Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αποκάλυψη της νέας συσκευής της σειράς Padfone της Asus φαίνεται να πλησιάζει, με τον συνήθη ύποπτο evleaks να φέρνει στις επιφάνεια τις πρώτες φωτογραφίες.Τα πρώτα στοιχεία, πάντα μέσω του λογαριασμού @evleaks στο Twitter, κάνουν λόγο για μία μικρότερη συσκευή κινητού τηλεφώνου, με οθόνη 4.3 ίντσες με ανάλυση 540 x 960, ενώ η θήκη-tablet που κάνει τα Padfone να ξεχωρίζουν, εικάζεται ότι θα είναι 7 ιντσών με ανάλυση όμως 1280 x 800. Φήμε για άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά που έχουν διαρρεύσει αναφέρουν ότι το Padfone Mini θα στηρίζεται στο Snapdragon 400 με 1 GB RAM και θα τρέχει την έκδοση 4.3 Jelly Bean του Android.

Το επονομαζόμενο Padfone Mini 4.3 αναμένεται να αποκαλυφθεί επίσημα στο σχετικό event που ετοιμάζει η Asus στις 11 του τρέχοντος μήνα, ενώ τότε θα μάθουμε και τα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορία του.

Link.png Site: Engadget

Δημοσ.

Mε την ανάλογη μπαταρία για να κρατάει ή με ενσωματωμένη μπαταρία  στην οθόνη-dock για να έχει αξιοπρεπή αυτονομία, τότε θα είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή. Με την ανάλογη τιμή πάντα!

Δημοσ.

Είναι πανέξυπνη ιδέα, και απορώ γιατί δεν υιοθετήθηκε και από άλλους. Έχεις τα δεδομένα σου σε ένα σύστημα ενώ επίσεις συντηρείς (σε εφαρμογές, updates) ένα σύστημα και αγοράζεις εφαρμογές για ένα σύστημα! Στο "δρόμο" το κουβαλάς σαν κινητό, στο σπίτι το έχεις σαν ταμπλέτα.. 

Το πρόβλημα του πρωτου padfone ήταν ότι αρκετές εφαρμογές μπερδεύονται όταν το συνδέει και το αποσυνδέεις και τρέχουν (δεν κάνουν το σωστό resize ανάλυσης) και έχεις και ένα θέμα πως απαντάς την κλήση όσο το χειρίζεσαι σαν ταμπλέτα; Παρέχεται και γραφίδα που είναι BT handset αλλα δεν ξέρω αν είναι πρακτική λύση. 

Η "ταμπλέτα" που υποδέχεται το κινητό είναι μόνο οθόνη και μπαταρία και άρα το κόστος της μικρό. Η αυτονομία αυξάνει εννοείται γιατί αθροίζονται οι χωρητικότητες των μπαταριών. 

Πολύ καλή ιδέα με κανα' δυο θεματάκια που είναι θέμα ωρίμανσης να λυθούν.. 

• Like 4
Δημοσ.

Είναι πανέξυπνη ιδέα, και απορώ γιατί δεν υιοθετήθηκε και από άλλους. Έχεις τα δεδομένα σου σε ένα σύστημα ενώ επίσεις συντηρείς (σε εφαρμογές, updates) ένα σύστημα και αγοράζεις εφαρμογές για ένα σύστημα! Στο "δρόμο" το κουβαλάς σαν κινητό, στο σπίτι το έχεις σαν ταμπλέτα.. 

Το πρόβλημα του πρωτου padfone ήταν ότι αρκετές εφαρμογές μπερδεύονται όταν το συνδέει και το αποσυνδέεις και τρέχουν (δεν κάνουν το σωστό resize ανάλυσης) και έχεις και ένα θέμα πως απαντάς την κλήση όσο το χειρίζεσαι σαν ταμπλέτα; Παρέχεται και γραφίδα που είναι BT handset αλλα δεν ξέρω αν είναι πρακτική λύση. 

Η "ταμπλέτα" που υποδέχεται το κινητό είναι μόνο οθόνη και μπαταρία και άρα το κόστος της μικρό. Η αυτονομία αυξάνει εννοείται γιατί αθροίζονται οι χωρητικότητες των μπαταριών. 

Πολύ καλή ιδέα με κανα' δυο θεματάκια που είναι θέμα ωρίμανσης να λυθούν.. 

Τα κανονικά Padfone, από το 2 και μετά ήταν πραγματικά καινοτόμα και φοβερά. Αντίθετα, το συγκεκριμένο, φωνάζει "περικοπές" και πισωγύρισμα στα τεχνικά χαρακτηριστικά από μακριά!!!

Δημοσ.

Η ιδέα του smartphone - tablet μου αρέσει πραγματικά.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως δεν μου κάθετε καλά.

Να ενσωματώνεις το τηλέφωνο για να έχεις μια ταμπλέτα 7'' δεν αξίζει.Από 9'' και πάνω ναι...στις 7'' θεωρώ δεδομένη την αποτυχία

• Like 4
Δημοσ.

Σε λίγο θα βγάζουν κινητά που θα έχουν την μίνι έκδοση ως στάνταρ και από πάνω θα τους φοράς το σασί της μεγάλης. Πχ πήρα το HTC One Mini και...ωπ! Ξαφνικά γίνεται HTC One κανονικό! Και με ένα ακόμα σασί HTC One Max! Θα μπορούν να το πουλάνε όλο μαζί σαν HTC One babuska!

Σοβαρά τώρα, σαν ιδέα όντως καλό αλλά αφού είδαν ότι τα προηγούμενα Asus padfone δεν προχώρησαν γιατί επιμένουν;

• Like 3
Δημοσ.

Η ιδέα του smartphone - tablet μου αρέσει πραγματικά.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως δεν μου κάθετε καλά.

Να ενσωματώνεις το τηλέφωνο για να έχεις μια ταμπλέτα 7'' δεν αξίζει.Από 9'' και πάνω ναι...στις 7'' θεωρώ δεδομένη την αποτυχία

ε ναι.. Αφού το κάνεις ταμπλέτα κάν'το σωστά.

Οχι ότι πολλοί δεν θα βολευτούν με 7'' αλλα 8''-10'' θα ηταν καλύτερα. Βεβαια υπάρχει το padphone II για αυτή τη δουλειά που νομίζω πουλιέται κανονικά. Αυτό πλασάρεται σαν "φτηνότερο" ή/και "μικρότερο", άρα έχει τη λογική του. 

Το θέμα είναι η ταμπλέτα να πουλιέται σε χαμηλή τιμή (άλλωστε δεν εχει "ηλεκτρονικά", μονο οθόνη, μπαταρία). Νομίζω την έχει υπερτιμημένη ως αξεσουάρ (σκέτο) αν και στο padphone I, κυκλοφόρησε σε bundle σε καλή τιμή. 

Η τιμή (street price) θα παίξει σημαντικό ρόλο και εδώ..

Δημοσ.

Μεγαλη βλακια και ακομα δεν εχω καταλαβει την χρησιμοτητα του

Δημοσ.

Απορώ πραγματικά γιατί ακόμη ο κόσμος δεν καταλαβαίνει οτι αυτό που βλέπει είναι μια budget συσκευή.

Καλό το iPhone και το ιΠαντ, Μικρά μπέζελ και υψηλής ευκρίνειας οθόνες. Το θέμα είναι οτι κάνουν και 6-7 κατοστάρικα έκαστο.

Ένα προϊόν δεν το κρίνεις απο τα χαρακτηριστικά μόνο, βλέπεις σχέση απόδοσης τιμής όπως κάνεις και στο pc που έχεις.

Με τον τρόπο που βλέπω να σχολιάζονται οι budget συσκευές θα πρέπει να έχουν όλοι που 12πύρινο Xeon και 4κ IPS οθόνες στα σπίτια τους...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...