Προς το περιεχόμενο

Htc one 32GB η Nexus 5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/2958503/HTC-One-32GB.html

http://www.gsmarena.com/htc_one-5313.php

http://www.skroutz.gr/s/4047788/LG-Google-Nexus-5-D821-16GB.html

http://www.gsmarena.com/lg_nexus_5-5705.php

Το Nexus ειναι πιο καινουργιο γιαυτο και εχει λιγο δυνατοτερο επεξεργαστη, ειναι το 16GB μοντελο,καλυτερη Camera. Αν κοιτας να εχεις το πιο τελευταιο και πιο προφατο μοντελο στα κινητα πας στο Lg.

Εγω προσωπικα μεταξυ των 2 επειδη ακριβως δεν το κοιταζω το παραπανω,θα πηγαινα στο HTC One μιας και μου αρεσει περισσοτερο σαν συνολο(ιντσες,Design,32gb χωρο,κρατημα στο χερι).το μονο που με χαλαει ειναι η camera 4mp που εχει το Htc.

Αρα πιστευω ειναι καθαρα προσωπικου γουστου η προταση.

Απο εβδομαδας πηγαινε σε ενα κοντινο καταστημα να τα δεις απο κοντα/παιξεις μαζι τους/δεις πως καθονται στο χερι και πιστευω θα καταλληξεις μονος σου στην επιλογη. :)

Δημοσ.

H καμερα δεν με ενδιαφερει και πολυ. Το htc απ οσο διαβασα θα παρει την kitkat. Η αυτονομια που με ενδιαφερει πολυ φαινεται υπερ του htc . Το ιδιο και ο ηχος.

Δημοσ.

Εγω προσωπικα μεταξυ των 2 επειδη ακριβως δεν το κοιταζω το παραπανω,θα πηγαινα στο HTC One μιας και μου αρεσει περισσοτερο σαν συνολο(ιντσες,Design,32gb χωρο,κρατημα στο χερι).το μονο που με χαλαει ειναι η camera 4mp που εχει το Htc.

Επειδη αναφερεις τις ιντσες κ το κρατημα στο χερι, το nexus 5 παρολο την μεγαλυτηερη οθονη, εχει ιδιο μηκος, σχεδον ιδιο πλατος κ μικροτερο παχος κ βαρος απο το htc one.

Στο χερι κ ουσιαστικα σε μεγεθος ειναι καλυτερο το nexus 5 κ εχει κ το πλεονέκτημα της μεγαλύτερης οθόνης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν ξέρω ποσο αντικειμενικος μπορει να ειμαι σ αυτο το ποστ καθως δεν εχω χειριστεί n5 αλλα επειδη εχω one και g2 και εχω συγκρινει με s4, nexus 4 θα σου πω τα εξης..

Στα θετικά:

δεν το φτάνει καμία συσκευή πλην ισως iphone5 κατασκευαστικα. νιωθεις οτι κρατας κατι καλο. το g2 πχ μοιαζει πλαστικο παιχνιδακι μπροστά του.

απιστευτος ηχος

καλύτερη οθόνη απο όλα τα παραπάνω με 2ο καλυτερο το g2(το One εχει καλυτερη πιστοτητα χρωματων)

ειναι το πιο αλαγκαριστο android μεχρι στιγμης!δεν υπάρχει lag στο κινητο πουθενα ειδικα με την 4.2!ναι και απο το nexus 4!επιφυλλασομαι για το n5 μονο!

32gb εσωτερικος χωρος

sense 5 εναντι vanilla android. προσωπικα καλο χρυσο το vanilla αλλα ειναι τελειως αδειο. το sense 5 ειναι σοβαρο ui και εχει πανω τα απαραιτητα. ουτε bloat ουτε καρτουνιστικα εικονιδια και χρωματα ουτε τιποτα. βεβαια αυτα ειναι γουστα

στα ουδετερα:

η καμερα με την οποια εγω ειμαι υπερκαλλυμενος.ειδικα στις τελευταιες παρτιδες δεν υπάρχει purple tint σε χαμηλο φωτισμο + οτι προστεθηκε flash to focus με την 4.3 και το κινητο βγάζει το ιδιο ισαξιες φωτο με φλας με g2 κλπ. τσέκαρε φωτο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=366302

πολύ γρηγορο κλειστρο, αλλα θελει να τη "μαθεις"

Μπαταρία. με νορμαλ χρηση θα σου βγαλει μιαμησι μερα. με σκληρη χρηση σιγουρα μια μερα. με μετρια χρηση 2 μερες. στη μιαμιση μερα χρησης εχω συνηθως 4μησι ωρες οθονη με πολύ wifi,χειροκινητους συγχρονισμους και πολύ λιγο 3g

στα αρνητικά:

ελλειψη micro sd, unibody συσκευη(για μενα αυτα δεν με απασχολουν)

ο snap 800 υποστηρίζει ταχυφορτιση. ο snap 600 μια απ τα ιδια θες ενα 2μισαωρο για να φορτισεις πληρως..

Επεξ/σία από gsisr
  • Like 1
Δημοσ.

δεν ξέρω ποσο αντικειμενικος μπορει να ειμαι σ αυτο το ποστ καθως δεν εχω χειριστεί n5 αλλα επειδη εχω one και g2 και εχω συγκρινει με s4, nexus 4 θα σου πω τα εξης..

Στα θετικά:

δεν το φτάνει καμία συσκευή πλην ισως iphone5 κατασκευαστικα. νιωθεις οτι κρατας κατι καλο. το g2 πχ μοιαζει πλαστικο παιχνιδακι μπροστά του.

απιστευτος ηχος

καλύτερη οθόνη απο όλα τα παραπάνω με 2ο καλυτερο το g2(το One εχει καλυτερη πιστοτητα χρωματων)

ειναι το πιο αλαγκαριστο android μεχρι στιγμης!δεν υπάρχει lag στο κινητο πουθενα ειδικα με την 4.2!ναι και απο το nexus 4!επιφυλλασομαι για το n5 μονο!

32gb εσωτερικος χωρος

sense 5 εναντι vanilla android. προσωπικα καλο χρυσο το vanilla αλλα ειναι τελειως αδειο. το sense 5 ειναι σοβαρο ui και εχει πανω τα απαραιτητα. ουτε bloat ουτε καρτουνιστικα εικονιδια και χρωματα ουτε τιποτα. βεβαια αυτα ειναι γουστα

στα ουδετερα:

η καμερα με την οποια εγω ειμαι υπερκαλλυμενος.ειδικα στις τελευταιες παρτιδες δεν υπάρχει purple tint σε χαμηλο φωτισμο + οτι προστεθηκε flash to focus με την 4.3 και το κινητο βγάζει το ιδιο ισαξιες φωτο με φλας με g2 κλπ. τσέκαρε φωτο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=366302

πολύ γρηγορο κλειστρο, αλλα θελει να τη "μαθεις"

Μπαταρία. με νορμαλ χρηση θα σου βγαλει μιαμησι μερα. με σκληρη χρηση σιγουρα μια μερα. με μετρια χρηση 2 μερες. στη μιαμιση μερα χρησης εχω συνηθως 4μησι ωρες οθονη με πολύ wifi,χειροκινητους συγχρονισμους και πολύ λιγο 3g

στα αρνητικά:

ελλειψη micro sd, unibody συσκευη(για μενα αυτα δεν με απασχολουν)

ο snap 800 υποστηρίζει ταχυφορτιση. ο snap 600 μια απ τα ιδια θες ενα 2μισαωρο για να φορτισεις πληρως..

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Τα ουδέτερα και τα αρνητικά δεν με απασχολούν , η αυτονομία να υποθέσω ότι είναι απόλυτα λογική για τέτοιου είδους κινητά. Καλύτερη δύσκολα να βρώ μάλλον. Άρα πέρα από την KitKat που στο Ν5 είναι άμεση και τον ισχυρότερο επεξεργαστή (που σίγουρα δεν θα τον εκμεταλλευτώ) δεν βλέπω άλλο λόγο για να το προτιμήσω.

Σ' αυτά που είπε ο φίλος haHa παραπάνω, να αντιπαραθέσω τα 32 με τα 16 GB ( στα ίδια λεφτά).

Δημοσ.

και αυτο οτι παιρνεις 32 αντι 16 στα ιδια χρηματα. βεβαια αν εχεις συγγενεις εξωτερικο το παιρνεις στα 390 το 16αρι N5..το One παρολο που φοραει snap600 ειναι πιο αμεσο και αλαγκαριστο απ το g2 που φοραει snap800. οι διαφορες του snap 800 δεν φαινονται στη καθημερινη χρηση. ισως ελαχιστα στο browsing και στην ταχυφορτιση που σου πα. γενικα το One το θεωρω ανωτερο απο nexus 5 hardwarικα αν εξαιρεσουμε τον επεξεργαστη του 2ου. στο μεγεθος μην ξεχναμε οτι το one εχει και 2 ηχειαρες μπροστα..

edit: υποκειμενικη αποψη, το μαυρο one ειναι ομορφοτερο απ το ασημι..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...