Καποιος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Και ως γνωστον εξαντληθηκε... Sent from my iPhone using Insomnia
krokos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 μα τον θεο...ειχε μονο μια (δεν αφηνε 2) και για τον χαβαλε την παρηγγειλα και εξαντληθηκε... τι να πω... αμα περασω βολτα απο το καταστημα θα την παρω...αλλιως περισσοτερα θελω για βενζινες.. thanks makhs5.. edit:sorry "καποιος" σου την πηρα μαλλον
paylidis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Τις είχα εγω στο καλάθι 2 τεμάχια κ ξεχάστηκα με τη δουλεια κ δεν τις πήρα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Η εκπτωση παντως εμενα περυσι με εσωσε. Αγορασα iPhone 5 που εκανε 729 - 10% = 656 μου κοστισε!!! ????? Τι ακριβως συνεβη; Δεν θα ειχες να δωσεις μια δοση απο το χαρατσι αν το πληρωνες 729 αντι για 656 και θα ησουν φυλακη δλδ; 5
apostolispk Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 ????? Τι ακριβως συνεβει; Δεν θα ειχες να δωσεις μια δοση απο το χαρατσι αν το πληρωνες 729 αντι για 656 και θα ησουν φυλακη δλδ; Εδω μερικοι βαζουν προσφορα με 5 ευρω λιγοτερα. Τα 73 ευρω που κερδισα πιστευω ειναι καλυτερο deal
tigersgate6 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δηλωνω και εγω ενδιαφερον παιδια για κωδικο -10% ....ευχαριστω προκαταβολικα...
jimis888 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 εγω παρηγγειλα με την ελπιδα να παρω κουπονι αλλα μαλλον θα παρω τις μπαταριες οποτε αν υπαρχει διαθεσιμος κωδικος ενδιαφερομαι
dimigar Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 ????? Τι ακριβως συνεβει; Δεν θα ειχες να δωσεις μια δοση απο το χαρατσι αν το πληρωνες 729 αντι για 656 και θα ησουν φυλακη δλδ; Ντροπή Moderator 'συνέβη' ... 1
HERTHAN Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Ντροπή Moderator 'συνέβη' ... Επιτηδες το εκανε για να δει αν το καταλαβη κανενας!
unforgiven Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Θα ξαναρωτήσω: Γιατί δεν τις αγοράζετε από το eShop; Oi 3 τετράδες ΑΑΑ Panasoinc 3.6€, οι δύο τετράδες ΑΑ Philips 2.8€... 2
pcbill Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 10 σελίδες για μία τετράδα αλκαλικές μπαταρίες μινιόν. Τρελό... 4
zizu10 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Θα ξαναρωτήσω: Γιατί δεν τις αγοράζετε από το eShop; Oi 3 τετράδες ΑΑΑ Panasoinc 3.6€, οι δύο τετράδες ΑΑ Philips 2.8€... Γιατί από e-shop ξέρεις ότι θα παραλάβεις... Αναμενόμενο και βαρετό θα έλεγα.. Η παραγγελία στα public όμως είναι σαν τον τζόγο, έχει ένα ενδιαφέρον γιατί πότε δεν ξέρεις τι θα συμβεί 12
vasman15 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Γιατί από e-shop ξέρεις ότι θα παραλάβεις... Αναμενόμενο και βαρετό θα έλεγα.. Η παραγγελία στα public όμως είναι σαν τον τζόγο, έχει ένα ενδιαφέρον γιατί πότε δεν ξέρεις τι θα συμβεί συμφωνω ....εχω πλεον εθιστει στον τζογο...ψαχνω για τις "προσφορες" τους ,παραγγελνω -πονταρω και περιμενω ....το αποτελεσμα ... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα