Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, προκειται για τον Βαγιο μιας φιλης μου οπου στα ξαφνικα επαψε να δεχεται ρευμα απ'το τροφοδοτικο του. Αρχικα ψαχνοντας Google βρηκα οτι κατα 90% φταιει το Charger Port / Cable. Το ανοιξα γενικοτερα για να τσεκαρω το εσωψυχα του, και δεν μου φανηκε να εχει κατι "λαθος". Οποτε λογικα η αλλαγη του καλωδιου αυτου να διορθωσει το προβλημα...αλλα θα ηθελα μερικες αποψεις πριν προβω σε αγορα απο eBay. 

Εχει τυχει σε καναν αλλον με Vaio κατι παρομοιο? Πιστευετε οτι μπορει να ειναι κατι αλλο υπαιτιο για το προβλημα? Δοκιμασα το τροφοδοτικο και με πολυμετρο και δινει κανονικα ρευμα. Αρα το προβλημα ειναι στο λαπτοπ και οχι στο τροφοδοτικο του.

Φωτογραφιες απο το εσωτερικο: 

temporary_zps0202c5b4.jpgtemporary_zpse48ca29e.jpg

Δημοσ.

Στην μεριά της μητρικές ρεύμα υπάρχει; Δηλαδή, άμα μετρήσεις τον PCN2 (κονέκτορας ρεύματος) έρχονται τα 19.5 (??) εκεί;

δεν έχω πλέον την πολυτέλεια να μετρήσω. Ήμουν στο Εργαστήριο της σχολής τότε και βόλεψε. Μέτρησα την ακρη του τροφοδοτικού ότι δινει ρεύμα σωστό και ήταν 19,5V κανονικά
Δημοσ.

Κάπως πρέπει να μετρήσεις και τον κονέκτορα... Άμα τον έβγαζες και τον πήγαινες εκεί στο εργαστήριο πάλι και να τον μετρήσεις; Δηλαδή να τον συνδέσεις στο τροφοδοτικό και απο τις άκρες του κονέκτορα να δεις άμα έχεις 19.5V. Ή δύσκολο να πας πάλι εκεί;

Δημοσ.

Μα και εσύ, δεν κανόνισες να σου χαλάσει πιο νωρίς που ήσουν πιο πολύ στην σχολή :P

Πάντως αμα έβρισκες και κανένα κινεζοπολύμετρο να έπαιρνες με 3-5€ να κάνεις την δουλειά σου και να σου μείνει κιόλας μετά... Πάντα χρειάζεται ένα πολύμετρο όπως και να έχει :P Αλλιώς άμα δεν βιάζεσαι κιόλας, απο Δευτέρα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...