Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρκεί η παραγγελία να γίνει από τον λογαριασμό που διατηρείτε στο public. Αν το παρηγγγειλες εσύ για τον φίλο σου μπορεί.. Λέει ξεκάθαρα στους όρους ότι αφορά παραγγελίες συνδεδεμένες με αυτούς τους λογαριασμους

Ακόμα καλύτερα έτσι! Μιας και θέλω να πάρω κάτι που έχει πάνω από 600 ευρώ, όποιος θέλει ας μου στείλει να κάνει παραγγελία με τον δικό του λογαριασμό, απλά να βάλει άλλη διεύθυνση και να το πάρω εγώ! Το κέρδος του θα είναι οι πόντοι στην κάρτα μέλους του που θα είναι αρκετοί! (Ενώ αν πάρει ο ίδιος κάτι με 20-30 ευρώ, η έκπτωση θα είναι μικρή και οι πόντοι ελάχιστοι!)

Δημοσ.

Κ απο εδω ενα πμ όποιος εχει εχει κουπονι 10 % κ δεν εχει σκοπο να το χρησιμοποιησει..

Ενδιαφερομαι για αγορα imac οποτε η εκπτωση θα ειναι σεβαστο ποσό...

Περισσοτερες πληροφοριες και συννενοηση με πμ

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Εμένα τηλεφωνικά μου υποσχέθηκαν ότι θα ισχύει ολόκληρο τον χρόνο. Και σήμερα μου στείλανε το mail και μου λέει ότι ισχύει ότι 28 Φεβρουαρίου. Ξεφτίλες<br><br>

Αποστολή από το Star N920e με τη χρήση Insomnia App

επρεπε να στο αφησουν ενεργο για κανα δυο χρονια γιατι ειχες χασουρα απο τις μπαταριες που δεν πηρες..ελεος

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ελεος πια με αυτες τις "προσφορες" του public.

Καταντησε αηδια που εξαντλουνται σε 5 λεπτα

καλή η απορία σου,αλλα δεν ξερουμε ποσες παραγγελείες εγιναν ΑΜΕΣΑ...διοτι οταν το ποσταρα εγγραφε {{αμεση παραδοση}} και σε λεπτά εξαντλήθηκε :shifty: , μαλλον πάει πάλι η δουλεια για κουπόνι εκπτωτικό :shifty:

• Like 1
Δημοσ.

από τις 15:00 , είχε 10 κομματια.....αλλα το αδερφακι multirama έχει ακομα στα 2,90 όμως.! (όπως και χθες)

άρα οποιος τις χρειαζεται....ας περιμένει αύριο πάλι!!!!!!! :X

Δημοσ.

από τις 15:00 , είχε 10 κομματια.....αλλα το αδερφακι multirama έχει ακομα στα 2,90 όμως.! (όπως και χθες)

άρα οποιος τις χρειαζεται....ας περιμένει αύριο πάλι!!!!!!! :X

Ή ας πάρει από το Crazy Syndays...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...