stathis97 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα, εχω ενα λαπτοπ της dell (Dell Inspiron Q15R-N5110 (i7-2670QM/6GB/500GB)) ~1 χρονο και 2 μηνες,οποτε εχει εγγυηση ακομα ~8 μηνες. Εγινε σαρωση με το προγραμμα διαγνωσης της dell και ο σκληρος εβγαλε προβλημα (δεν περασε το τεστ-αποτυχια) Βαζω το hard disk sentinel και βλεπω πως ο σκληρος εχει 92% υγεια και λεει και το παρακατω. The drive found 1 bad sectors during its self test. There are 1 weak sectors found on the disk surface. They may be remapped any time in the later use of the disk. 655 errors occured during data transfer. This may indicate problem of the device or with data/power cables. It is recommended to examine and replace the cables if possible. At this point, warranty replacement of the disk is not yet possible, only if the health drops further. It is recommended to examine the log of the disk regularly. All new problems found will be logged there. Εχει δουλεψει συνολο το λαπτοπ-δισκος 60 μερες. (Το λαπτοπ δουλευει κανονικα χωρις το παραμικρο προβλημα μεχρι σημερα) Η εγγυηση καλυπτει αυτο το προβλημα στο δισκο με αντικατασταση; Αν ναι ποια ειναι η διαδικασια μιας και ειμαι απο Επαρχεία-ποσο διαρκει; Ευχαριστω
xristoforos89 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Καλεσε στο 2108129810 και θα σου πουν τι διαδικασια να κανεις για να κανεις και αλλα διαγνωστικα. Αν δεν τα περασει και αυτα, τοτε το πιθανοτερο ειναι να σου ερθει τεχνικος σπιτι σου να στο φτιαξει-αλλαξει σκληρο. Αλλα εφοσον εισαι απο επαρχια, ενδεχομενως να το παραλαβουν με κουριερ και να στο επιστρεψουν ετοιμο. Μαξ 5 μερες θα παρει η ολη διαδικασια.
stathis97 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Επειδη θα ερθει ο τεχνικος σε 1-2μερες για την αλλαγη του δισκου και με ρωτησαν αν εχω δισκακακι των windows και ειπα ναι ο βλακας.(εχω αντιγραμμένο το cd) Με αυθεντικο κλειδι τιθεται καποιο θεμα;
Xristaras12 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 αν η εκδοση που εχεις ειναι ιδια με αυτη του κλειδιου δεν θα εχεις θεμα.
stathis97 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 αν η εκδοση που εχεις ειναι ιδια με αυτη του κλειδιου δεν θα εχεις θεμα. Σχετικα με τα windows το ξερω... Mε τον τεχνικο της Dell;
Xristaras12 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 δεν κοιταζουν τετοια πραγματα,εφοσον θα σου αλλαξει τον δισκο και θα φυγει εχοντας αφησει μηχανημα που λειτουργει πληρως(drivers κλπ)δεν τον απασχολει τι θα κανεις μετα. Εχω διαβασει απο εδω μεσα ατομα που εχουν ανοιξει τα dell τους και εγινε ζημια την οποια περασαν στην εγγυηση και οταν ηρθε ο τεχνικος του ειπε ξεκαθαρα οτι τον εχω ανοιξει και το χαλασα. Η απαντηση του:εφοσον με στειλανε και σε καλυπτει η εγγυηση δεν με απασχολει αν φοβασαι τοσο πολυ παρε ενα τηλ πριν ερθει ο τεχνικος και πες ειμαι ο ταδε τελικα δεν εχω windows στο σπιτι μπορειτε να μου φερετε; 1
stathis97 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Περιμενω αυριο(το ελπιζω) να ερθει ο σκληρος (με courier λογικα),ωστε να ειδοποιήσω συγκεκριμενο ατομο της Dell για να κανονισουμε ποτε θα ερθει για την αλλαγη του σκληρου.(ελπιζω αυριο) Ξέρετε η Dell με ποια μεταφορική στέλνει;
stathis97 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Ήρθε ο σκληρός σήμερα με γενική ταχυδρομική,ο τεχνικος θα ερθει Δευτερα πρωι... Απογευμα φευγω διακοπες
stathis97 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Ηρθε ο τεχνικος σε 20 λεπτα ειχε αλλαξει τον σκληρο... (ολο το λαπτοπ λυσιμο,εκει που βρισκεται ο HDD) Εκανα μονος μου format μην τον κραταω και άδικα... Ολα καλα
Xristaras12 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 ειδες ποσο ζορι ειναι να λυθει το Ν5110 ε; κ εγω γι αυτο δεν εχω αλλαξει δισκο ακομα,θα τον παω μεχρι να ψοφησει τελειως ασχετο,απο ηχεια πως πας στο λαπτοπ; εχω αλλαξει 2 φορες και θελουν παλι! μιλαμε για πολυ τριξιμο!
Tempor Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Συγγνωμη αλλα... 6 μηνες εκανε να ερθει ο τεχνικος;
stathis97 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Ναι αληθεια στο λαπτοπ για να αλλαξεις HDD ειναι οτι πιο μανικι εχω δει. Με τα ηχεια δεν εχω απολυτως κανενα θεμα μεχρι τωρα... Σχετικα με τους 6 μηνες που γραφει ο απο πανω ,το λαπτοπ δουλευε κανονικα και με τον προηγουμενο σκληρο απλως καποια στιγμη θα χαλουσε.Εξαιτιας διαφορων λογων δεν ηταν προτεραιότητα μου να το φτιαξω.(+ οτι νομιζα και οτι επρεπε να το στειλω με κουριερ) Τελος καλο,ολα καλα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα