HERTHAN Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 από Ζιμπάμπουε σε Ζιμπάμουε,γίνεται? Φυσικα αλλωστε γι'αυτο δεν εχει και εξοδα αποστολης!
paylidis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Τα ίδια. Δεν είναι λογική αυτή όμως και το απαίτησα να το βρουν κ να το στείλουν. Ούτε καταργημενο προϊόν είναι ούτε περιορισμένης διαθεσιμότητας ούτε τίποτα.
runner69 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Παλι τα ιδια το public; Να δω ποσα χρονια θα εμφανιζουν τις παιδικες τους ασθενειες.
Konstantin77 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 count me in, άλλος 1 που πήρε τον... μην το πω μπορεί να διαβάζουν και μικρά παιδιά...
smerliao Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 μια απο τα ίδια .... αυτη η υπογραφή πάντως είναι όλα τα λεφτά .... PublicCustomerPassion Aγαπητέ πελάτη , Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε το Public για τις αγορές σας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το προϊόν BATTERY DURACELL PLUS AAA LR03 4 PACK της παραγγελίας σας παρουσίασε απρόσμενα μεγάλη ζήτηση σε σύντομο χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα να μην είναι πλέον διαθέσιμο. Για τον λόγο αυτό προχωρήσαμε σε αφαίρεση του προιόντος απο την παραγγελία σας. Μας συγχωρείτε για την όποια αναστάτωση σας προκαλέσαμε. Με εκτίμηση,PublicCustomerPassion 1
George! Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Οι άνθρωποι είναι για γέλια...έκανα την παραγγελία(δύο συσκευασίες duracell όλες κι όλες) από τους πρώτους -ούτε 5 λεπτά από την δημοσίευση της προσφοράς(μάλιστα πόσταρα και στο παρόν θέμα μετά την παραγγελία μου)- και μου έριξαν άκυρο. Όύτε σειρά προτεραιότητας κρατάνε ούτε τίποτα. Και μάλιστα αφού δίνουν σε 5άδες συσκευασίες(καλά έκαναν τα παιδιά που τις παρήγγειλαν) έχουν το θράσος να λένε ότι εξαντλήθηκαν! 1
Razor_7 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Και μάλιστα αφού δίνουν σε 5άδες συσκευασίες(καλά έκαναν τα παιδιά που τις παρήγγειλαν) έχουν το θράσος να λένε ότι εξαντλήθηκαν! Τι εννοείς?
George! Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Τι εννοείς? Ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται αφού εκτελούν παραγγελίες με πολλά τεμάχια και σε άλλους λένε δεν έχουμε. Αν όντως δεν είχαν θα μπορούσαν να πουν να πάρει από 1 πακέτο(ή όσα βγαίνει) η κάθε παραγγελία. Ή να τηρήσουν την σειρά προτεραιότητας.
Konstantin77 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 καλά.. μπαταρίες είναι, δεν είναι και κινητά.... σιγά μην τις δίνουν και μια μία....
jonkyr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Συμφωνω με τον/την Konstantin, αλλα η αληθεια ειναι οτι προκειται περι γελοιοτητας. Διοτι ακριβως οσο δυσκολο ειναι να μοιραζουν "μπαταριες κατα προτεραιοτητα", αλλο τοσο ευκολο ειναι να πανε σε ενα σουπερ μαρκετ και να τις αγορασουν με τιμολογιο (υπερβολη, το ξερω, αλλα θελω να δειξω τον παραλογισμο της υποθεσης). Αν δλδ δεν μπορουν να βρουν μπαταριες απο τον προμηθευτη τους, πώς ειναι δυνατο να τους εμπιστευθει καποιος χρηματα για μια παραγγελια ενος "σοβαρου" προϊοντος; Εφαγα κι εγω ακυρο, δεν με ενοιαξε καθολου διοτι δεν καιγομαι για μπαταριες, ομως ειναι το τριτο ακυρο που τρωω μεσα σε λιγοτερο απο τρεις εβδομαδες και αρχιζει να γινεται εκνευριστικο. Σε αλλο νημα εχω εκθειασει τον τροπο που με εξυπηρετησαν σε αλλες αγορες μου, εδω ομως οφειλω να τους κατακρινω 100%.
mikegad Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δεν παρήγγειλα καν αυτη τη φορά παρόλο που το είδα από νωρίς.Στο 60-70% των αγορών που έχω κάνει από αυτό το κατάστημα έχει δημιουργηθεί πρόβλημα Αυτο το μαγαζί πραγματικά είναι χειρότερο από μπακάλικο
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 τα ίδια και με εμένα. είναι εντελώς μπακάληδες.
germants Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Τα ίδια αίσχη και εδώ... Αρνητική στο Σκρουτζ για αρχή και βλέπουμε με τους παπατζήδες.. 1
morfeas-dsl- Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Τα ιδια και εδω. Δυο κομματια ειχα βαλει
runner69 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Τα ίδια αίσχη και εδώ... Αρνητική στο Σκρουτζ για αρχή και βλέπουμε με τους παπατζήδες.. Αρνητικη για μπαταριες του 1€ ρε παιδια; Νταξει παραπαει.. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα