spirospatra1 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Παιδιά έχει weekend offer το πλαίσιο αυτό: http://www.plaisio.gr/Campaign/20131206-weekend-offer-turbo-x-blade.htm?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-20131206-weekend-offer-turbo-x-blade Δεν συμπαθώ τα turbo-x γενικά όπως και πολλοί από εσάς από εδώ απλά ήθελα να ρωτήσω γνώμη για το συγκεκριμένο! Τι εννοώ?Είναι καλή η τιμή του?Υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε άλλη μάρκα και σε αυτή την τιμή? Εφόσον είναι αυτόνομη η κάρτα γραφικών σε ποια κομμάτια είναι πιθανόν να έχει θέμα κάποιος αν το αγοράσει-δεδομένου ότι θεωρούμε ότι η ποιότητα στα turbo-x δεν είναι και η καλύτερη.. Ευχαριστώ πολύ!
arc Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δική μου γνώμη: Δεν θα αγόραζα turbo-x. Καλύτερα να εδινα παραπάνω χρήματα και να αγόραζα κάτι άλλο. Ο λόγος ειναι οτι τα turbox είτε θα βγουν γερά σκυλιά ή θα τρέχεις συνεχώς στο service και δυστυχώς ο κανόνας είναι το δεύτερο. Δεν εχω παρατηρήσει "μέσο χώρο". Επισης το service του πλαισίου δεν εχει καλό όνομα.
spirospatra1 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Τα γνωρίζω αυτά...Ειδικά με το σερβις τους έχω καεί...Απλά αναρωτιώμουν τι μπορεί να πάει στραβά σε αυτό το λαπτοπ μιας και αποτελείται από κομμάτια...αυτό..
Jason 93 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Τα γνωρίζω αυτά...Ειδικά με το σερβις τους έχω καεί...Απλά αναρωτιώμουν τι μπορεί να πάει στραβά σε αυτό το λαπτοπ μιας και αποτελείται από κομμάτια...αυτό.. Το case η οθόνη και το συστημα ψυξης (δεν εννοω το μονο το ανεμηστηρακι αλλα και ολο τον σχεδιασμο ροης του αερα) ομως ειναι αμφιβόλου ποιότητας
kirileman Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Παίρνεις 3ετή εγγύηση και ας πάρει φωτιά. Υπάρχουν αρκετά αξιόλογα κομμάτια ανάμεσα στη σαβούρα των turbox.
spirospatra1 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 40 ευρώ ο 1 χρόνος και 90 για δύο...
driverpit Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Παιδιά έχει weekend offer το πλαίσιο αυτό: http://www.plaisio.gr/Campaign/20131206-weekend-offer-turbo-x-blade.htm?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-20131206-weekend-offer-turbo-x-blade Δεν συμπαθώ τα turbo-x γενικά όπως και πολλοί από εσάς από εδώ απλά ήθελα να ρωτήσω γνώμη για το συγκεκριμένο! Τι εννοώ?Είναι καλή η τιμή του?Υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε άλλη μάρκα και σε αυτή την τιμή? Εφόσον είναι αυτόνομη η κάρτα γραφικών σε ποια κομμάτια είναι πιθανόν να έχει θέμα κάποιος αν το αγοράσει-δεδομένου ότι θεωρούμε ότι η ποιότητα στα turbo-x δεν είναι και η καλύτερη.. Ευχαριστώ πολύ! διάβασε αυτό link http://www.insomnia.gr/topic/509295-turbox/ και θα καταλάβεις γιατί τα αποφεύγουμε όπως ο διάολος το λιβάνι τα τούβλο χ 1
retinoli Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ TURBO-X. ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΚΑΙ ΤΟ SERVICE ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. ΤΕΛΟΣ.
toumpak33 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 <p>Δική μου γνώμη:</p> <p>Δεν θα αγόραζα turbo-x. Καλύτερα να εδινα παραπάνω χρήματα και να αγόραζα κάτι άλλο. Ο λόγος ειναι οτι τα turbox είτε θα βγουν γερά σκυλιά ή θα τρέχεις συνεχώς στο service και δυστυχώς ο κανόνας είναι το δεύτερο. Δεν εχω παρατηρήσει "μέσο χώρο". Επισης το service του πλαισίου δεν εχει καλό όνομα.</p> Φιλε εχω καει με αυτο το μηχανημα ανεοιφιλακτα μακρια.....
LambisElef Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Όχι το συγκεκριμένο, μόνο σε furious/iron σειρά από turbo x
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα