Προς το περιεχόμενο

SONY ERICSSON MH1 8.80 € @e-shop [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να σου πω την οικονομική μου γνώμη για τελευταία φορά

μόνο που έχει 5-6 διαφορετικά λαστιχάκια μέσα

αξίζει

Για να μη φανώ κακός τα αγοράζω κι εγω

Αλλά δεν έχω και πολύ καλό αυτί

Αυτό που είπα είναι ότι τα σονυ που αγόραζα τα έχω ακόμη και τώρα και παίζουν κατά τη γνώμη μου απίθανα για 5 ευρω...

αλλά δε νομίζω να είναι των 200 ευρω.

• Απαντ. 444
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν αντιλέγω ότι στο ebay μπορεί να την πατήσεις, είχα πάρει τα creative ER-630 απο ebay και ξεκάθαρα δεν μπορώ να πω αν είναι fake ή όχι.

Δημοσ.

ωπα,επιδη τα παρηγγειλα ειναι σε κανονικη συσκευασια η οχι?σε σακοθλακι τα δινουν?να ξερω τι να κανω οταν παω για παραλαβη

Δημοσ.

ωπα,επιδη τα παρηγγειλα ειναι σε κανονικη συσκευασια η οχι?σε σακοθλακι τα δινουν?να ξερω τι να κανω οταν παω για παραλαβη

ναι,σε σακουλάκι τα δίνουν  

Δημοσ.

Τα πήρα σήμερα. Μου ακούγονται πολύ καλά!!! Όχι πολύ δυνατά αλλά πολύ καθαρά μπορώ να πω! Βέβαια και στο Νοκια 5800 και στο MLS crystal αλλά και στο λαπτοπ HP dv6 παίζουν χωρίς να χρειάζεται να έχω πατημένο το κουμπί... Για κλήσεις δεν δοκίμασα ακόμα. Με προβληματίζει λίγο να πω την αλήθεια :P Τέτοια συμβατότητα... Στο λάπτοπ οκ άλλα στα κινητά μου φαίνεται περίεργο... Παίζει τίποτα άλλο???

Δημοσ.

μια χαρά παίζουν αρκεί να ειναι πατημένο το κεντρικό κομβιο...

καποιος που να τα εβαλε σε pc και να παιζουν κανονικα; Σε σταθερο pc ομως

Δημοσ.

καποιος που να τα εβαλε σε pc και να παιζουν κανονικα; Σε σταθερο pc ομως

στο laptop μου παίζουν μια χαρά χωρίς να χρειάζεται να είναι πατημένο το κουμπί

Δημοσ.

Σε Motorola XT311 παίζουν όπως είναι, στον ενισχυτή μου με πατημένο το κουμπάκι.

Εκπληκτικός ήχος.

Και βέβαια δε είναι μαϊμούδες, ή αν είναι, να βρούμε τον κατασκευαστή να πάρουμε και ηχεία (τίποτα Nautilus 801 με 300 ευρώ).

Δημοσ.

Πηρα καο εγω ενα ζευγαρι για το note2 μου αλλα παιζουν ποκυ αχνα..που ειναι ο ηχος ο φοβερός? Επισης δεν ηταν retail συσκευασια αλλα σε ενα απλο σακουλακι... μηπως την πάτησα?

Δημοσ.

Πηρα καο εγω ενα ζευγαρι για το note2 μου αλλα παιζουν ποκυ αχνα..που ειναι ο ηχος ο φοβερός? Επισης δεν ηταν retail συσκευασια αλλα σε ενα απλο σακουλακι... μηπως την πάτησα?

σίγουρα την πάτησες.. αλλά όχι τώρα, μάλλον πολύ νωρίτερα..

(κάπου στις αρχές δημοτικού, στο μάθημα της ανάγνωσης)   :-) 

- σορρυ φίλε μου, δεν άντεξα

• Like 2
Δημοσ.

δεν έχουν κυκλοφορήσει?

Παίδες μία πληροφορία

χωρίς τον αντάπτορα που λέγανε στα πρώτα ποστ αν πατάει κάποιος του κουμπάκι είναι το ίδιο πράγμα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες μία πληροφορία

χωρίς τον αντάπτορα που λέγανε στα πρώτα ποστ αν πατάει κάποιος του κουμπάκι είναι το ίδιο πράγμα?

Ναι !

Επεξ/σία από kekos123
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...