Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 159
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μα τον θεο...ειχε μονο μια (δεν αφηνε 2) και για τον χαβαλε την παρηγγειλα και εξαντληθηκε...

τι να πω...

αμα περασω βολτα απο το καταστημα θα την παρω...αλλιως περισσοτερα θελω για βενζινες..

thanks makhs5..

edit:sorry "καποιος" σου την πηρα μαλλον

• Moderators
Δημοσ.

Η εκπτωση παντως εμενα περυσι με εσωσε.

Αγορασα iPhone 5 που εκανε 729 - 10% = 656 μου κοστισε!!!

????? Τι ακριβως συνεβη;

Δεν θα ειχες να δωσεις μια δοση απο το χαρατσι αν το πληρωνες 729 αντι για 656 και θα ησουν φυλακη δλδ; :-)

• Like 5
Δημοσ.

????? Τι ακριβως συνεβει;

Δεν θα ειχες να δωσεις μια δοση απο το χαρατσι αν το πληρωνες 729 αντι για 656 και θα ησουν φυλακη δλδ; :-)

Εδω μερικοι βαζουν προσφορα με 5 ευρω λιγοτερα. Τα 73 ευρω που κερδισα πιστευω ειναι καλυτερο deal

Δημοσ.

εγω παρηγγειλα με την ελπιδα να παρω κουπονι :-D αλλα μαλλον θα παρω τις μπαταριες οποτε αν υπαρχει διαθεσιμος κωδικος ενδιαφερομαι

Δημοσ.

????? Τι ακριβως συνεβει;

Ντροπή Moderator 'συνέβη'   :-) ...

• Like 1
Δημοσ.

Θα ξαναρωτήσω: Γιατί δεν τις αγοράζετε από το eShop; Oi 3 τετράδες ΑΑΑ Panasoinc 3.6€, οι δύο τετράδες ΑΑ Philips 2.8€... 

Γιατί από e-shop ξέρεις ότι θα παραλάβεις... Αναμενόμενο και βαρετό θα έλεγα..

Η παραγγελία στα public όμως είναι σαν τον τζόγο, έχει ένα ενδιαφέρον γιατί πότε δεν ξέρεις τι θα συμβεί  :P

• Like 12
Δημοσ.

Γιατί από e-shop ξέρεις ότι θα παραλάβεις... Αναμενόμενο και βαρετό θα έλεγα..

Η παραγγελία στα public όμως είναι σαν τον τζόγο, έχει ένα ενδιαφέρον γιατί πότε δεν ξέρεις τι θα συμβεί  :P

συμφωνω ....εχω πλεον εθιστει στον τζογο...ψαχνω για τις "προσφορες" τους ,παραγγελνω -πονταρω και περιμενω ....το αποτελεσμα ... :devil: :P

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...