Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου φαίνεται άπιασε αυτό με την αρνητική κριτική!!(δεν είχα κάνει εγω, αυτοί που έκαναν). κουπόνι 10% για την επόμενη αγορά τεχνολογίας λέει. κάτι είναι και αυτό!

• Απαντ. 159
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εμένα μ δώσανε και μεγάλη μαγκιά τους γιατι κανείς δε δίνει κουπόνια ελλαδα. Τέτοιες συμπεριφορές είναι αμαζον στυλ και μακάρι , αν ξαναυπαρξει κάποια ακύρωση, να συμπεριφερθεί ξανά σωστά. Προσωπικά θα του βαλω 5αρι και ας μην τις πήρα τις μπαταριες

Δημοσ.

Και εμένα μ δώσανε και μεγάλη μαγκιά τους γιατι κανείς δε δίνει κουπόνια ελλαδα. Τέτοιες συμπεριφορές είναι αμαζον στυλ και μακάρι , αν ξαναυπαρξει κάποια ακύρωση, να συμπεριφερθεί ξανά σωστά. Προσωπικά θα του βαλω 5αρι και ας μην τις πήρα τις μπαταριες

Ελπίζω να είναι ειρωνικό το ποστ σου.  :huh:

Δημοσ.

Τα ίδια. Δεν είναι λογική αυτή όμως και το απαίτησα να το βρουν κ να το στείλουν.

Ούτε καταργημενο προϊόν είναι ούτε περιορισμένης διαθεσιμότητας ούτε τίποτα.

Ακριβώς το ίδιο ανέφερα και εγώ... Απαίτησα το ίδιο ή ισαξιο προϊόν... 10% και αηδίες. Βγάζουν κέρδος 50% από τις πωλήσεις των προϊόντων και σου κόβουν το 10%, τι απλες που είναι!!

Δημοσ.

και κάπως έτσι βγαίνουν οι κυβερνήσεις στην Ελλάδα...

Δημοσ.

μου φαίνεται άπιασε αυτό με την αρνητική κριτική!!(δεν είχα κάνει εγω, αυτοί που έκαναν). κουπόνι 10% για την επόμενη αγορά τεχνολογίας λέει. κάτι είναι και αυτό!

Πως ενημερώθηκες?

Δημοσ.

Εσείς που μου τι λέτε και βγάζετε και συμπέρασμα τι ψηφίζω σκεφτήκατε καθόλου τι έγραψα; Έχω κράξει το public σε απειρα ποστ μου εδώ μέσα. Τώρα που θεωρώ πως φέρθηκαν σωστά δεν πρέπει να το πω; Έχασα κάποιες μπαταρίες που έτσι και αλλιώς για καβατζα τις πήρα μιας και έχω παντού επαναφορτιζόμενες και κέρδισα 11 ευρώ απο δισκο που πήρα με το κουπόνι τους. Πριν 1 μήνα μου δώσανε ποντίκι Logitech με 50 λεπτά και πριν δυο μήνες δισκο εξωτερικό Toshiba με 24 ευρώ. Ε δε θα είναι κάθε μέρα του αη Γιαννιού..

• Like 4
Δημοσ.

Τα ίδια. Δεν είναι λογική αυτή όμως και το απαίτησα να το βρουν κ να το στείλουν.

Ούτε καταργημενο προϊόν είναι ούτε περιορισμένης διαθεσιμότητας ούτε τίποτα.

Ακριβώς το ίδιο ανέφερα και εγώ... Απαίτησα το ίδιο ή ισαξιο προϊόν... 10% και αηδίες. Βγάζουν κέρδος 50% από τις πωλήσεις των προϊόντων και σου κόβουν το 10%, τι απλες που είναι!!
Δηλαδη τι αντιπροταση ηθελες σε μπαταρια?απο το 10% μπορει να βγαλεις πολυ καλη εκπτωση αν παραγγειλεις κατι μεγαλυτερης αξιας..εγω απο παλιοτερο κουπονι ακυρωσης παρηγγειλα τηλεοραση και κερδισα 50 euro
Δημοσ.

Δηλαδη τι αντιπροταση ηθελες σε μπαταρια?απο το 10% μπορει να βγαλεις πολυ καλη εκπτωση αν παραγγειλεις κατι μεγαλυτερης αξιας..εγω απο παλιοτερο κουπονι ακυρωσης παρηγγειλα τηλεοραση και κερδισα 50 euro

Ενα iPad με 1€ θα ηταν μια καλη αντιπροταση. Αλλα ειναι γυφτοι οι publicαδες. 

• Like 4
Δημοσ.

Ανάλογες μπαταρίες άλλης επώνυμους μάρκας. Αυτό και τέλος. Δεν θα παραγγειλω κάτι μεγαλύτερης αξίας που λες το οποίο δεν έχω ανάγκη για να πάρω μια έκπτωση 10%.. Αυτό που παρηγγειλα αυτό θα πάρω ή κάτι ισαξιο με αυτο

Δημοσ.

Μιας και βλέπω εντάσεις ας γράψω και την δική μου εμπειρία. Παράγγειλα μία 4αδα κατά τις 6.Προσπάθησα αρκετές φορές να ολοκληρώσω την παραγγγελία (εμφάνιζε σφάλμα-εξαντλήθηκε).Τελικά στην 3η προσπάθεια η παραγγελία ολοκληρώνεται και εκεί που μέχρι την προηγούμενη σελίδα εμφάνιζε συνολικό κόστος 1 Ευρώ (δωρεάν αντικαταβολή) βλέπω έξοδα αποστολής 5,99Ε :huh: Στο καπάκι στέλνω e-mail και ζητάω ακύρωση παραγγελίας. Μου στέλνουν απάντηση την επόμενη ότι δεν μπορεί να ακυρωθεί γιατί έχει τιμολογηθεί :blink:  (Πότε πρόλαβε αφού αμέσως ζήτησα ακύρωση ? ) Και μετά από 3 ώρες μου στέλνουν ειδοποίησει ότι η παραγγελία δώθηκε στην ACS και θα παραδωθεί σε 2 εργάσιμες.

Πολύ ζήλο να μου στείλουν αυτή την παραγγελία όπου το προϊόν είναι 6 φορές φτηνότερο από τα έξοδα αποστολής.Στο παρελθόν σε άλλες προσφορές που πραγματικά ήθελα (και ακόμα και με τα έξοδα αποστολής ήταν προσφορά) έφαγα άκυρο και ούτε κουπόνια ούτε τίποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...