login Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Ti simeni ayto? "Watch this topic for replies" ,to grafi sto kato meros tis selidas.Episis ayto?"Set a bookmark for this topic"
ChrisAce Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 To "Watch this topic for replies" σημαίνει οτι για κάθε απάντηση που θα δίνεται στο τόπικ που παρακολουθείς θα δέχεσαι ένα email. Για το άλλο δεν το είχα προσέξει.... Θα το δώ και αυτό.... Πάντως εμένα δεν μου εμφανίζει απο χτές το κουμπί "Γρήγορη απάντηση" κάτω απο το box για quick reply. Σαν να μην φωρτώνει την φωτό... ΕDIT# Με την "προσθήκη σελιδοδείκτη" που κάνεις σε κάποιο τόπικ, σου βάζει μετά στο menu "Σελιδοδείκτες" πάνω δίπλα απο την Αναζήτηση ή Search το τόπικ αυτό, και μπορείς να πηγαίνεις απευθείας στο θέμα που έβαλες τον σελιδοδείκτη. Αν δεν τα είπα σωστά, ας με διορθώσει κάποιος. Αυτό κατάλαβα εγώ
login Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2003 Energopio to ( Παρακολούθηση αυτής της Θ.Ενότητας για απαντήσεις) alla den lamvano mail eidopiisis.Apo to profil to mail moy einai ok kai einai energopiimeno kai na dexomai mails gia enimerosi apadiseon.Ftaiei kati allo?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.