Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Θες την πιο γρήγορη, πιο μικρή, ασφαλή και σταθερή AJAX library στο κόσμο?

Η λύση είναι εδώ: https://sourceforge.net/projects/bull/

Λέγεται BULL, είναι free και είναι supported από την Pandoo TEK.

...και λες βρε αδερφέ, μα καλά γιατί την BULL?

Διότι:

1. Είναι πολύ μικρή. Περίπου 2.4KiB, minified (Η μικρότερη και ελαφρύτερη που θα βρείτε!)

2. Είναι 60% ταχύτερη από το JQuery και 40% ταχύτερη από το Node.js (γιατί δε χρειάζεται sockets...)*

3. Είναι τουλάχιστον 50% πιο απλή σε δομή από άλλες βιβλιοθήκες του "είδους"

4. Έχει δυνατότητα άπειρων requests 

5. Είναι Object Oriented JS

6. Υποστηρίζει callbacks

7. Υποστηρίζει 2 τύπους επικοινωνίας (σύγχρονο και ασύγχρονο)

Η BULL είναι δυνατό πιστόλι!

* Μπορείτε να δοκιμάσετε και μόνοι σας τις ταχύτητες. Ανά περιπτώσεις κάποιοι λένε ότι  είναι έως και 120% πιο γρήγορη!

Δημοσ.

Γεια σου ρε Δελαπόρτα που εχεις αυτοσκοπό να κάνεις την google ... γατάκι.

Λέγεται BULL, ...

...και λες βρε αδερφέ, μα καλά γιατί την BULL?

Sorry κιολας αλλά οταν ακουω τη λέξη bull μου ερχεται στο μυαλό μια φράση που ακουγεται σε αμερικάνικες ταινίες (η δευτερη λέξη αρχίζει απο s). Μήπως να άλλαζες το όνομα του για να αποφεύγεις πιθανους συνειρμούς; 

• Like 1
Δημοσ.

BULL είναι κάτι το Δυνατό και Σταθερό. Κάτι που στη βόρειο Αμερική και στο Καναδά έχει νόημα και συνηθίζεται ;-)

Φυσικά άνθρωποι είμαστε και συνειρμοί υπάρχουν ;-)

Δε νομίζω τόσα χρόνια κανείς να ανέφερε το παραπάνω "κακό" για την πασίγνωστη http://www.bull.com/ ε?...

Είναι θέμα οπτικής και ανθρώπου. Εάν θες να μειώσεις και να θίξεις κάποιον I am sure you can do a lot better ;)

Δημοσ.

Το BULL είναι ένα από τα πιο καλογραμμένα και επαγγελματικά libs για να κάνεις κάτι που άλλοι κάνουν με τον δύσκολο τρόπο.

Δημοσ.

δοκίμασα και εγώ το BULL, πολύ πρωτοποριακό (δεν εχω καταλάβει γιατί τόση ειρωνία σε μερικά posts επάνω..)

Δημοσ.

Εγώ πάντως αφότου έβαλα BULL στα projects μου έχω δει βελτίωση στην ταχύτητα, στη χρήση μνήμης, στα Google analytics, στο page rank, στην ανεπιθύμητη οσμή των ποδιών, το βραδυνό μου ύπνο, την τριχόπτωση και φυσικά την απόδοση στο σεξ.

Πέρα από την πλάκα τώρα,

• το αν κάτι είναι το καλυτερότερο στον κόσμο άσε καλύτερα να το πει άλλος, όταν το λες εσύ ο ίδιος απλά γίνεσαι γραφικός
  • η τωρινή μορφή της library εξακολουθεί να έχει τεράστια προβλήματα (με μια γρήγορη ματιά τα πιο χοντρά είναι πως δεν κάνει GET, δεν υπάρχει κανένας τρόπος ελέγχου του status ενός request και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα με την απάντηση εκτός από το να τη βάλεις στο DOM ως HTML) και ως εκ τούτου δε θα μπορούσα να την χαρακτηρίσω διαφορετικά από learning toy
  • παρόλα αυτά οφείλω να ομολογήσω ότι είναι κατά πολύ βελτιωμένη από το έκτρωμα (sorry, brutally honest) που είχα δει την προηγούμενη φορά που κοίταξα

Οπότε, συμπέρασμα: έχει βελτιωθεί πάρα μα πάρα πολύ αν το δεις συγκριτικά, αλλά σαν απόλυτη τιμή... :fear:

• Like 3
Δημοσ.

Με όλο το σεβασμό,

• η τωρινή μορφή της library εξακολουθεί να έχει τεράστια προβλήματα (με μια γρήγορη ματιά τα πιο χοντρά είναι πως δεν κάνει GET, δεν υπάρχει κανένας τρόπος ελέγχου του status ενός request και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα με την απάντηση εκτός από το να τη βάλεις στο DOM ως HTML) και ως εκ τούτου δε θα μπορούσα να την χαρακτηρίσω διαφορετικά από learning toy

αλλά:

1. Το GET είναι πρακτικά άσχετο για τα AJAX requests και δε θα κάτσω να αναλύσω γιατί δεν έχει νόημα και ποια τα προβληματά του.

2.Το Status εάν δεν είναι 200 δεν έχει νόημα να το ελέγχεις γιατί παίρνεις ένα ωραίο false και δεν εκτελείτε το callback σου ή δε παίρνεις result εάν αναφέρεσαι σε synchronous request.

3. Εάν έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο και σαφώς ανώτερο εδώ είμαστε και σε περιμένουμε. Εγώ δίνω λύσεις που δουλεύουν. Άσε λοιπόν στην άκρη ενθουσιώδεις εκφάνσεις κα αερολογίες...

Είσαι του στυλ ότι εγώ θα ξαναφτιάξω τα windows 100 φορές καλύτερα αλλά... μέχρι τότε καλύτερα να μη κρίνεις πριν αποδείξεις ότι το κάνεις καλύτερα. Εγώ αποδεικνύω. Εσύ απλά θεωρείς και αερολογείς!

Υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα στον επιστήμονα και επαγγελματία, εμένα δηλαδή, και εσένα, τον κριτή των πάντων και των ιδεοληπτικών θεωρητικών και ανοούσιων λόγων.

Καλά μυαλά...

Δημοσ.

Το GET είναι πρακτικά άσχετο για τα AJAX requests

Πραγματικά, δε χρειαζόταν να γράψεις τίποτα παρακάτω από αυτό το σημείο.

Εγώ αποδεικνύω. Εσύ απλά θεωρείς και αερολογείς!

Υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα στον επιστήμονα και επγγελματία, εμένα δηλαδή, και εσένα, τον κριτή των πάντων και των ιδεοληπτικών θεωρητικών και ανοούσιων λόγων.

Wait for it...

Με όλο το σεβασμό

Τον ποιόν;

• Like 2
Δημοσ.

Οπότε, συμπέρασμα: έχει βελτιωθεί πάρα μα πάρα πολύ αν το δεις συγκριτικά, αλλά σαν απόλυτη τιμή...  :fear:

Δε θα το συνεχίσω γιατί το μόνο που βλέπω είναι έναν ερειστικό άνθρωπο με άπειρη ημιμάθεια που νομίζει ότι έχει γνώσεις.

Σου προτείνω:

1. Να τελειώσεις το Παν/μιο, να εργαστείς και μετά το ξανασυζητάμε.

2. Να σέβεσαι τις προσπάθειες των άλλων.

Εν τέλει ΤΙ και ΠΟΙΟΣ είσαι εσύ που θα κρίνεις εμένα και τον καθένα για τη δουλειά του...

Συγνώμμη αλλά δε σε είδα σε καμία συνέλευση developers, σε κανένα forum, σε κανένα event...

A, ναι ξέχασα αυτά για σένα είναι παιχνιδάκια. Είσαι μεγάλος και τρανός, πως λέμε Bill Gates και πάνω.

Όπως προείπα, ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ!

Υ.Γ: Σε λυπάμε αγόρι μου, δε θα κάνεις τίποτα στη ζωή σου κι ας είσαι έξυπνος γιατί έχεις πολύ μίσος με τους άλλους και νομίζεις ότι είσαι έξυπνος και μοναδικός. Αλλά σου έχω νέα. ΔΕΝ είσαι ο ΜΟΝΟΣ και δεν είναι σίγουρα ο πιο πανέξυπνος.

Δημοσ.

Εν τέλει ΤΙ και ΠΟΙΟΣ είσαι εσύ που θα κρίνεις εμένα και τον καθένα για τη δουλειά του...

Sorry, αρχικά σε μπέρδεψα με κάποιον που δεν είναι παθολογικά εγωπαθής και νόμισα πως σ' ενδιαφέρει η κριτική πάνω στη δουλειά σου και γι' αυτό πόσταρες -- για να πάρεις κριτική.

Εφόσον όμως όπως φαίνεται αυτό που σ' ενδιαφέρει είναι μόνο η επιβεβαίωση, γιατί ποστάρεις στο internet όπου ο κόσμος είναι κακόψυχος και σε μειώνει για να κρύψει τις δικές του ανασφάλειες;

Ρητορική ερώτηση. Keep walking.

• Like 4
Δημοσ.

Ξέρεις, μεγάλη σημασία έχει ο τρόπος που το λες για να κρίνεις κάποιον... και να αποδικνύεις γιατί και άν έχεις δίκιο.

Νομίζω πως όλοι κατάλαβαν ποιος είναι ο εγωπαθής και τί επίπεδο που κουβαλάει και πως αποφεύγει να αποδείξει αλλά μόνο κατακρίνει...

... πολύ βελτιωμένη από το έκτρωμα ...

Θα μπορούσα να δε βρίσω κιόλας όχι που θα βγεις και από πάνω ε... Άκου θράσσος.

Δε φταις εσύ, δε σου μάθανε να μιλάς και δεν είσαι και ιδιαίτερα κοινωνικός.

Καλύ τύχη και ξαναλέω, ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ!

ΥΓ. Κάποιοι έχουμε και δουλειές ε... άντε καλό βράδυ.

Δημοσ.

Απο τη μια μας ζαλιζεις με το οτι ειναι 1000 φορες καλυτερη απο τεχνολογιες που χρησιμοποιουν εκατομμυρια χρηστες, απο την αλλη αρχιζεις τις προσβολες στην 1η αρνητικη κριτικη.

λυπαμαι αλλα δεν θα παρω.

Δημοσ.

Σοβαρότατος επαγγελματίας. Κάθεται ο άνθρωπος και γράφει κριτική γι αυτό που μας παρουσίασες και αντί να του πεις ευχαριστώ γιατί πραγματικά τα σχόλια του ήταν εποικοδομητικά  για να βελτιωθείς στραβώνεις και του την λες. Ούτε οι δημιουργοί του JQuery δεν θα απαντούσαν με τέτοιο τρόπο, όχι εσύ. Και όταν μπαίνεις εδώ ξέρεις ότι <<κινδυνεύεις>> να σου απαντήσει ο defacer. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...