geopro Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Είχα πάρει και εγώ δυο ζευγάρια για να τα δω από από κοντά. Σαν ακουστικά είναι πολύ καλά ! Η καλωδίωση τους όμως όχι ! Εντός σπιτιού ας πούμε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Εκτός σπιτιού εν κινήσει δεν την παλεύουν με τίποτα. Ήθελα να ήξερα ποιος σχεδίασε αυτή τη καλωδίωση . Πολύ βαριά για αυτό τον τύπο ακουστικού. Παίρνω το κολλητήρι ανά χείρας και βουρ για μετατροπή ,δεν είναι δύσκολο μην τρομάζετε.Ειδικά αν πάρετε μια υπάρχουσα καλωδίωση από ακουστικά που δεν χρειάζεστε.
coyote2 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Τι εννοείς ότι σου πέφτουν από το αυτί λόγω βάρους? γλυστράνε έξω. Οταν πατάτε το κουμπάκι και ακούτε με καλή ποιότητα, δουλεύει το μικρόφωνο, Δηλαδή δουλεύουν ως hands free? Σε galaxy S γενικά είπε ένας φίλος ότι παίζουν κανονικά αλλά τώρα βλέπω ότι αυτά που δίνουν είναι πιο παλιό μοντέλο? χωρίς το c? αρα και λιγότερη συμβατότητα? ή το πιο καινούργιο? Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2013 από coyote2
dith Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Τα ακουστικά δεν ειναι η έκδοση C που λειτουργεί με τα νεότερα κινητά (μετα το 2011 χονδρικά). Λειτουργεί όμως επιβεβαιωμένα σαν ήχος+μικροφωνο με τα κινέζικα κινητά (Lenovo, ZTE κτλ) που δεν έχουν αλλάξει το πρότυπο σύνδεσης ακουστικών Εγώ ανοιξα το χειριστήριο και έκανα αντιμετάθεση των καλωδίων του μικροφώνου (Ground με Mic+, με κολλητήρι).... αυτό που θα έκανε και ένας αντάπτορας απο το ebay δηλαδη, αλλα παλι δεν επικοινωνει η γείωση με τα ηχεία! Προφανώς θέλει περισσότερο ψάξιμο το θέμα αν θες να το κάνεις να λειτουργήσει σα να ήταν τα C (ήχος κανονικός, και μικρόφωνο λειτουργικό), χωρίς να αλλάξεις καλώδια. Ακόμα δεν μπόρεσα να αφιερώσω χρόνο για ψάξιμο και οι γνώσεις ηλεκτρονικών κυκλωμάτων είναι περιορισμένες, οπότε αν κάποιος το έχει μελετήσει και το έχει καταφέρει, ας μας δώσει τα φώτα του 1
liverpoolman Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Eχουν καλο noise canselation..Οχι πολυ δυνατο ηχο οντως ειδικα σε pc και κινητο ..Αν τυχει να τα βαλεςι σε καλο mp3 ομως τυπου i pod ειναι δυναος ο ηχος οποτε εχει να κανει με την πηγη...
berny Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 με το σονυ ερρικσον neo v τα εχει δοκιμασει κανενας??
fou Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 με το σονυ ερρικσον neo v τα εχει δοκιμασει κανενας?? Το εχω γραψει και παραπανω, δουλευουν μια χαρα και ολα τα κουμπια. 1
ShadowSora94 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσος ντόρος με αυτά τα ακουστικά ,οκ είναι ίσως όντως τόσο καλά σε σχέση με ακουστικά 30ε όπως τα senheiser sx-300 αλλά δεν είναι και τόσο καλά όσο λένε με ακουστικά των 200 και 300 ,θα πρόσθετα μάλιστα καμιά σύγκριση.Τα ακουστικά σε αυτά τα λεφτά είναι σχεδόν σαν να τα κλέβεις αλλά ακόμα και μέτρια headphones όπως τα Creative Fatality HQ-800 έχουν πιο δυνατό και αρκετά ποιοτικό ήχο (αν και χάνουν λίγο σε ποιότητα,μπάσο σε σχέση με τα creative).... Ελπίζω πάντως να είναι αδύναμα στην ένταση λόγω του ότι θέλουν burn-in ,αλήθεια πως το κάνουμε αυτό.Επομένως αν αλλάξουν τα δεδομένα θα επανέλθω ξανά.... Η πηγη σου Φταιει ή ειναι ελλατωματικα ή δεν πατας το μεσαιο κουμπακι,εγω παντως και στο pc με την onboard και στο laptop αλλα και στο κινητο ακουω στο 80% του volume γιατι μετα ειναι πολυ δυνατα...τι να πω ισως κατα τυχη εχω καλες πηγες(onboard sound cards...xperia sola.) Edit: Τωρα θυμηθηκα οτι εχω βγαλει το σφουγκαρακι απο μεσα για αυτο ισως... στο 2ο σετ ακουω στο 100% χωρις προβλημα.
sintalkas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Η πηγη σου Φταιει ή ειναι ελλατωματικα ή δεν πατας το μεσαιο κουμπακι,εγω παντως και στο pc με την onboard και στο laptop αλλα και στο κινητο ακουω στο 80% του volume γιατι μετα ειναι πολυ δυνατα...τι να πω ισως κατα τυχη εχω καλες πηγες(onboard sound cards...xperia sola.) Edit: Τωρα θυμηθηκα οτι εχω βγαλει το σφουγκαρακι απο μεσα για αυτο ισως... στο 2ο σετ ακουω στο 100% χωρις προβλημα. Το περίμενα πως κάποιος θα το έλεγε αυτό κάποια στιγμή ,πως γίνεται να είναι ελαττωματικό από την στιγμή που και το 2ο έτσι ακούγεται δεν έχω ένα αλλά 2 ,είναι δυνατόν να είμαι τόσο γκαντέμης και να πήρα και τα 2 ελαττωματικά ? Απλά ή τα ακουστικά δεν είναι τόσο καλά και δυνατά σε ήχο όσο λέτε ή απλά θέλουν σωστό burn in .Καλό είναι για εμένα και τα άλλα παιδιά που δεν σκαμπάζουν από καλά ακουστικά να μας αναφέρετε πως κάνουμε σωστό burn in μιας και στο youtube δεν βρήκα τίποτα...
coyote2 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Τα πήρα σε άσπρο galaxy s2 δε παίζουν θέλει πάτημα το κουμπί galaxy y duos σειρά 6000 αν το εχετε σε θήκη και δε κουμπώνει πλήρως το βίσμα ΝΑΙ παίζουν τα πάντα (και η φωνή ένταση και το handsfree) Ειναι σχετικά χαμηλής έντασης και νομίζω χειρότερα από τα sony (που δεν έχουν handfree ex700) http://www.ebay.com/itm/Black-Stree-Style-In-Ear-Earphone-Mp3-iPod-Iphone-Headphone-For-Sony-MDR-EX700-C-/300948423569?pt=US_Headphones&hash=item4611ec8391 Φαίνονται πάντως γνήσια του eshop γιατί έχουν και σηματάκι με αυτοκόλλητο της sony. Οι μαιμούδες σε μαγαζί δε τα κάνουν αυτά... Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2013 από coyote2
aiantas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Είναι "μαϊμού". Στα γνήσια το βύσμα είναι τύπου L. Ας μην αναφέρθώ και στην τιμή...
orck Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Στα μαυρα το βυσμα ειναι L, τωρα που εβαλαν τα λευκα παλι η φωτογραφια δειχνει με βυσμα L.
coyote2 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 σχήμα L τέτοιο έχουν του eshop Είναι "μαϊμού". Στα γνήσια το βύσμα είναι τύπου L. Ας μην αναφέρθώ και στην τιμή... για αυτά που έλεγα εγω έλεγες εχ700. Ναι μαίμου είναι Επιπλέον για εγω θεωρώ ότι η καλωδίωση είναι μια χαρά στην προσφορά του eshop
Voodooman Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Προς όποιους παραπονιούνται για την χαμηλή ένταση. Μήπως πέρα από τα ίδια τα ακουστικά φταίνε και τα υπόλοιπα; Το τραγούδι, το μηχάνημα που ακούτε; Δοκιμάσατε δηλαδή το ίδιο τραγούδι στο ίδιο μηχάνημα με διαφορετικά ακουστικά και τα sony όντως έπαιζαν πιο αδύναμα; Ρωτάω γιατί εγώ στο Galaxy S3 αδυνατώ να ανεβάσω την ένταση πάνω από την μέση, στο 50% μου είναι ήδη υπερβολικά δυνατά. Απλά να σημειώσω ότι έχω πειράξει το τηλέφωνο, (googy max kernel, wolfson sound engine, STweaks) ώστε να παίζει δυνατότερα. Το καλώδιο όντως είναι πολύ σκληρό, δύστροπο και άβολο, από την άλλη ελπίζω ότι θα κοπεί πολύ πιο δύσκολα από τα υπόλοιπα εύκπαμπτα. 1
sintalkas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Προς όποιους παραπονιούνται για την χαμηλή ένταση. Μήπως πέρα από τα ίδια τα ακουστικά φταίνε και τα υπόλοιπα; Το τραγούδι, το μηχάνημα που ακούτε; Δοκιμάσατε δηλαδή το ίδιο τραγούδι στο ίδιο μηχάνημα με διαφορετικά ακουστικά και τα sony όντως έπαιζαν πιο αδύναμα; H απάντηση σε μένα τουλάχιστον είναι ναι.Και τα creative και κάτι κινέζικα είχαν πιο δυνατό ήχο αλλά χειρότερης ποιότητας όμως. Θεωρώ πως θα στρώσουν με ένα καλό burnin. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις