Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειχες παραγγειλει πολλα τεμαχια?

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

4 τεμαχια. Συνολικο κοστος 3, 99.. πηρα ομως τα 3 μου

• Απαντ. 159
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παράγγειλα και εγώ 2 τεμάχια σήμερα που είδα την προσφορά και χωρίς να έχω διαβάσει το θέμα..Λέτε να φάω άκυρο?Εβαλα παραλαβή απο το κατάστημα....Κανονικά μου την έβγαλε την παραγγελία πάντως....

Επεξ/σία από Darth Revan
Δημοσ.

Παράγγειλα και εγώ 2 τεμάχια σήμερα που είδα την προσφορά και χωρίς να λέχω διαβάσει το θέμα..Λέτε να φάω άκυρο?Εβαλα παραλαβή απο το κατάστημα....Κανονικά μου την έβγαλε την παραγγελία πάντως....

Για τις energizer ή τις duracell; Ήταν διαθέσιμες σήμερα;

Δημοσ.
<p>Μιας και βλέπω εντάσεις ας γράψω και την δική μου εμπειρία. Παράγγειλα μία 4αδα κατά τις 6.Προσπάθησα αρκετές φορές να ολοκληρώσω την παραγγγελία (εμφάνιζε σφάλμα-εξαντλήθηκε).Τελικά στην 3η προσπάθεια η παραγγελία ολοκληρώνεται και εκεί που μέχρι την προηγούμενη σελίδα εμφάνιζε συνολικό κόστος 1 Ευρώ (δωρεάν αντικαταβολή) βλέπω έξοδα αποστολής 5,99Ε

αλλο εξοδα αντικαταβολης αλλο εξοδα αποστολης νομιζω..τελικα το παρελαβες?

Δημοσ.

ΚΑι εμενα 10% μου εδωσαν και μου ειπαν αν θελω να αποσυρω την αρνητικη αξιολογηση(για να ειμαι ειλικρινης εγω τους το προτεινα).Μπορω να το κανω και αν ναι πως?

Δημοσ.

αλλο εξοδα αντικαταβολης αλλο εξοδα αποστολης νομιζω..τελικα το παρελαβες?

Δηλ. όταν λέει δωρεάν αντικαταβολή τί εννοεί (με κόκκινα bold) ? .Φυσικά και δεν παρέλαβα στα 7 (παίρνω 10αδα από αλλλού σε τέτοια τιμή).

Δημοσ.

Γιατι δεν καταλαβα τι σχεση εχει το μηνυμα σου με το θεμα.

Απο το ποστ Link.png Site: #48 μεχρι 51 συζητούσαν για eneloop

απάντησα στην ερώτηση του

Runner δεν ειχες κανενα θεμα με το καταστημα ετσι δεν ειναι?

Πιστευεις αξιζουν σαν τιμη η υπαρχουν και πουθενα αλλου που θα μπορουσα να τις βρω φθηνοτερα?

Αν επισης γνωριζει κανεις καποιο site οπου υπαρχουν φθηνοτερες ας δωσει κανενα link.

Επισης αν γνωριζει κανεις περισσοτερα για τον φορτιστη που παρεθεσα παραπανω ας μας πει την αποψη του.

για το που υπάρχουν φτηνότερες. Απο Source.png Πηγή: δώ η οχτάδα έρχεται πιο φτηνά 16,66 ευρώ

οκ? :confused: :confused: :confused: :confused:

Δημοσ.

Απο το ποστ Link.png Site: #48 μεχρι 51 συζητούσαν για eneloop

απάντησα στην ερώτηση του

για το που υπάρχουν φτηνότερες. Απο Source.png Πηγή: δώ η οχτάδα έρχεται πιο φτηνά 16,66 ευρώ

οκ? :confused: :confused: :confused: :confused:

Απο την στιγνη που δεν εβαλες καποιο quote μην απορεις κιολας γιατι δεν καταλαβα. :P  Οταν το ανεφερες φυσιολογικο ηταν να μην καταλαβω τι εννοεις γιατι εκεινη τη στιγμη μιλουσαμε γι'αυτες απο το public και νομιζα οτι μπερδευτηκες και ηθελες να ποσταρεις σε αλλο θεμα.

• Like 1
Δημοσ.

<p>Δηλ. όταν λέει δωρεάν αντικαταβολή τί εννοεί (με κόκκινα bold) ? .Φυσικά και δεν παρέλαβα στα 7 (παίρνω 10αδα από αλλλού σε τέτοια τιμή).</p>

μαλλον κατι καταλαβες λαθος..διαβασε στους ορους τα περι εξοδων αποστολης

Δημοσ.

Εμένα σήμερα που με ξαναπηραν τηλέφωνο (2η φορά) μου είπαν οτι επειδή δεν μπορούνε να εξυπηρετησουν όλους οσοι έκαναν την παραγγελία τους θεωρούν δίκαιο να μην εξυπηρετησουν κανέναν...!!!!! Γι' αυτο φαίνεται να έχουν παραλάβει μόνο κανα 2 άτομα. Εννοείται οτι έφαγαν κράξιμο και οτι αρνήθηκα το -10% για να αποσύρω την αρνητική αξιολόγηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...