Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχει weekend offer το πλαίσιο αυτό:

http://www.plaisio.gr/Campaign/20131206-weekend-offer-turbo-x-blade.htm?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-20131206-weekend-offer-turbo-x-blade

Δεν συμπαθώ τα turbo-x γενικά όπως και πολλοί από εσάς από εδώ απλά ήθελα να ρωτήσω 

γνώμη για το συγκεκριμένο!

Τι εννοώ?Είναι καλή η τιμή του?Υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε άλλη μάρκα και σε αυτή την τιμή?

Εφόσον είναι αυτόνομη η κάρτα γραφικών σε ποια κομμάτια είναι πιθανόν να έχει θέμα κάποιος αν

το αγοράσει-δεδομένου ότι θεωρούμε ότι η ποιότητα στα turbo-x δεν είναι και η καλύτερη..

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Δική μου γνώμη:

Δεν θα αγόραζα turbo-x. Καλύτερα να εδινα παραπάνω χρήματα και να αγόραζα κάτι άλλο. Ο λόγος ειναι οτι τα turbox είτε θα βγουν γερά σκυλιά ή θα τρέχεις συνεχώς στο service και δυστυχώς ο κανόνας είναι το δεύτερο. Δεν εχω παρατηρήσει "μέσο χώρο". Επισης το service του πλαισίου δεν εχει καλό όνομα.

Δημοσ.

Τα γνωρίζω αυτά...Ειδικά με το σερβις τους έχω καεί...Απλά αναρωτιώμουν τι μπορεί να πάει στραβά  σε αυτό το λαπτοπ μιας και αποτελείται από κομμάτια...αυτό..

Δημοσ.

Τα γνωρίζω αυτά...Ειδικά με το σερβις τους έχω καεί...Απλά αναρωτιώμουν τι μπορεί να πάει στραβά  σε αυτό το λαπτοπ μιας και αποτελείται από κομμάτια...αυτό..

Το case η οθόνη και το συστημα ψυξης (δεν εννοω το μονο το ανεμηστηρακι αλλα και ολο τον σχεδιασμο ροης του αερα) ομως ειναι αμφιβόλου ποιότητας

Δημοσ.

Παιδιά έχει weekend offer το πλαίσιο αυτό:

http://www.plaisio.gr/Campaign/20131206-weekend-offer-turbo-x-blade.htm?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-20131206-weekend-offer-turbo-x-blade

Δεν συμπαθώ τα turbo-x γενικά όπως και πολλοί από εσάς από εδώ απλά ήθελα να ρωτήσω 

γνώμη για το συγκεκριμένο!

Τι εννοώ?Είναι καλή η τιμή του?Υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε άλλη μάρκα και σε αυτή την τιμή?

Εφόσον είναι αυτόνομη η κάρτα γραφικών σε ποια κομμάτια είναι πιθανόν να έχει θέμα κάποιος αν

το αγοράσει-δεδομένου ότι θεωρούμε ότι η ποιότητα στα turbo-x δεν είναι και η καλύτερη..

Ευχαριστώ πολύ!

διάβασε αυτό link http://www.insomnia.gr/topic/509295-turbox/

και θα καταλάβεις γιατί τα αποφεύγουμε όπως ο διάολος :devil: το λιβάνι  τα τούβλο χ :fear:  

• Confused 1
Δημοσ.

ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ TURBO-X.

ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ.

ΚΑΙ ΤΟ SERVICE ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.

ΤΕΛΟΣ.

Δημοσ.

<p>Δική μου γνώμη:</p>

<p>Δεν θα αγόραζα turbo-x. Καλύτερα να εδινα παραπάνω χρήματα και να αγόραζα κάτι άλλο. Ο λόγος ειναι οτι τα turbox είτε θα βγουν γερά σκυλιά ή θα τρέχεις συνεχώς στο service και δυστυχώς ο κανόνας είναι το δεύτερο. Δεν εχω παρατηρήσει "μέσο χώρο". Επισης το service του πλαισίου δεν εχει καλό όνομα.</p>

Φιλε εχω καει με αυτο το μηχανημα ανεοιφιλακτα μακρια.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...