Προς το περιεχόμενο

Insomniacs music recording

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα! Απο καιρο σκεφτομουν κατι που θα ηθελα να κανω με αλλα ατομα στο ιντερνετ..Εχω στο μυαλο μου να κανουμε διαφορα covers και οποιος θελει να βαλει τη πινελια του..Πχ να μαζευτουμε οσοι μπορουμε να κανουμε home recording και να ανταλλαξουμε tracks ωστε να ολοκληρωνουμε διαφορα κομματια..Εγω πχ γραφω το μπασο, το στελνω σε καποιον να γραψει απο πανω τα τυμπανα, αυτος με τη σειρα του να το στειλει σε εναν κιθαριστα και στο τελος να δεθει ολο μαζι..Πως σας φαινεται?? 

Δυσκολο δεν ειναι, το τελικο mixαρισμα μπορω να το κανω εγω με adobe audition και βασικη προυποθεση να γραφουμε ολοι με μετρονομο.

Οποτε αν μαζευτουμε η ιδεα μπορει να προχωρησει. Αν υπαρχει ενδιαφερον ας γραψει ο καθενας απο κατω τι οργανα μπορει να ηχογραφησει και καποια στιγμη να αρχισουμε.:) 

Cheers!

Δημοσ.

Χρειάζεστε ενα κεντρικό σημείο αποθήκευσης και έναν συντονιστή.

Το Dropbox βοηθάει στο πρωτο. Για το δεύτερο, τα πράγματα ζορίζουν...

Δημοσ.

Η αποθηκευση ειναι το λιγοτερο...:P Το θεμα ειναι εσυ πχ να γραψεις κατι το οποιο ειναι σωστο και μετρημενο και μετα εγω πανω σε αυτο θα γραψω επισης κατι σωστο και μετρημενο. Αν το οργανωσουμε μπορουμε να το πραγματοποιησουμε ανετα! Εννοειται οτι μπορει να υπαρξει και φωνη.

Και λεω ενα παραδειγμα...Ας κανουμε cover το Born to be wild, εγω βαζω εναν μετρονομο και γραφω ολο το track που μου ανηκει σα μπασιστας πχ. Το ιδιο θα κανει και ο drummer μεχρι στο τελος να μαζεψω εγω πχ 3-4 tracks και να τα μιξαρω..(και να γινω διασημος...:P :P )

Απλα το θεμα ειναι να υπαρχει μετρημα και σιγουιρα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...