Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρελαβα και εγω, ευχαριστω τον apostolispk

Btw μιλαγα με μια φιλη που ειχε παρει τις work και connect του πλαισιου και μου ειπε τα χειροτερα σε διαρκεια για αυτες τις μπαταριες. Βεβαια τις εβαζε σε φωτογραφικη μηχανη που ειναι ενεργοβορες συσκευες. Για τηλεκοντρολ και ρολογια ισως να ειναι καλες.

• Like 1
  • Απαντ. 159
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Btw μιλαγα με μια φιλη που ειχε παρει τις work και connect του πλαισιου και μου ειπε τα χειροτερα σε διαρκεια για αυτες τις μπαταριες. Βεβαια τις εβαζε σε φωτογραφικη μηχανη που ειναι ενεργοβορες συσκευες. Για τηλεκοντρολ και ρολογια ισως να ειναι καλες.

Μα αν τις βαλεις αυτες σε φωτογραφικη θα θες φωοτγραφια και μπαταρια. ;)

Εννοειται πως ειναι για χρηση που ανεφερες τηλεκοντρολ,ρολογια.ραδιακια κλπ.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παντως πρεπει να εχουν αρκετο αποθεμα γιατι 5 τεμαχια πηρα εγω και καμια 15αρια(περιπου) αλλοι 4 φιλοι μου.

Πολυ καλη τιμη.

ΑΑ πηρα αυτες http://www.plaisio.gr/stylo-molivia/promitheies/mpataria-fortistes/@Work-Battery-Alkaline-AA-20pcs.htm πριν κανενα 20ημερο.

Στα ασυρματα τηλεφωνα ειναι καλυτερα να βαζουμε επαναφορτιζομενες ή κανουν και οι απλες?

Δημοσ.

Στα ασυρματα τηλεφωνα ειναι καλυτερα να βαζουμε επαναφορτιζομενες ή κανουν και οι απλες?

Επαναφορτιζόμενες, αφού τα τοποθετείς στην βάση τους για να φορτίζουν...

Δημοσ.

Παντως πρεπει να εχουν αρκετο αποθεμα γιατι 5 τεμαχια πηρα εγω και καμια 15αρια(περιπου) αλλοι 4 φιλοι μου.

Πολυ καλη τιμη.

ΑΑ πηρα αυτες http://www.plaisio.gr/stylo-molivia/promitheies/mpataria-fortistes/@Work-Battery-Alkaline-AA-20pcs.htm πριν κανενα 20ημερο.

Στα ασύρματα αν βάλεις απλές μέχρι κ φωτιά παίζει να πάρουν... :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...