germants Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 ειχες παραγγειλει πολλα τεμαχια? Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App 4 τεμαχια. Συνολικο κοστος 3, 99.. πηρα ομως τα 3 μου
Darth Revan Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Παράγγειλα και εγώ 2 τεμάχια σήμερα που είδα την προσφορά και χωρίς να έχω διαβάσει το θέμα..Λέτε να φάω άκυρο?Εβαλα παραλαβή απο το κατάστημα....Κανονικά μου την έβγαλε την παραγγελία πάντως.... Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2014 από Darth Revan
HERTHAN Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 γιατί απορείς? Γιατι δεν καταλαβα τι σχεση εχει το μηνυμα σου με το θεμα.
Questioner Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Παράγγειλα και εγώ 2 τεμάχια σήμερα που είδα την προσφορά και χωρίς να λέχω διαβάσει το θέμα..Λέτε να φάω άκυρο?Εβαλα παραλαβή απο το κατάστημα....Κανονικά μου την έβγαλε την παραγγελία πάντως.... Για τις energizer ή τις duracell; Ήταν διαθέσιμες σήμερα;
Darth Revan Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Για τις energizer ή τις duracell; Ήταν διαθέσιμες σήμερα; Για τις energizer...2 € βγήκαν....Ναι κανονικά....1 ευρώ λέει
jimsyn Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 <p>Μιας και βλέπω εντάσεις ας γράψω και την δική μου εμπειρία. Παράγγειλα μία 4αδα κατά τις 6.Προσπάθησα αρκετές φορές να ολοκληρώσω την παραγγγελία (εμφάνιζε σφάλμα-εξαντλήθηκε).Τελικά στην 3η προσπάθεια η παραγγελία ολοκληρώνεται και εκεί που μέχρι την προηγούμενη σελίδα εμφάνιζε συνολικό κόστος 1 Ευρώ (δωρεάν αντικαταβολή) βλέπω έξοδα αποστολής 5,99Ε αλλο εξοδα αντικαταβολης αλλο εξοδα αποστολης νομιζω..τελικα το παρελαβες? Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
louben Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 ΚΑι εμενα 10% μου εδωσαν και μου ειπαν αν θελω να αποσυρω την αρνητικη αξιολογηση(για να ειμαι ειλικρινης εγω τους το προτεινα).Μπορω να το κανω και αν ναι πως?
pcbill Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 σας έχει ενεργοποιηθεί το 10% και ισχύει για οποιαδήποτε αγορά ?
Vasilis 07 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 αλλο εξοδα αντικαταβολης αλλο εξοδα αποστολης νομιζω..τελικα το παρελαβες? Δηλ. όταν λέει δωρεάν αντικαταβολή τί εννοεί (με κόκκινα bold) ? .Φυσικά και δεν παρέλαβα στα 7 (παίρνω 10αδα από αλλλού σε τέτοια τιμή).
moredread Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Γιατι δεν καταλαβα τι σχεση εχει το μηνυμα σου με το θεμα. Απο το ποστ Site: #48 μεχρι 51 συζητούσαν για eneloop απάντησα στην ερώτηση του Runner δεν ειχες κανενα θεμα με το καταστημα ετσι δεν ειναι? Πιστευεις αξιζουν σαν τιμη η υπαρχουν και πουθενα αλλου που θα μπορουσα να τις βρω φθηνοτερα? Αν επισης γνωριζει κανεις καποιο site οπου υπαρχουν φθηνοτερες ας δωσει κανενα link. Επισης αν γνωριζει κανεις περισσοτερα για τον φορτιστη που παρεθεσα παραπανω ας μας πει την αποψη του. για το που υπάρχουν φτηνότερες. Απο Πηγή: δώ η οχτάδα έρχεται πιο φτηνά 16,66 ευρώ οκ? :confused: :confused:
HERTHAN Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Απο το ποστ Site: #48 μεχρι 51 συζητούσαν για eneloop απάντησα στην ερώτηση του για το που υπάρχουν φτηνότερες. Απο Πηγή: δώ η οχτάδα έρχεται πιο φτηνά 16,66 ευρώ οκ? :confused: :confused: Απο την στιγνη που δεν εβαλες καποιο quote μην απορεις κιολας γιατι δεν καταλαβα. Οταν το ανεφερες φυσιολογικο ηταν να μην καταλαβω τι εννοεις γιατι εκεινη τη στιγμη μιλουσαμε γι'αυτες απο το public και νομιζα οτι μπερδευτηκες και ηθελες να ποσταρεις σε αλλο θεμα. 1
jimsyn Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 <p>Δηλ. όταν λέει δωρεάν αντικαταβολή τί εννοεί (με κόκκινα bold) ? .Φυσικά και δεν παρέλαβα στα 7 (παίρνω 10αδα από αλλλού σε τέτοια τιμή).</p> μαλλον κατι καταλαβες λαθος..διαβασε στους ορους τα περι εξοδων αποστολης Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
germants Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Εμένα σήμερα που με ξαναπηραν τηλέφωνο (2η φορά) μου είπαν οτι επειδή δεν μπορούνε να εξυπηρετησουν όλους οσοι έκαναν την παραγγελία τους θεωρούν δίκαιο να μην εξυπηρετησουν κανέναν...!!!!! Γι' αυτο φαίνεται να έχουν παραλάβει μόνο κανα 2 άτομα. Εννοείται οτι έφαγαν κράξιμο και οτι αρνήθηκα το -10% για να αποσύρω την αρνητική αξιολόγηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα