Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο την στιγνη που δεν εβαλες καποιο quote μην απορεις κιολας γιατι δεν καταλαβα. :P  Οταν το ανεφερες φυσιολογικο ηταν να μην καταλαβω τι εννοεις γιατι εκεινη τη στιγμη μιλουσαμε γι'αυτες απο το public και νομιζα οτι μπερδευτηκες και ηθελες να ποσταρεις σε αλλο θεμα.

Συγνώμη, άλλη φορα θα βάζω quote...

Τι ήθελα και πόσταρα...

Δημοσ.

Ενημερωτικα, ελαβα κι εγω , μετα την ακυρωση, εκπτωση 10%, οπου εχει ''περασθει'' στο email του λογαριασμου.

Ισχυει εως τελος Φεβρουαριου..

Δημοσ.

παιδιά η έκπτωση 10% που δίνουν ισχύει για όλα τα προιόντα ή λέει πχ. εξαιρούνται προιόντα σε προσφορά ή προιόντα apple, όπως συνηθίζεται?

Δημοσ.

παιδιά η έκπτωση 10% που δίνουν ισχύει για όλα τα προιόντα ή λέει πχ. εξαιρούνται προιόντα σε προσφορά ή προιόντα apple, όπως συνηθίζεται?

Για όλα τα προϊόντα, χωρίς εξαιρέσεις

Δημοσ.

ρε παιδια τι παιζει με το -10% το χρειαζομαι για αυτο..

Υπάρχει μια έκπτωση για όσους φάγανε άκυρο από μια άλλη παραγγελία, δεν αφορά όλους..

Δημοσ.

Υπάρχει μια έκπτωση για όσους φάγανε άκυρο από μια άλλη παραγγελία, δεν αφορά όλους..

Κανει για ολους το κουπονι, εγω μια χαρα το εδωσα σ ένα φιλο μου επειδή δεν το ηθελα και εκανε μια χαρα την αγορα του με την εκπτωση του κουπονιου

Δημοσ.

Εμένα τηλεφωνικά μου υποσχέθηκαν ότι θα ισχύει ολόκληρο τον χρόνο. Και σήμερα μου στείλανε το mail και μου λέει ότι ισχύει ότι 28 Φεβρουαρίου. Ξεφτίλες

Αποστολή από το Star N920e με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

για πειτε ρε παιδια ενας καλος χριστιανος ποιο ειναι το κουπονι?? η ειναι διαφορετικο στον καθενα?? γιατι εχω την υποψια οτι ειναι σε ολους το ιδιο ακριβως !!! βοηθατε αλληλους και αοματους......χαχαχα

Δημοσ.

Κανει για ολους το κουπονι, εγω μια χαρα το εδωσα σ ένα φιλο μου επειδή δεν το ηθελα και εκανε μια χαρα την αγορα του με την εκπτωση του κουπονιου

Αρκεί η παραγγελία να γίνει από τον λογαριασμό που διατηρείτε στο public. Αν το παρηγγγειλες εσύ για τον φίλο σου μπορεί.. Λέει ξεκάθαρα στους όρους ότι αφορά παραγγελίες συνδεδεμένες με αυτούς τους λογαριασμους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...