Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου ήρθε ενα mail σήμερα οτι το πιλοτικό της οπτικής της forthnet ειναι διαθέσιμο και στην περιοχή μου (πειραιάς) εκτος απο την νέα σμύρνη που ηταν μεχρι σήμερα , εχει έρθει σε κανεναν αλλον το ιδιο email γιατι μου φάνηκε με την καλη ένοια περίεργο :P

Τους πήρα ενα τηλ και μου ειπαν οτι θα προωθήσουν το αίτημα για να δουν αν μπορουν να μου δώσουν οπτική στο πιλοτικό , τι να πω λετε να μπει με οπτική το 2014 ? :P

Επεξ/σία από SPANK
Δημοσ.

Vdsl θα βάλω καποια στιγμή οταν παρω και το ανάλογο draytek vigor που θέλω δεν καίγομαι κιολας , αν ομως μου πουν οτι μπορώ να βάλω οπτική τοτε δεν θα πω οχι :P , απλα μου έκανε εντύπωση αν ξεκινάνε και στον πειραιά ειναι πολυ καλα νεα

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν έχει ακουστεί τπτ για τον Πειραιά πάντως στο adslgr...

μόνο για τέτοιο email

attachment.php?attachmentid=132485&d=138

Δημοσ.

Το ιδιο mail ειναι που λεει ειναι πλεον διαθέσιμη η υπηρεσία αποκλειστικά στην περιοχή σας , οποτε αυτο το αποκλειστικά σημαίνει προφανώς οτι ειναι και αλλου πχ πειραιά , και το λεω αυτο γιατι ειχα κανει μια online αίτηση που ειχε βγει καποια στιγμή να συμπληρώσουμε και θα ενημερωθείτε οταν ειναι διαθέσιμο και στην περιοχή σας , τουλαχιστον ετσι το καταλαβαίνω αλλιως θα πήγαινε σε ολους οσους εχουν forthnet

Edit : Εγω παντως νεα σμύρνη δεν μένω οποτε γιατι να έρθει τετοιο mail ? :huh:

• Super Moderators
Δημοσ.

Ακριβώς ίδιο email, με την φωτογραφία της κάλυψης των οικοδομικών τετραγώνων και κάτω κάτω αναφορά για το κατάστημα Forthnet της N. Σμύρνης? μόνο για Ν. Σμύρνη είναι προφανώς...

για διαφήμιση προφανώς, τσάμπα είναι εξάλλου το email spam...

Δημοσ.

Έλεος τοτε με τα spam , υποτίθεται οτι στέλνεις τετοιο mail αν ειναι για την εκάστοτε περιοχή οχι σε οποιον ναναι :-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...