Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το εξής πρόβλημα:Αφου μου επισκεύασαν το λάπτοπ(αλλαγή σκληρού δίσκου ) μου έβγαζε μια μπλε οθόνη.Τώρα πέρα απο αυτό μου κάνει και το εξής:Δεν θα περνάει μισή ώρα που θα έχω ανοίξει το λάπτοπ μέτα μου κολλάει και πατάω το λαπτοπ απ'το κουμπί για να κλείσει.Να αναφέρω οτι είχα δοκιμάσει ανασυγκρότηση και δεν έγινε τίποτα.Έχει κανείς ιδέα περι τίνος πρόκειται;Αν ναι τι μπορώ να κάνω; 

Δημοσ.

Ο παλιός δίσκος είχε partition επαναφοράς ή είχες φτιάξει τα recovery dvds πριν γίνει η αντικατάσταση;

Αν έκαναν cloning τοτε και ο καινουργιος δίσκος θα εχει τα δεδομένα σου αλλά και το recovery partition ΕΚΤΟΣ αν αγόρασες laptop χωρίς λειτουργικό. 

Όταν αγόρασες το Laptop ειχε λειτουργικό και αν ναι ποιο

Οι μπλε οθόνες συνήθως οφείλονται σε προβληματικό hardware (δίσκος, ram), προβληματικους drivers και μολυσμένα windows. Όπως καταλαβαίνεις χρειάζονται περισσότερς πληροφορίες και αποτελεσματα τεστ για να πάρεις καλες απαντήσεις

Αν όλα τα παραπανω σου φαίνονται κινέζικα κάνε μόνο το επομενο και αν δεν φτιάξει, πήγαινε το σε τεχνικό ή ετοιμάσου για πολύ διάβασμα και αρκετές δοκιμές.

Μπες στο bios του δίσκου και βρες τη ρύθμιση για τους δίσκους (συνήθως ειναι IDE ή AHCI). Από αυτό που είναι άλλαξε το στο άλλο, σωσε τις αλλαγες και μπες windows. Δουλεψε τον υπογιστή για 1-2 ώρες και δες αν έστρωσε. Αν το πρόβλημα επιδεινώθηκε τότε βάλε πάλι την παλιά ρυθμιση στο bios γιατί δεν ειναι αυτός ο λόγος των προβλημάτων. 

Δημοσ.

Ναι αυτην ακριβως.Arc απ'ολα οσα εγραψες αυτο που ξερω ειναι οτι το λαπτοπ εχει windows 7 home premium.Επειδη ειμαι ασχετη γενικα  απο υπολογιστες που θα βρω τα bios που μου ανεφερες;

Δημοσ.

Αυτα πως θα τα κανω;Ξεχασα ν'αναφερω οτι π.χ θελω να μπω στο chrome ή ν'ανοίξω κάποιο αρχείο θα μου λέει οτι δεν αποκρίνεται.Μηπως όπως ανέφερε ο Arc ειναι κατι των windows;  :confused:

Δημοσ.

θα σου έλεγα να ζητήσεις τα ρέστα και πιθανές εξηγήσεις από τον επισκευαστή σου για αρχή.

Ακριβώς αυτό.

Αλλά μου κάνει εντύπωση το γιατί περνάει η μισή ώρα και μετά κολλάει.

Μήπως κάτι υπερθερμένεται?

Η λογική λέει ότι κάτι τρέχει με τον σκληρό.

Για αρχή κάνε τα ακόλουθα βήματα :

1. Κατέβασε αυτό http://sourceforge.jp/frs/redir.php?m=jaist&f=%2Fcrystaldiskinfo%2F59798%2FCrystalDiskInfo6_0_4.zip

Δεν θέλει εγκατάσταση , απλα αποσυμπίεσε και τρέξτο και σήκωσε την εικόνα που θα σου βγάλει.

2. Κατέβασε αυτό https://open-hardware-monitor.googlecode.com/files/openhardwaremonitor-v0.5.1-beta.zip

Ούτε αυτό θέλει εγκατάσταση , απλα αποσυμπίεσε και τρέξτο και σήκωσε την εικόνα που θα σου βγάλει.

Αν δεν ξέρεις πώς να σηκώσεις τις εικόνες , απλά χρησιμοποίησε το snipping tool (γραψτο στο start) και κάνε crop την εικόνα του προγράμματος.

Μετά κάντην attach εδώ στο forum.

Δημοσ.

Εδω και μερες που χρησιμοποιω την ασφαλη λειτουργια δεν ειχα καποιο προβλημα....Αυτο σημαινει οτι μπορει να ειναι ιος;Γιατι το ατομο που επισκευασε το λαπτοπ μου ειχε βαλει και ενα-δυο προγραμματα....

Δημοσ.

format πως κανουμε;και αυτα που μου δωσατε τα λινκ μετα την αποσυμπιεση τι κανω;και τo hdsentinel ποιο απ'ολα θα κατεβασω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...