gkarabid Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Καλημερα σε ολους!! Θελω να αγορασω τωρα τα Χριστούγεννα ενα blu ray player (blu ray γιατι βλεπω οτι ειναι πολυ μικρη διαφορα με τα απλα dvd) για το σαλονι ωστε να παιζω ταινιες απο στικακι usb (σε διαφορες μορφες και πολλες φορες με εξωτερικους υπότιτλους) Τωρα υπαρχει καποιο dvd αλλα δυστιχος λογου οτι ειναι προπολεμικο δεν διαθετη την θυρα ,οπως και η τηλεοραση. Τωρα αν στα 70 ευρω που διαθετω υπαρχει και με wifi ακομα καλυτερα,γιατι σκεφτομαι να της βλεπω απευθείας απο τον υπολογιστη. Εκτος αν το wifi σε ενα blu ray player ειναι μονο και μονο για να μπαινεις στο ιντερνετ σε εφαρμογες YouTube κλπ. Εχω βρει ενα BR samsung BD510 σε πολυ καλη τιμη αλλα δεν γνωριζω αν το συγκεκριμένο θα παιζει (τα παντα σχεδον) απο usb. Εδω να αναφερω οτι η τηλεοραση μου ειναι samsung και κοιταω σε αυτην την μαρκα να παρω και το dvd ωστε να ειμαι με ενα τηλεκοντρο.Anynet+ (HDMI-CEC) Επισης οτι εχουμε και ενα ps3 στο σαλονι αλλα δεν μπορω να παιξω ταινιες απο το στικακι ,γενικα δεν το βλεπει το ps3. Αν και λεω αν νομιζεται οτι αντι για blu ray χρειαζομαι κατι αλλο (αφου τα δισκακια τα παιζω και απο το ps3) να το ακουσω. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 με δεδομένο ότι 1) τις ταινίες σε dvd τις παίζεις από το ps3 και 2) το BD player το θέλεις μόνο για το usb του, για να παίζεις ταινίας από στικάκι (αλήθεια. γιατί από στικάκι και όχι από σκληρό; ), μήπως θα ήταν καλλίτερο να πάρεις ένα media player που θα έχει δυνατότητα να παίξει πολύ περισσότερα format ταινιών, να συνδέεται είτε με το pc είτε με την τηλεόραση και γενικά θα έχεις περισσότερες επιλογές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkarabid Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 με δεδομένο ότι 1) τις ταινίες σε dvd τις παίζεις από το ps3 και 2) το BD player το θέλεις μόνο για το usb του, για να παίζεις ταινίας από στικάκι (αλήθεια. γιατί από στικάκι και όχι από σκληρό; ), μήπως θα ήταν καλλίτερο να πάρεις ένα media player που θα έχει δυνατότητα να παίξει πολύ περισσότερα format ταινιών, να συνδέεται είτε με το pc είτε με την τηλεόραση και γενικά θα έχεις περισσότερες επιλογές; Μολις τωρα εκανα μια γρηγορη αναζήτηση φιλε μου και εχεις δικιο.Ενα media player θα ηταν οι ποιο σωστη αγορα.. Ειδα το WD TV Play Media Player σε τιμη που το φτανω και βλεπω οτι παιζει τα παντα εκτος απο ηχο dts ,που εχω αρκετες ταινιες σε αυτην την μορφη ηχου.(δεν ξερω να το προβλημμα το λυση ο ενισχυτης που εχω --υποστηριζει dts-- με συνδεση οπτικη ινα) Επισης ειδα και wifi αλλα δεν γνωριζω αν με αυτο μπορω να κανω συνδεση με υπολογιστη η κινητο για αμεση αναπαραγωγη βιντεο. Για το στικακι εχεις δικιο,υπαρχει και σκληρος αλλα τον εχω γεμισει με φωτογραφιες και παιχνιδια απο τα παιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Υπάρχουν πολλές επιλογές σε mp, ανάλογα με τα χρήματα που διαθέτεις, και στους WD θα προτιμούσα gen 3. Με αρκετό ψάξιμο και διάβασμα σε πιο εξειδικευμένα fora (πχ avclub) θα βρεις σίγουρα αυτό που σου ταιριάζει. Παίζουν μεγάλο ρόλο και τα chip στα οποία στηρίζονται οι mp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkarabid Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Αρα προτεινεις απο τον wd τον gen3. Την μαρκα φιλε μου στην τυχη την βρηκα,ειμαι ασχετος τελειως στους MP. Αυτο που ζηταω δηλαδη συνδέσει με υπολογιστη η κινητο μπορει-μπορουν να κανουν. Ευχαριστω Το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Όχι, εννοώ, από τους wd, την τελευταία γενιά gen 3. Αλλά αφού δεν γνωρίζεις το θέμα αυτό, είναι καλλίτερα να μάθεις λίγα πράγματα, για να καταλήξεις σ' αυτό που σου κάνει. Διάβασε τις τελευταίες σελίδες από αυτό το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aristomaxos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Έχω αγοράσει, πριν από ενάμιση μήνα περίπου, το F5100 bluray player της Samsung που ανέφερες στο αρχικό σου post gkarabid. Mέχρι τώρα έχει παίξει ότι mkv του έχω δώσει (εκτός από ένα). Το μέγιστο video bitrate που του έχω δώσει να παίξει είναι 14Mbps. Δείχνει εξωτερικούς υπότιτλους (σε κωδικοποίηση ANSI κι όχι UTF) και μπορεί ν' αλλάξει το μέγεθός τους. Δεν ήθελα να πληρώσα παραπάνω χρήματα για μια συσκευή που υποστηρίζει wifi καθώς δεν υπήρχε περίπτωση να το χρησιμοποιήσει και έτσι κατέληξα σ' αυτό. Εγώ προσωπικά είμαι ευχαριστημένος με το player. Πληροφορήθηκα όμως από εδώ, http://www.insomnia.gr/topic/484604-samsung-bd-player-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-cinavia/ ότι αν σε κάποια ταινία υπάρχει προστασία Cinavia τότε τo (οποιοδήποτε) bluray player αναπαράγει τη ταινία για περίπου μισή ώρα και ύστερα απενεργοποιείται ο ήχος αυτόματα (το έλεγξα εγώ σε κάποιο αρχείο που έχει τη προστασία Cinavia). Mέχρι τώρα μου έχει τύχει σε 1 μόλις ταινία ενώ έχει παίξει το player παραπάνω από 10 ταινίες του 2012 και του 2013. Αν γνώριζα αυτή την πληροφορία πρωτύτερα θα έπαιρνα το Media player WD TV Live (Στα media players δεν αναγνωρίζεται η προστασία Cinavia). Νομίζω είναι το καλύτερο Media player κάτω απ' τα 100€ κι αξίζει τα επιπλέον τα 30€ ενώ έχει και wifi που σ' ενδιαφέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkarabid Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Έχω αγοράσει, πριν από ενάμιση μήνα περίπου, το F5100 bluray player της Samsung που ανέφερες στο αρχικό σου post gkarabid. Mέχρι τώρα έχει παίξει ότι mkv του έχω δώσει (εκτός από ένα). Το μέγιστο video bitrate που του έχω δώσει να παίξει είναι 14Mbps. Δείχνει εξωτερικούς υπότιτλους (σε κωδικοποίηση ANSI κι όχι UTF) και μπορεί ν' αλλάξει το μέγεθός τους. Δεν ήθελα να πληρώσα παραπάνω χρήματα για μια συσκευή που υποστηρίζει wifi καθώς δεν υπήρχε περίπτωση να το χρησιμοποιήσει και έτσι κατέληξα σ' αυτό. Εγώ προσωπικά είμαι ευχαριστημένος με το player. Πληροφορήθηκα όμως από εδώ, http://www.insomnia.gr/topic/484604-samsung-bd-player-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-cinavia/ ότι αν σε κάποια ταινία υπάρχει προστασία Cinavia τότε τo (οποιοδήποτε) bluray player αναπαράγει τη ταινία για περίπου μισή ώρα και ύστερα απενεργοποιείται ο ήχος αυτόματα (το έλεγξα εγώ σε κάποιο αρχείο που έχει τη προστασία Cinavia). Mέχρι τώρα μου έχει τύχει σε 1 μόλις ταινία ενώ έχει παίξει το player παραπάνω από 10 ταινίες του 2012 και του 2013. Αν γνώριζα αυτή την πληροφορία πρωτύτερα θα έπαιρνα το Media player WD TV Live (Στα media players δεν αναγνωρίζεται η προστασία Cinavia). Νομίζω είναι το καλύτερο Media player κάτω απ' τα 100€ κι αξίζει τα επιπλέον τα 30€ ενώ έχει και wifi που σ' ενδιαφέρει. Ευχαριστω για της πληροφοριες σου. Μπορεις να μου δωσεις ενα λιγκ με το media player που αναφερεις γιατι ολα ιδια τα βλεπω. Επισης ξεχασα να αναφερω οτι η αγορα (μαλλον) θα γινει απο το amazon λογου καποιου πιστωτικο που εχω απο επιστροφη προιοντος.Φυσικα αν υπαρχει και καποιο αλλο καταστημα ,με δωρεαν μεταφορικα καλυτερη τιμη κανενα προβλημμα. Το μονο που θελω ειναι αμεση παραδοση , και οχι να περιμενω καμια 30 εργασιμες ημερες πχ ebay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aristomaxos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Αυτό που πρότεινε και ο makfil, http://www.skroutz.gr/s/399945/Western-Digital-TV-Live-WDBGXT0000NBK.html Thread στο avclub για τη συσκευή, http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/85456-WDTV-LIVE-gen3 και στο insomnia φαντάζομαι πρόσεξες που είναι, http://www.insomnia.gr/topic/314218-wd-tv-live-media-player-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B7/ (Το gen3 κυκλοφόρησε αν θυμάμαι καλά Δεκέμβρη του 2011) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkarabid Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Σημερα εκει που εψαχνα τα σιτάρια βρηκα το χαμενο ταμπλετ. Διπύρηνο με εξοδο mini hdmi ,usb κλπ.Ειχα πολυ καιρο να το χρησιμοποιησω και το πρωι εκατσα και το ψαχουλευα. Βρηκα και το καλωδιο(HDMI) που συνδέετε με την τηλεοραση ωστε να βλεω YouTube , internet , facebook κλπ και επισης ανακαλυψα οτι ειναι otg δηλαδη με το καλωδιο usb-otg βλεπει απευθείας το στικακι (32gb και θελω δοκιμή με σκληρο τωρα) ωστε να γινει αποθευκευση στο ταμπλετ το εργακι και μετα αναπαραγωγη η αμεση αναπαραγωγη χωρις αποθήκευση. Τωρα θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποιος τροπος συνδεση του ταμπλετ με υπολογιστη ασυρματα ωστε να γινεται η μεταφορα-αναπαραγωγη ταινιας-φωτογραφιας χωρις στικακια-σκληρους. Δηλαδη το παιδικο που ττρεχω στον υπολογιστη να το δωσο ασυρματα στο ταμπλετ ,το οποιο να δινει εικονα-ηχο στην τηλεοραση. Της Παναγιας τα ματια δηλαδη, γλωσεψα την μπερδα μου Σορυ παιδια για την κολοτουμπα-ερωτηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα