frankp Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Το αποτέλεσμα του χθεσινού μου τζόγου: Αγαπητέ πελάτη, Ευχαριστούμε που επιλέξατε το Public για τις αγορές σας Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά από εκτεταμένη αναζήτηση στο δίκτυο των προμηθευτών μας, το προϊόν 0489994 BATTERY ENERGIZER ULTRA+ AAAx4 της παραγγελιας σας δεν βρέθηκε τελικώς διαθέσιμο. Το προϊόν θα αφαιρεθεί από την παραγγελία σας. Αντί αυτού και για την δική σας εξυπηρέτηση, θα προχωρήσουμε σε νέα παραγγελία με τον αντίστοιχο κωδικό 0595401 BATTERY TOSHIBA LR03 ALKALINE BP4 AAA, στην ίδια τιμή με την αρχική παραγγελία σας και με την ίδια ποσότητα. Με εκτίμηση,Public Customer Passion
vasman15 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 θα ειχε πολυ ενδιαφερον να δημιουργουσαμε ενα τοπικ με τις παραγγελιες -πονταρισματα και βεβαιως ταποτελεσματα.... 1
Lazorik Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Το αποτέλεσμα του χθεσινού μου τζόγου: Το ίδιο και εδώ. Να πω την αλήθεια, περισσότερο σε κανένα -10% ήλπιζα κι εγώ
jimis888 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 και γω τα ιδια, ε αμα πηγαν καποιοι και με το 10% πηραν iphone, θα την ψιλιαστηκαν στο public
krokos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 τα ιδια και εδω...με την "τοσίμπα" στα χερια μειναμεδεν πειραζει...next time
HERTHAN Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δεν θα βλεπουν αρνητικες τωρα αλλα αν πεσουν καμια 10αρια μαζεμενες ισως να δωσουν μετα.
Questioner Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Οι Toshiba τι λένε σε γενικές γραμμές;
frankp Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Και γιατί τόση σπουδή να μας ακυρώσουν, ενώ μετά από λίγες ώρες ξανάγιναν διαθέσιμες;
Questioner Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Και γιατί τόση σπουδή να μας ακυρώσουν, ενώ μετά από λίγες ώρες ξανάγιναν διαθέσιμες; Δεν είναι η πρώτη φορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα