Voodooman Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Το ερώτημα μου είναι αν μπορώ να ζητήσω να μου τα αντικαταστήσει το κατάστημα λόγω "χαμηλής" απόδοσης τους. Μπορεί να σταθεί κάτι τέτοιο; 'Η απλά η απάντηση είναι ότι τα standard μου είναι πιο ψηλά από τα standard των ακουστικών; Μάλλον τα standards σου είναι πολύ υψηλά. Όπως είπα, είναι τα καλύτερα ακουστικά που έχω χρησιμοποιήσει εκτεταμένα, αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτός ο ήχος είναι το ταβάνι της ποιότητας, θα ήθελα λίγο πιο "κρυστάλλινο" τον ήχο, τα νοιώθω ελαφρότατα "μπουκωμένα", αν και υποτίθεται ότι στρώνουν με τις ακροάσεις. Τα βρίσκω ευδιάκριτα καλύτερα από ακουστικά των €30, αυτό. Από την άλλη, 'κανά-δυό review που έχω/έχουμε διαβάσει και τα αποθεώνουν τόσο, υπάρχει περίπτωση να τα αρπάζουν ή να υπερβάλλουν; Αλλά τί με νοιάζει πόσο πραγματικά καλά είναι; Αγόρασα με €9 τα καλύτερα ακουστικά που έχω χρησιμοποιήσει και αυτό μου αρκεί για την ώρα. 3
panagob Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 φιλε οταν τα βαζεις στα αυτια σου ακους τους γυρω να μιλανε οταν δεν παιζει μουσικη; Ελάχιστα προς καθόλου. Στην αρχή είχα θέμα, δεν έμπαιναν καλά, έπεφταν κτλ, αλλά τώρα αφού το έψαξα λίγο πως να τα βάζω στέκονται μια χαρά. Πιστεύω πως δεν υπάρχει πλέον πρόβλημα με την τοποθέτηση. Το θέμα, μάλλον, είναι πως επειδή δεν είχα σχεδόν καμία προηγούμενη εμπειρία με ακουστικά, περίμενα πολλά περισσότερα και πως για να φτάσουν ακουστικά επίπεδα ακρόασης που έχω συνηθίσει πρέπει να είναι πολύ πιο ακριβά και ποιοτικά. Μόνο έτσι μπορώ να το εξηγήσω.
evo9 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 τι να σου πω ρε φιλε... οσοι τα εχουν παρει εχουν ξετρελαθει. εισαι ο μονος που συναντω και δεν του αρεσουν. το μπασο εντομεταξυ δεν παιζεται.δεν εχεις καλη πηγη ηχουν η οντως ειναι χαλασμενα. δεν παιζει να μην σε καλυπτουν πραγματικα.
cabdik Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 ρε παιδια... μην αρχιζετε παλι τις μεμψιμοιριες..!! απο την μια.., τα ακουστικα για την τιμη τους -αλλα και για λιγο μεγαλυτερες τιμες ακομα- παιζουν αριστα..! νταξ... δεν δωσαμε και €1000 για τα ακουστικα, και να εχουμε απαιτησεις τρελες..!! δλδ, τι περιμενατε? να βαζετε μια συμφωνικη να παιζει και να εχετε την μεγιστη διακριτοτητα στα οργανα ή στο ευρος της σκηνης? απο την αλλη, για να αποδωσουν τα (οποιαδηποτε) ακουστικα και οχι μονο τα συγκεκριμενα, τα μεγιστα, πρεπει.. 1 να τα συνδεσεις σε μια καταλληλη πηγη 2 να τα "στρωσεις" και 3 να τα τοποθετεις σωστα στο αυτι και με το καταλληλο σιλικονατο "σφουγγαρακι"..!! 4
hara75gr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 ρε παιδιά, το άνοιξα, άλλαξα το l+ με το l-, αλλά δεν είχε καμιά αλλαγή.Τι πρέπει να κάνω?
noths Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 ΤΡΕΞΤΕ!!! Ξανά διαθέσιμα με 8,9 ευρώ σε άσπρο χρώμα http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.009665&sid=1 (Πήρα άλλα 2 να υπάρχουν για καβάτζα και κανένα φίλο) 3
kekos123 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 ευχαριστούμε, χτύπησα κι εγω αλλο ενα....
sintalkas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσος ντόρος με αυτά τα ακουστικά ,οκ είναι ίσως όντως τόσο καλά σε σχέση με ακουστικά 30ε όπως τα senheiser sx-300 αλλά δεν είναι και τόσο καλά όσο λένε με ακουστικά των 200 και 300 ,θα πρόσθετα μάλιστα καμιά σύγκριση.Τα ακουστικά σε αυτά τα λεφτά είναι σχεδόν σαν να τα κλέβεις αλλά ακόμα και μέτρια headphones όπως τα Creative Fatality HQ-800 έχουν πιο δυνατό και αρκετά ποιοτικό ήχο (αν και χάνουν λίγο σε ποιότητα,μπάσο σε σχέση με τα creative).... Ελπίζω πάντως να είναι αδύναμα στην ένταση λόγω του ότι θέλουν burn-in ,αλήθεια πως το κάνουμε αυτό.Επομένως αν αλλάξουν τα δεδομένα θα επανέλθω ξανά....
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσος ντόρος με αυτά τα ακουστικά ,οκ είναι ίσως όντως τόσο καλά σε σχέση με ακουστικά 30ε όπως τα senheiser sx-300 αλλά δεν είναι και τόσο καλά όσο λένε με ακουστικά των 200 και 300 ,θα πρόσθετα μάλιστα καμιά σύγκριση.Τα ακουστικά σε αυτά τα λεφτά είναι σχεδόν σαν να τα κλέβεις αλλά ακόμα και μέτρια headphones όπως τα Creative Fatality HQ-800 έχουν πιο δυνατό και αρκετά ποιοτικό ήχο (αν και χάνουν λίγο σε ποιότητα,μπάσο σε σχέση με τα creative).... Ελπίζω πάντως να είναι αδύναμα στην ένταση λόγω του ότι θέλουν burn-in ,αλήθεια πως το κάνουμε αυτό.Επομένως αν αλλάξουν τα δεδομένα θα επανέλθω ξανά.... Ποια αδυναμια στην ενταση μια χαρα δυνατα ειναι, πολυ δυνατοτερα απο οτι φανταζομουν!
karasardelis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Ποια αδυναμια στην ενταση μια χαρα δυνατα ειναι, πολυ δυνατοτερα απο οτι φανταζομουν! Κι εμένα μου φάνηκαν αδύναμα... μόνο στον ενισχυτή παίζουν δυνατά... στο λαπτοπ και το τηλέφωνο είναι χαμηλή η ένταση. 1
barman_ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 να ρωτησω..σας μεταφερουν τον θορυβο στα αυτια,τα καλωδια?οταν ακουμπανε σε μπουφαν κτλ.. 1
sintalkas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Κι εμένα μου φάνηκαν αδύναμα... μόνο στον ενισχυτή παίζουν δυνατά... στο λαπτοπ και το τηλέφωνο είναι χαμηλή η ένταση. ακριβώς αλλά εγώ δεν έχω και καλό ήχο-σύστημα και στο pc ,laptop ,smartphone είναι τχ 2 κλικ πιο κάτω από τα Creative Fatality HQ-800
noths Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Κι εμένα μου φάνηκαν αδύναμα... μόνο στον ενισχυτή παίζουν δυνατά... στο λαπτοπ και το τηλέφωνο είναι χαμηλή η ένταση. Στο Motorola Fire XT311 (android 2.3.4) έβαλα το Poweramp, ενεργοποίησα τον ισοσταθμιστή και χωρίς να πειράξω τίποτα σε συχνότητες, ανέβασα λίγο την προενίσχυση (αριστερό slider) για να έχω περισσότερο περιθώριο για χαμηλά κωδικοποιημένα flac. Χωρίς αυτό, άκουγα ένα κλικ πριν το τέρμα στα περισσότερα, αλλά σε κάποια δεν έφτανε. Για όσους θέλουν να ακούν χωρίς παραμόρφωση (κάποιοι τη συνδέουν με τα πολλά db κι αν απουσιάζει νομίζουν πως δεν παίζει δυνατά), αναλυτικό ήχο επαγγελματικού μόνιτορ, αλλά ταυτόχρονα μουσικό, τα ακουστικά αυτά, με σωστή εφαρμογή (κατά προτίμηση με το καλώδιο να περνάει πίσω και πάνω από το αυτί για να στηρίζεται κιόλας), είναι αχτύπητα στην τιμή τους. να ρωτησω..σας μεταφερουν τον θορυβο στα αυτια,τα καλωδια?οταν ακουμπανε σε μπουφαν κτλ.. Ναι, φίλε μου, αυτό είναι από τα λίγα μειονεκτήματά τους, αλλά ως αντιστάθμισμα, δεν μπερδεύεται με τίποτα το καλώδιο, τα κάνεις ένα μάτσο, τα πετάς στην τσέπη, τα ξαναβγάζεις κι είναι έτοιμα, χωρίς κόμπους. Υ.Γ. ΔΕΝ τα παίρνω από κανέναν για να τα εκθειάζω, απλός έρωτας είναι 1
esertas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Χτήπησα και εγώ άλλα 2 λευκά. Είδος πρώτης ανάγκης είναι. Πίσω από το αυτί σε μένα δεν κάθονται.Ειδικά στο αριστερό δεν βολεύει καθόλου λόγο κουμπιών. Πάντως είναι τέλεια για μένα. Thanks. Κάτι άλλο, τώρα πρέπει να βρούμε και ηχεία για το computer ανάλογης ποιότητας γιατί πλέον σαν κουβάδες παίζουν. Ψάξτε τσακάλια. Φεύγω, πάω για ποδήλατο με τα καινούργια μου ακουστικά. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2013 από esertas 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις