Προς το περιεχόμενο

SONY ERICSSON MH1 8.80 € @e-shop [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή πράγματι για hands free είναι τελείως άβολα με το καλώδιο που έχουν, τα χρησιμοποιώ και γω για ακουστικά.

Ούτε για σπορ βολεύουν γιατί το καλώδιο και τα κουμπιά που έχει πάνω είναι βαρύ και βγαίνει πχ στο τρέξιμο.

• Απαντ. 444
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παρέλαβα. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι αρκετά καλές αλλά δεν ξετρελάθηκα. ΟΚ σε αυτή την τιμή δεν βρίσκεις αντίστοιχο.

Το μανταλάκι που έχει μέσα σώζει ζωές! :P

Ευχαριστώ για την ενημέρωση!

Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ παιδιά το 2ο σετάκι που πήρα μέσω πιστωτικού του παλιού που χάλασε ,ευχαριστώ τα παιδιά για τα ποσταρίσματα των προσφορών

μεχρί στιγμής ωραίο φαίνεται και το λευκό..

Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ παιδιά το 2ο σετάκι που πήρα μέσω πιστωτικού του παλιού που χάλασε ,ευχαριστώ τα παιδιά για τα ποσταρίσματα των προσφορών

μεχρί στιγμής ωραίο φαίνεται και το λευκό..

και γω σήμερα το πήγα για rma γιατί το ένα από τα 2 ακουστικά δεν δούλευε σωστά.

και για να καταλάβω,δεν θα μου δώσουν άλλα;γιατί αν μου πιστώσουν 8,9€ είναι κρίμα,γιατί ήταν πολύ ευχάριστος ο ήχος τους.

Δημοσ.

Πήρα και εγώ τα ακουστικά. Παίζουν πολύ καλά στο INew V3. Δουλεύουν όλα τα πλήκτρα(εκτός από το πλήκτρο της φωνητικής υπενθύμισης) . Στην αναπαραγωγή μουσικής τα πλήκτρα +, - αλλάζουν τραγούδι όχι αυξομείωση της έντασης. Δεν ξέρω αν έτσι πρέπει.

Απλά δεν είναι μεγάλη η ένταση. Θα το αλλάξω από τις ρυθμίσεις του κινητού.

Το μεσαίο πλήκτρο σε αναμονή μου ανοίγει-κλείνει το πρόγραμμα μουσικής.

Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ σήμερα. Να σας ρωτήσω εσάς που τα πήρατε. Πως τα παραλάβατε, σε συσκευασία κανονική ή σε ένα απλό διαφανές σακουλάκι σφραγισμένο όπως εγώ; Σε μένα είναι τα ακουστικά μαζεμένα σε κύκλο και άλλα δύο ζευγάρια 'σφουγγαράκια' για καλύτερη εφαρμογή στο κάθε αυτί και αυτά μέσα σε μικρό σακουλάκι.

Δημοσ.

Ωραία, έλεγες μήπως ήταν τίποτα από το stock House που είχε αναφέρει ένα μέλος πιο πάνω. Σε σένα είχε κάποιο μικρό χαρτί μέσα στο σακουλάκι που να λέει π.χ πληροφορίες για το προϊόν ή κάτι άλλο;

Δημοσ.

Παιδια, μια ερωτηση, γιατι διαβαζοντας ολο το νημα, ψιλομπερδευτικα.

Ειμαι κατοχος εδω και 3 χρονια ενος stereo bluetooth Sony MW600, δεν θα ελεγα οτι ειμαι ευχαριστημενος απο την ποιοτητα του ηχου και σκεφτομουν μηπως αντικαθιστουσα τα εργοστασιακα ακουστικα που εχει, με αυτα εδω της προσφορας.

Φοβαμαι ομως το καλωδιο, επειδη δεν ειναι ευκαμπτο (δεν θελω να μαζευω καθε φορα που ακουω μουσικη 1.5 μετρο καλωδιο, γι΄ αυτο εξαλλου πηρα stereo bluetooth). 

Τα προτεινετε σαν ακουστικα, για χρηση μουσικης αποκλειστικα απο κινητο Νοkia E52, ή δεν θα δω διαφορα στον ηχο με αυτα που εχω τωρα, συν οτι θα εχω προβληματα με το μαζεμα, λογω του οτι το καλωδιο ειναι σκληρο?

Να περιμενω να βγει παλι σε προσφορα στα 9€?

Τελικα αυτα τα 2 εχουν διαφορα?

http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.009664&sid=1

http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.009665&sid=1

Ευχαριστω κι ελπιζω να μην σας ζαλισα εεε?

Δημοσ.

Δεν είναι και τόσο μακρύ το καλώδιο και αν το πιάσεις ωραία και τακτοποιημένα με ένα δυο δεματικά θα κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου.

Ο ήχος σου θα αλλάξει πολύ προς το καλύτερο.

Δημοσ.

Παιδια, μια ερωτηση, γιατι διαβαζοντας ολο το νημα, ψιλομπερδευτικα.

Ειμαι κατοχος εδω και 3 χρονια ενος stereo bluetooth Sony MW600, δεν θα ελεγα οτι ειμαι ευχαριστημενος απο την ποιοτητα του ηχου και σκεφτομουν μηπως αντικαθιστουσα τα εργοστασιακα ακουστικα που εχει, με αυτα εδω της προσφορας.

Φοβαμαι ομως το καλωδιο, επειδη δεν ειναι ευκαμπτο (δεν θελω να μαζευω καθε φορα που ακουω μουσικη 1.5 μετρο καλωδιο, γι΄ αυτο εξαλλου πηρα stereo bluetooth).

Τα προτεινετε σαν ακουστικα, για χρηση μουσικης αποκλειστικα απο κινητο Νοkia E52, ή δεν θα δω διαφορα στον ηχο με αυτα που εχω τωρα, συν οτι θα εχω προβληματα με το μαζεμα, λογω του οτι το καλωδιο ειναι σκληρο?

Να περιμενω να βγει παλι σε προσφορα στα 9€?

Τελικα αυτα τα 2 εχουν διαφορα?

http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.009664&sid=1

http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.009665&sid=1

Ευχαριστω κι ελπιζω να μην σας ζαλισα εεε?

Τα είχα κι εγώ, καμμία σχέση. Το καλώδιο θα σε παιδέψει λίγο, η καλύτερη λύση, αλλά και πάλι δύσκολη είναι να τα κόψεις. Αν δεν καταπιάνεσαι μ' αυτά τύλιξέ το και πιάστο με tiewrap. Ο ήχος των mw600 είναι σωστός τονικά αλλά η ανάλυση και η έκταση των mh1 είναι μέρα με νύχτα. Γι αυτό και χρειάζονται και καλό υλικό. Είναι σα να βλέπεις εικόνα σε fullHD τηλεόραση, αν βλέπεις sd υλικό παρατηρείς όλες τις ατέλειες και τον κόκκο.

Φυσικά θα χρειαστείς αντάπτορα ή το μεσαίο κουμπί πατημένο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...