμα με το βύσμα των Sony!..

Δημοσ.

thanks αλλά μόλις χάλασαν και τα 2α μαύρα πού είχα

θα προσπαθήσω άλλη μια φορά αλλά αυτή θα είναι και η τελευταία !!!

Μηπως μπορεις να δωσεις περισσοτερες λεπτομερειες σχετικα με τη βλαβη ;

Συγγνωμη για τη κουτη ερωτηση , αλλα δεν δειχνουν να χαλανε ευκολα.

Δημοσ.

Να σημειώσω πως και τα δικά μου τα μαύρα έχουν πρόβλημα.Μετά από κάμποση ώρα,το δεξί ακουστικό κατεβάζει μόνο του την ένταση του ήχου.Αν σταματήσω τη μουσική για λίγη ώρα επανέρχεται.

Έχω τον παραπάνω αντάπτορα που προτάθηκε.Αρκετά καλός αλλά λίγο άβολος.

Δημοσ.

Εγώ έχω πάρει τα άσπρα. Έχουν όντως πολύ καλό ήχο ΑΛΛΆ δεν έχω συναντήσει πιο ΆΒΟΛΟ ΚΑΛΏΔΙΟ!!!!!!

Δημοσ.

Όσοι τα αγοράσετε τώρα και αγοράσετε και ανταπτοράκι, αυτό τελικά μοιάζει να είναι το καλύτερο. Αγόρασα δύο-τρία διαφορετικά και μόνο σε αυτό δεν παρατήρησα καθόλου αλλοίωση στον ήχο. Είπαμε, προεξέχει περισσότερο από όσο θα έπρεπε, αλλά από την άλλη έχει και το ίδιο ακριβώς χρώμα με το βύσμα των Sony!..

με αυτο το ανταπτορακι λειτουργουν και ως hands free? αν ναι λειτουργουν και τα κουμπια αυξησης/μειωσης ηχου?

Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση έχω. Διάβασα όλο το thread. Επειδή μπερδεύτηκα λίγο, θέλω να ρωτήσω αυτά τα ακουστικά τελικά έχουν την νέα διασύνδεση CTIA? Οπότε σε κινητά καινούρια θα ταιριάζουν? Η παλιά διασύνδεση είναι η OMTP;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...