Euromaster Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Ok, αρκετα σαφης η πληροφορια σου Νοτη, ευχαριστω και ελπιζω να μην επηρεαζει την αποδοση των ακουστικων το ιδιο το Bluetooth, δηλ. να μην χαλαει το σημα μεταξυ κινητου και ακουστικών, επειδη παρεμβαλεται η συσκευη MW600. Μαλλον θα κοψω τα καλωδια και θα αλλαξω και το βυσμα, το θεωρω την ποιο σωστη λυση. Πιστευετε οτι αξιζει να περιμενω να βγει παλι σε προσφορα στα 9€? Ευχαριστω πολυ παιδια..
noths Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Πάμε πάλι ;-) http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.009664&sid=1
sintalkas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 thanks αλλά μόλις χάλασαν και τα 2α μαύρα πού είχα θα προσπαθήσω άλλη μια φορά αλλά αυτή θα είναι και η τελευταία !!!
Fan Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Εάν τα πάρω για να ακούω μουσική στο iPhone αξίζουν ή χρειάζεται να κάνω πατέντες;
rasputin _ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Είπα να πάρω 2 ακόμα να υπάρχουν . Τα άσπρα δουλεύουν τέλεια πάντως
sintalkas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 ναι προς το παρόν το άσπρο που πήρα πριν λίγες μέρες δουλεύει τέλεια (φτού να μην το ματιάσω) !!!
rasputin _ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μέχρι τώρα δεν άκουσα να έχουν χαλάσει σε άλλους . Εύχομαι να είναι καλά και αυτά
sintalkas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 βασικά έχει χαλάσει σε μερικά παιδιά το μαύρο για το άσπρο δεν έχω ακούσει τίποτα από ότι θυμάμαι !!!
deadp Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Με το lumia 1020 και galaxy mega λέτε να συνεργαστούν;;;
Voodooman Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Όσοι τα αγοράσετε τώρα και αγοράσετε και ανταπτοράκι, αυτό τελικά μοιάζει να είναι το καλύτερο. Αγόρασα δύο-τρία διαφορετικά και μόνο σε αυτό δεν παρατήρησα καθόλου αλλοίωση στον ήχο. Είπαμε, προεξέχει περισσότερο από όσο θα έπρεπε, αλλά από την άλλη έχει και το ίδιο ακριβώς χρώμα με το βύσμα των Sony!..
geopro Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 thanks αλλά μόλις χάλασαν και τα 2α μαύρα πού είχα θα προσπαθήσω άλλη μια φορά αλλά αυτή θα είναι και η τελευταία !!! Μηπως μπορεις να δωσεις περισσοτερες λεπτομερειες σχετικα με τη βλαβη ; Συγγνωμη για τη κουτη ερωτηση , αλλα δεν δειχνουν να χαλανε ευκολα.
christakos07 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Να σημειώσω πως και τα δικά μου τα μαύρα έχουν πρόβλημα.Μετά από κάμποση ώρα,το δεξί ακουστικό κατεβάζει μόνο του την ένταση του ήχου.Αν σταματήσω τη μουσική για λίγη ώρα επανέρχεται. Έχω τον παραπάνω αντάπτορα που προτάθηκε.Αρκετά καλός αλλά λίγο άβολος.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Εγώ έχω πάρει τα άσπρα. Έχουν όντως πολύ καλό ήχο ΑΛΛΆ δεν έχω συναντήσει πιο ΆΒΟΛΟ ΚΑΛΏΔΙΟ!!!!!!
panos44 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Όσοι τα αγοράσετε τώρα και αγοράσετε και ανταπτοράκι, αυτό τελικά μοιάζει να είναι το καλύτερο. Αγόρασα δύο-τρία διαφορετικά και μόνο σε αυτό δεν παρατήρησα καθόλου αλλοίωση στον ήχο. Είπαμε, προεξέχει περισσότερο από όσο θα έπρεπε, αλλά από την άλλη έχει και το ίδιο ακριβώς χρώμα με το βύσμα των Sony!.. με αυτο το ανταπτορακι λειτουργουν και ως hands free? αν ναι λειτουργουν και τα κουμπια αυξησης/μειωσης ηχου?
kosmasdel Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά μια ερώτηση έχω. Διάβασα όλο το thread. Επειδή μπερδεύτηκα λίγο, θέλω να ρωτήσω αυτά τα ακουστικά τελικά έχουν την νέα διασύνδεση CTIA? Οπότε σε κινητά καινούρια θα ταιριάζουν? Η παλιά διασύνδεση είναι η OMTP;
Προτεινόμενες αναρτήσεις