Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας. Γραφρω πρωτη φωρα στη κοινότητα σας οποτε συγχωρείστε με αν εχω τοποθετήσει σε λάθος κατηγορία το θεμα μου. 
έχω ενα eshop με jumla + virtuemart στο οποίο εχω υπερπροϊοντα και καθε υπερπροϊον εχει υποπροϊοντα...
Σαν προϊον παραγγελιας θελω να ειναι ΜΟΝΟ το υποπροϊον και το Υπερπροϊον να ειναι
μονο για παρουσιαση... αρα εχω φτιαξει ενα προσωπικό πεδιο λιστα στο οποιο τραβαει τα υποπροϊοντα (child product) και το γονικο το εχει μονο ως εμφάνιση και οχι ως παραγγελια... για να ειναι εμφανες στο eshop τα προϊοντα εχω επιλεξει αν το στοκ ειναι 0 τοτε το προϊον να μην εμφανίζεται... αρα οταν εχει ενα υποπροϊον 0 στοκ τοτε δεν εμφανιζεται πουθενα στο site...
Το προβλημα μου ειναι το εξεις.... το υπερπροϊον ειναι και αυτο προϊον για το virtuemart αρα αν εχει 0 στοκ τοτε δεν φενετε καθολου και αρα δεν φενοντε και τα child products του, οποτε εβαλα στοκ 1 kai γινετε αυτο που θελω δηλαδη εμφανιζει το Υπερπροϊον με ΜΟΝΟ τα διαθεσιμα child product.......... αν ομος γινουν παραγγελιες και μηδενιστούν τα στοκ στα υποπροϊοντα τοτε το Υπερπροϊον θα μηνει στο site σαν Αμεσα διαθεσιμο και με 0 υποπροϊοντα... Δυστυχώς ειναι συμβαίνει καθημερινα με αποτελεσμα να χανω των έλεγχο σαν administrator και να εχω πολλα τηλεφωνα απο πελατες.... 
μπορούμε οταν τα υποπροιοντα ενος Υπερπροιοντος εχουν ΟΛΑ μηδεν στοκ να εξαφανίζει το υπερπροϊον??? 

ευχαριστώ πολυ 023.gif

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...