Προς το περιεχόμενο

SONY ERICSSON MH1 8.80 € @e-shop [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 444
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καμία επιβάρυνση δεν έχεις για παραλαβή από το κατάστημα , μόλις τώρα έκανα και εγώ μια παραγγελία και έβαλα παραλαβή από κατάστημα πού είναι κοντά στο σπίτι μου και δεν είχα καμία επιπλέον επιβάρυνση . Μάλιστα μου έβγαλε και ένα φλασακι USB2 8Gb ADATA με 4.40 ευρω σαν προσφορά και το πήρα και αυτό γιατί το δικό μου νέκρωσε πριν 2 μέρες .

Δημοσ.

Η αναφορά σε "μαϊμού" στην προηγούμενη σελίδα είναι για άλλα ακουστικά να υποθέσω έτσι;

Σκέφτομαι να τα πάρω για το tablet που δεν είχε μέσα ακουστικά.

Δημοσ.

πριν λίγο παρέλαβα ένα CTIA to OMTP 3.5mm Adapter από αυτά που αναφέρθηκαν μερικές σελίδες πιο πίσω, και πλέον τα ακουστικά δουλεύουν κανονικά στο κινητό μου (THL W100) χωρίς να χρειάζεται να έχω πατημένο το κεντρικό κουμπί.

Το "χειριστήριο" τους μόνο να ήταν μερικά εκατοστά παρακάτω...

Δημοσ.

Σίγουρα είναι καλά τα λευκά αυτά;;; Κάτι βρωμάει πάντως γιατί τα έχει ΕΛΑΦΡΩΣ μεταχειρισμένα τα ίδια στο stock house...!!!

Δημοσ.

Σίγουρα είναι καλά τα λευκά αυτά;;; Κάτι βρωμάει πάντως γιατί τα έχει ΕΛΑΦΡΩΣ μεταχειρισμένα τα ίδια στο stock house...!!!

Στο stock House λέει ότι είναι χωρίς παρελκόμενα και χωρίς συσκευασία, οπότε όταν παραλάβουμε ας τα τσεκάρουμε αυτά.

Δημοσ.

Και εγω πλεον δουλευω με ανταπτορακι τα  ακουστικα (τα μαυρα απο την προηγουμενη προσφορα), χωρις προβλημα. Samsung galaxy S2. Απαντηση κλησης, αυξομειωση ηχου χωρις προβλημα. Εχει και ανταλλακτικα "σφουγγαρακια" για να βρειτε το μεγεθος που σας ταιριαζει.

Το ανταπτορακι εδω http://www.ebay.com/itm/CTIA-to-OMTP-3-5mm-Adapter-Converter-For-Sony-HTC-Headphones-Handsfree-Earphones-/261336263043?pt=Bluetooth_Wireless_Products&hash=item3cd8dae983  (το ειχε προτεινει ο φιλος leo06 και τον ευχαριστω)

Δημοσ.

Χθες παρέλαβα κι εγώ το ανταπτοράκι μου και παίζει περίφημα με Galaxy S4 (αυξομείωση έντασης και απάντηση κλήσης)

http://www.ebay.co.uk/itm/261361466746

Το σκέφτομαι να πάρω και τρίτο ακουστικό να υπάρχει...

Δημοσ.

Χθες παρέλαβα κι εγώ το ανταπτοράκι μου και παίζει περίφημα με Galaxy S4 (αυξομείωση έντασης και απάντηση κλήσης)

http://www.ebay.co.uk/itm/261361466746

Το σκέφτομαι να πάρω και τρίτο ακουστικό να υπάρχει...

Και εγώ ψηνόμουν για τρίτο ζευγάρι, αλλά πρυτάνευσε η λογική!..

Τα ακουστικά, αντικειμενικά, με το μανίσιο τους καλώδιο είναι άβολα. Είναι πολύ σκληρό και άβολο για καθημερινή χρήση ως handsfree. H ποιότητα ήχου τους είναι πολύ καλή και δεν αναδεικνύεται όταν το χρησιμοποιούμε ως handsfree ή για το ραδιόφωνο. Οπότε η μόνη τους πραγματική χρήση για εμένα είναι η ακρόαση μουσικής καλής ποιότητας και μόνο στο σπίτι. Με δεδομένο λοιπόν ότι το ανθεκτικό καλώδιό τους δεν θα κοπεί "ποτέ" με λογική χρήση, νομίζω ότι ένα εξτρά ζευγάρι για την κακιά στιγμή είναι αρκετό.

Τώρα βέβαια μπορεί κάποιος να αγοράσει 2-3 ζευγάρια για να τα κάνει δώρο σε ανθρώπους που θα τα εκτιμήσουν, οπότε γίνεται θεός με ούτε €9!

Τα "προβλήματά" μου με τα ακουστικά όμως παραμένουν.Ακόμη και σε FLAC, ακούω πλέον ατέλειες που με εκνευρίζουν και που σε χειρότερα ακουστικά απλά δεν υπάρχουν...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...