Προς το περιεχόμενο

SONY ERICSSON MH1 8.80 € @e-shop [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα χθες παρελαβα και εγω τα μαυρα .... τα δοκιμασα σε LG optimus G και χρειαζομαι σιγουρα ανταπτορακι ... επαιξα καποια κομματια λιγα τον αριθμο και μπορω να πω πως εμεινα ενθουσιασμενος για την τιμη αυτη απλα δε το συζηταμε ... απολυτο VFM ... σαν πατεντα για να κραταω πατημενο το κουμπακι εβαλα το μανταλακι αν θυμαμαι καλα το ειχε βαλει και αλλος ετσι !!! 

Τωρα θα ξεκινησω το στρωσιμο τους αν δω τι παραπανω μπορουν να δωσουν και φυσικα να τα χρησιμοποιησω και σε αλλες πηγες για να δω διαφορες !!! 

Αυτο το κομματι ηταν απολαυση ....

http://www.youtube.com/watch?v=D-h6MoF7HLA

• Like 3
  • Απαντ. 444
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα χθες παρελαβα και εγω τα μαυρα .... τα δοκιμασα σε LG optimus G και χρειαζομαι σιγουρα ανταπτορακι ... επαιξα καποια κομματια λιγα τον αριθμο και μπορω να πω πως εμεινα ενθουσιασμενος για την τιμη αυτη απλα δε το συζηταμε ... απολυτο VFM ... σαν πατεντα για να κραταω πατημενο το κουμπακι εβαλα το μανταλακι αν θυμαμαι καλα το ειχε βαλει και αλλος ετσι !!! 

Τωρα θα ξεκινησω το στρωσιμο τους αν δω τι παραπανω μπορουν να δωσουν και φυσικα να τα χρησιμοποιησω και σε αλλες πηγες για να δω διαφορες !!! 

Ευχαριστω για την ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ

• Like 1
Δημοσ.

... σαν πατεντα για να κραταω πατημενο το κουμπακι εβαλα το μανταλακι αν θυμαμαι καλα το ειχε βαλει και αλλος ετσι !!! 

ποιο μανταλάκι δεν περιλαμβάνει κανένα μανταλάκι αυτό του eshop

μόλις το αρχίσεις το στρώσιμο ανάφερε και σε μας τους άσχετους πως το κάνεις μην το κρατάς για τον εαυτό σου...

Δημοσ.

Σε ένα απο τα σακουλάκια με τα ανταλλακτικά earpads υπάρχει το μανταλάκι που αναφέρει το παιδί. (Νομίζω στα μαύρα).

Μην είσαι τεμπέλης, ψάξε λίγο.:P

• Like 4
Δημοσ.

Τελικά έχει δοκιμασει κανένας άλλος να τροποποιησει το κυκλώμα του χειριστηρίου ώστε να λειτουργεί και σαν handsfree στα νεότερα κινητά?

μόλις το αρχίσεις το στρώσιμο ανάφερε και σε μας τους άσχετους πως το κάνεις μην το κρατάς για τον εαυτό σου...

Το - για πολλούς αμφιλεγόμενο - "στρώσιμο", δεν είναι τίποτα άλλο απο αναπαραγωγή μουσικής για κάποιες δεκάδες ώρες. Συμφωνα με την θεωρία, τα υλικά χρειάζονται κάποιο διάστημα μέχρι να έρθουν στην κατάσταση για την οποια σχεδιάστηκαν να λειτουργούν.... κάτι ανάλογο με ένα ζευγάρι καινούρια παπούτσια δηλαδη!

Πειραματικά το δοκίμασα κι εγώ απο περιέργεια σε καινούρια φτηνα ακουστικά (Plantronics GameCom 380), παίζοντας για 2-3 μέρες σε repeat ένα δισκάκι με pink noise (υπάρχουν στο ytube κατι 2ωρα) σε σχετικά μεγάλη ένταση. Το αποτέλεσμα δεν είναι μετρήσιμο και πιθανόν να είναι καθαρά ψυχολογικό,... αλλα έχω την εντύπωση οτι στα συγκεκριμένα ακουστικά έκανε δουλειά.

Υπάρχουν πιο εξειδικευμένα forums για σχετικό διάβασμα και σε καμία περίπτωση δεν είμαι απόλυτος γνώστης του αντικειμένου... οπότε σας προτείνω να σχηματίσετε δική σας άποψη για το τι ειναι σωστό ή όχι. Πιθανόν η διαδικασία που ακολούθησα να λειτουργήσει και ανάποδα σε κάποια ακουστικά λόγω της πολύωρης καταπόνησης.

Δημοσ.

άσχημα μαντάτα παιδιά

Στο ένα σετ που πήρα από τα 2 ,χάλασε το ένα από τα 2 ακουστικά του σετ ,είναι στην μισή ένταση σε σχέση με το άλλο που δεν έχει κανένα πρόβλημα.Άρα είναι ελαττωματικά και έτσι καλώς ή κακώς θα έχω την πρώτη RMA εμπειρία με το eshop και ελπίζω τελευταία..

Είχα πάρει 2 μαύρα σετ ακουστικών.......

Δημοσ.

Εννοω οτι την πατησες. Αντε να βγαλεις ακρη με το eshop οτι τα ακουστικα εχουν κατασκευαστικο σφαλμα και δεν τραβηξες εσυ καποιο καλωδιο. Εδω σε ξεκαθαρες περιπτωσεις που δεν λειτουργει καθολου μια συσκευη (και δεν υπαρχει θεμα τραβηγματος καποιου καλωδιου) και ταλαιπωρουν τον κοσμο.
Καλο κουραγιο.

Δημοσ.

Σιγά τα λεφτά που έδωσε για να αγχωθεί, μέρες που είναι.

Δε λέω ότι τα 9€ τα βρίσκεις στον δρόμο την σήμερον ... αλλά εντάξει μην τα βάψουμε και μαύρα για ένα RMA των 9 ευρώ...

Ας φάει πόρτα πρώτα και μετά εδώ θα είμαστε να συζητήσουμε τα περαιτέρω. ;)

Δημοσ.

Πήγα για περπάτημα και φορούσα τα ακουστικά. Μετά από 10 λεπτά χαμήλωσε η έντασή τους και ότι και να έκανα δεν δυνάμωσε. Αλλά όταν γύρισα σπίτι μετά από 1 ώρα και τα σταμάτησα όλα και τα άφησα στην άκρη, όταν τα ξαναδοκίμασα έπαιζαν μια χαρά. Κάτι γίνεται εδώ και θα το ψάξω περισσότερο.

Δημοσ.

Εγω που μίλησα με το e-shop, επειδή δεν ήμουν ευχαριστημένος με τον ήχο τους και πιστεύω ότι είναι ελαττωματικά, μου είπαν πως από την στιγμή που έχει ανοιχτεί η συσκευασία δεν γίνεται τίποτα.

"Αν θέλετε μπορείτε να στείλετε το προϊόν σας  στο κατάστημα μας στη Χαριλάου , να δρομολογηθεί στο τμήμα επιστροφών, για να ελεγχθεί η κατάστασή του. Σε περίπτωση που το προϊόν, δεν μπορεί να μεταπουληθεί σαν καινούργιο, μπορεί να σας γίνει πίστωση σε χαμηλότερη τιμή, μιας και θα μπορεί να πουληθεί μόνο μέσω stock house. Αν όμως το προϊόν, τελικώς μπορεί να μεταπουληθεί σαν καινούργιο, θα γίνει πίστωση στην αρχική τιμή αγοράς Σε κάθε περίπτωση μόλις παραληφθεί θα ενημερωθείτε από εμάς, για το τελικό αποτέλεσμα."

Όταν ρωτησα αν έπερνα καποια ακουστικά των 1200 ευρώ που έχει το e-shop (ξέρω υπερβολικό μεν, αλλα πηρα την απάντηση που "επρεπε" δε), και δεν είχαν καλό ήχο αν θα έχανα τα λεφτά μου και απάντησαν:

"Αγαπητέ κύριε ,

Σε αυτή τη περίπτωση των ελαττωματικών προϊόντων ακολουθείται τελείως διαφορετική διαδικασία γιατί έχει να κάνει με άλλη κατηγορία προϊόντων ,σκοπός μας είναι να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας και αυτό κάνουμε με το καλύτερο τρόπο. Σε καμιά περίπτωση δεν είναι σκοπό μας και πολιτική μας να προκαλούμε αναστάτωση στους πελάτες μας."

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Δημοσ.

Ήρθε το ανταπτοράκι, δεν το περίμενα τόσο γρήγορα. Το καλώδιό του είναι πλακέ, αλλά πολύ μαλακό και λεπτό, δεν το βλέπω να αντέχει για καιρό. Στο galaxy S3 λειτουργεί σχεδόν ολόσωστα. Όταν δεν σε καλεί κάποιος

-το μεσαίο πλήκτρο ενεργοποιεί το media player

-τα volume - + αυξομειώνουν την ένταση

Όταν σε καλεί κάποιος

-το μεσαίο απαντάει στην κλήση και μετά την τερματίζει.

-τα volume -+ αυξομειώνουν την ένταση

Το πλήκτρο trackID δεν κάνει τίποτα.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...