islas canarias Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρες, θελω να παρω το WD TV Live καθαρά για wifi streaming ταινιων απ το pc στην τηλεοραση. Διάβασα οτι ειναι απ τα καλά χωρίς buffering interruptions και γενικα κολλήμαtα στο στρημάρισμα. Αυτό που δε ξέρω και ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει αποωη σε αυτό είναι, αν θα "δει" ευκολα τις ταινιες απ το pc ή θα θέλει τα περίεργα σεταρίσματα απο περισσότερο έμπειρους. Το χει δουλέψει κανείς? Υπάρχει άλλη πρόταση στα 100 Ευρώ? thanx!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksideras Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 εγω που το εχω το εκανα πολι ευκολα εφτιακσα ενα κοινο φακελο στο δυκτιο και εβλεπα της ταινιες μου αλλα καλιτερα παρε ενα USB και δν κολαγε καθολου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
islas canarias Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 <δε θελω usb stick, θελω μεσω wifi να κανω δουλεια. Μολισ διαβασα καλα πραγματα και για το νεοτερο μοντελο το tv play. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksideras Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 δεν ξερω για το νεο μοντελο αν παρεις αυτο που εχω και εγω θα μηνεις ευχαρηστιμενος παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Το τελευταίο WD Live είναι μιά χαρά. Wi-Fi, Ethernet, 2 USB. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα