Προς το περιεχόμενο

Asus F552CL-SX016H (i5-3337U/GT 710M/4GB/500GB) - 450€ [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδη αν σου ξεκολλαγα το αυτοκολλητο turbo-x και σου εβαζα sony θα το επαιρνες?

Γιατι αυτο μας λες.

Για πες μας, ξερεις τι μητρικη φοραει το asus?τι μνημη?τι δισκο?τι οθονη?

Ανοιξα vaio του 2010 και οι μνημες του ητανε κινεζικες , το σασι εγραφε oem και το αντιγραφικο samsung. Οσο για το δισκο ητανε toshiba!

Επίσης αν νομίζεις ότι λάπτοπ ΜΕ U ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ M , τότε είσαι από τους τύπους που παίρνουνε INTEL γιατί δεν είναι amd.

Αν μου δώσεις μια ολοκληρωμένη απάντηση σταματάω εδώ, αλλιώς θα είσαι μια ακόμα φωνή στις πολλές που απλά γράφει για να γράφει!

Δηλαδη αν σου κολλαγα το αυτοκολλητο asus στο turbo-x σου ποσο θα το κοστολογιζες;

Γιατι αυτο σου λεω.

Οχι δεν ξερω ετσι μπαινω μεσα να γραψω να περναει η ωρα.

Ανοιξες vaio του 2010 και οι μνημες του ηταν κινεζικες (καλο σημαδι) και το σασι εγραφε oem (καλο σημαδι) και το αντιγραφικο samsung (κακο σημαδι) Οσο για το δισκο ηταν toshiba (απο τους καλυτερος σκληρους).

Επισης αν νομιζεις οτι το λαπτοπ με M περασμενης γενιας ειναι καλυτερο απο U νεοτερης γενιας τοτε εισαι απο τους τυπους που βλεπει i5 και τρελαινετε.

Αν μου δωσεις μια ολοκληρωμενη απαντηση γιατι και πως ζεις αναμεσα μας τοτε καλος αλλιως εισαι ενα πληκτρολογιο που προσπαθει να καψει τα pixel τις οθονης μου.

Δημοσ.

Δηλαδη αν σου κολλαγα το αυτοκολλητο asus στο turbo-x σου ποσο θα το κοστολογιζες;

Γιατι αυτο σου λεω.

Οχι δεν ξερω ετσι μπαινω μεσα να γραψω να περναει η ωρα.

Ανοιξες vaio του 2010 και οι μνημες του ηταν κινεζικες (καλο σημαδι) και το σασι εγραφε oem (καλο σημαδι) και το αντιγραφικο samsung (κακο σημαδι) Οσο για το δισκο ηταν toshiba (απο τους καλυτερος σκληρους).

Επισης αν νομιζεις οτι το λαπτοπ με M περασμενης γενιας ειναι καλυτερο απο U νεοτερης γενιας τοτε εισαι απο τους τυπους που βλεπει i5 και τρελαινετε.

Αν μου δωσεις μια ολοκληρωμενη απαντηση γιατι και πως ζεις αναμεσα μας τοτε καλος αλλιως εισαι ενα πληκτρολογιο που προσπαθει να καψει τα pixel τις οθονης μου.

Δηλαδη θα επαιρνες επεξεργαστη U μονο και μονο επειδη ειναι καινουριας γενιας... μαλιστα! Καλη αγορα φιλε μου και οταν προσπαθεις να τρεξεις κατι θα δεις οτι σερνεται. GZ!

Καλο σημαδι σε κινεζικες μνημες  και σασι oem?Δεν ξερεις τι σου γινεται.

Απλα γραφεις για να γραφεις,εισαι απο τους φανατικους τυπους intel που βαζουν intel και nvidia δηλαδη κολλημενος! σαν τα pixel στην samsung οθονη σου!

• Moderators
Δημοσ.

Εβαλα το tag τελος. Μια φορα μονο εχω δει καποιον να βαζει στο θεμα του το [τελος] , εξαντληθηκε κλπ οταν παυει να υπαρχει η προσφορα και παροτι βρισκονται τα μελη συνεχως μεσα στο φορουμ. Καποια στιγμη θα σταματησω και εγω να το κανω αφου δεν βλεπω ενδιαφερον απο την κοινοτητα.

• Like 3
Δημοσ.

Δηλαδη θα επαιρνες επεξεργαστη U μονο και μονο επειδη ειναι καινουριας γενιας... μαλιστα! Καλη αγορα φιλε μου και οταν προσπαθεις να τρεξεις κατι θα δεις οτι σερνεται. GZ!

Καλο σημαδι σε κινεζικες μνημες  και σασι oem?Δεν ξερεις τι σου γινεται.

Απλα γραφεις για να γραφεις,εισαι απο τους φανατικους τυπους intel που βαζουν intel και nvidia δηλαδη κολλημενος! σαν τα pixel στην samτsung οθονη σου!

Αφου δεν το εχεις με τους υπολογιστές απορώ γιατι συνεχίζεις και γράφεις.  

Ποιες ηταν οι κινεζικες μνήμες; το σασί τι σε χάλασε που ηταν oem?Και που κολλαει εδω μεσα το sony vaio σου και μας χαλας το τοπικ;Ξεχνας ποσο oem ειναι το σασι του turbo-x σου μηπως;

Εγω ειμαι φανατικός τις ιντελ που; χαχα οκ γελάνε και τα τσιμέντα τωρα.

Ποια samsung ρε αισταιν του ινσομνια  δεν εχω samsung.

Σε ενα μηνα που θα σου καει η μητρική στο turbo-x σου έλα και πες μας το πόσο καλό ήταν.

Επίσης τα charts μιλάνε απο μόνα τους.

Για να μη πουμε και για τα watt - θερμοκρασίες.

Αντε γεια!

u1me.jpg

Δημοσ.

Αφου δεν το εχεις με τους υπολογιστές απορώ γιατι συνεχίζεις και γράφεις.  

Ποιες ηταν οι κινεζικες μνήμες; το σασί τι σε χάλασε που ηταν oem?Και που κολλαει εδω μεσα το sony vaio σου και μας χαλας το τοπικ;Ξεχνας ποσο oem ειναι το σασι του turbo-x σου μηπως;

Εγω ειμαι φανατικός τις ιντελ που; χαχα οκ γελάνε και τα τσιμέντα τωρα.

Ποια samsung ρε αισταιν του ινσομνια  δεν εχω samsung.

Σε ενα μηνα που θα σου καει η μητρική στο turbo-x σου έλα και πες μας το πόσο καλό ήταν.

Επίσης τα charts μιλάνε απο μόνα τους.

Για να μη πουμε και για τα watt - θερμοκρασίες.

Αντε γεια!

u1me.jpg

Εχεις τοση σχεση με την πληροφορικη , οσο εχει και ο σαμαρας με την πολιτικη. Fair and Square.

Το turbo-sex το περναει επισης λογω καρτας γραφικων (gt740) και 2gb. Οποτε στα σημεια το σκιζει. Και μιλας για θερμοκρασια κ.λ.π , οτι να κανεις και στα δυο καλοκαιρακι θα θες βαση , δεν παλευεται αλλιως!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...