giorgos_nikore Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Καλήσπερα σε όλους. Μολις αγόρασα την asus 770 gtx . Την έχω συνδέσει με hdmi στην τηλεόραση αλλα δεν δινει σήμα. Δεν εχω dvi καλωδιο. Η τηλεοραση είναι lg37" lv5500. Παίζει ρολο το καλωδίο; Πρίν είχα μια 550ti και όλα δουλευαν κανονικα. Ευχαριστω!
Prospector8 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Αν την εβαλες πρωτη φορά την καρτα ,κάνε reset τα BIOS. (Βγάλε την μπαταρία,περιμενε λίγο,και ξαναβαλτην)
giorgos_nikore Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Το έκανα reset. Τίποτα δεν αναγνωριζει καθολου τηλεοραση. Το εβαλα και σε αλλη τηλεοραση και παλι τιποτα
giorgos_nikore Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Msi h67ma-e35 (b3). Άλλαξα και τροφοδοτικο σημερα και απ´οτι βλεπω ουτε η μητρικη με υο hdmi on board δεν δινει σημα. Το τροφοδοτικο ειναι το corsair cx750
Zapee995 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Λογικα η Onboard εχει απανεργοποιηθει αφου εχεις βαλει την αλλη επανω..Ή εχει χαλασει το καλωδιο σου ή η καρτα εχει προβλημα.
giorgos_nikore Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Την καρτα την εχω βγαλει και δοκιμασα και με d sub καλωδιο αλλα δε δινει σημα.
Zapee995 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Το μηχανημα εχει beeper?? Εισαι σιγουρος οτι κανει post και μπαινει στο λειτουργικο ή μηπως κολλαει στο bios??
giorgos_nikore Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Στην αρχη εκανε αλλα αφου εβγαλα την μπαταρια δεν κανει πλεον beep.
Zapee995 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Δεν υπαρχει περιπτωση να φταει η μπαταρια...Προφανως κατι εχει χαλασει στο μηχανημα για να μη κανει μπιπ..Ανεβασε μια φωτο απο το εσωτερικο του συστηματος και βεβαιωσου οτι ολα ειναι στη θεση τους.. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2013 από Zapee995
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα