Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας! Έχω ένα netbook Lenovo S10-2 και δεν μπορώ να του κάνω format. Μόλις ξεκινάει η διαδικασία από εξωτερικό CD, μου λέει πως δεν βρίσκει σκληρό δίσκο. Τί μπορώ να κάνω γι΄αυτό;

Και κάτι ακόμα. Θέλω να εγκαταστήσω 2 λειτουργικά (όπως δουλεύει τώρα), και windows xp και linux. Αυτό πως γίνεται;

Δημοσ.

Πρέπει να ενσωματώσω τους οδηγούς στο cd των windows που θα εγκαταστήσω; Έτσι κατάλαβα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται.

Ποιό λειτουργικό εννοείς, αυτό που έχει τώρα ή αυτό που θέλω να εγκαταστήσω; Το netbook το είχα πάρει μεταχειρισμένο, οπότε δεν γνωρίζω ι είναι αυτό που έχει. Το δικό μου πάντως που θέλω να εγκαταστήσω είναι... Ναί! Οτι είναι είναι!!

Δημοσ.

Αυτό που θέλεις να περάσεις τώρα άν είναι μπαρμπάτο κατεβάζεις μία έκδοση που να έχει και τους οδηγούς και το sp3 και της ενημερώσεις και είσαι κοπλέ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω μία έκδοση μαζί με drivers την οποία στην έβαλα σε φλασάκι και προσπαθώ να κάνω format από εκεί. Τώρα έχω άλλο... Μόλις ξεκινάει μου βγάζει μήνυμα πως η μονάδα D είναι κατεστραμένη και δεν μπορεί να συνεχίσει. Ποιά είναι η μονάδα D; Τι μπορώ να κάνω γι αυτό; Δεν ήξερα πως με ένα format θα μπορούσα να πεδευτώ τόσο....

20131216_172019.jpg

έτσι ξεκινάει

Δημοσ.

Προκειμένου να ταλαιπωρείσαι, δεν περνάς τα windows 7 32bit ;

Τα έχω βάλει σε netbook με αντίστοιχα χαρακτηριστικά και  η διαφορά με τα wp ήταν απειροελάχιστη σε ταχύτητα. Βάλε τα home premium.

To μοντέλο σου έχει drivers για τα 7άρια.

http://support.lenovo.com/en_ID/research/hints-or-tips/detail.page?&DocID=HT073046 στο Operating System βάλε windows 7 για να σου εμφανίσει τους drivers.

Όταν θα σου δείξει τα partitions του σκληρού, διέγραψε τα όλα ( αυτό πρέπει επειδή είχε Linux )

Θα ενωθουν τα partitions σε ένα, το οποίο ή το αφήνεις έτσι, κάνεις διαμόρφωση  και εγκατάσταση των win7 ή το σπας σε ότι μέγεθος θέλεις και δημιουργείς δυο partitions.

Στην δεύτερη περίπτωση θα κάνεις διαμόρφωση και στα δυο μέρη και μετά θα επιλέξεις αυτό που θέλεις να εγκαταστήσεις τα windows.

Τότε θα έχεις ένα C με το λειτουργικό και ένα D στο οποίο θα αποθηκεύεις τα αρχεία σου, ούτως ώστε, όταν ξαναχρειαστείς format, να το κάνεις μόνο στο C και το D να μείνει ανέπαφο με ότι αρχεία έχεις μέσα.

Δημοσ.

Καμία λύση για τα XP;

Εαν δε βρεθεί κάτι θα κάνω αυτό που λές. Δεν είχε, έχει ακόμα linux. Έχει XP και ubuntu και έτσι ήθελα να το ξανακάνω αλλά με ταλαιπώρησε και ίσως βάλω μόνο windows (αν τα καταφέρω κι αυτά...).

Δημοσ.

Καμία λύση για τα XP;

Εαν δε βρεθεί κάτι θα κάνω αυτό που λές. Δεν είχε, έχει ακόμα linux. Έχει XP και ubuntu και έτσι ήθελα να το ξανακάνω αλλά με ταλαιπώρησε και ίσως βάλω μόνο windows (αν τα καταφέρω κι αυτά...).

Αγαπητέ μου, Linux είναι το Ubuntu.

Δημοσ.

:-) Το ξέρω! Λάθος η διατύπωσή μου!

Χα χα χα κατάλαβα τι λες. Τότε και εγώ να επαναδιατυπώσω....επειδή είχε/έχει linux. Αυτό βέβαια( η διαγραφή του partition με το linux) στην περίπτωση που βάλεις μόνα τους τα 7αρια.

Τέλος πάντων, σκέψου τι ακριβώς θέλεις να κάνεις και εδώ είμαστε.

Δημοσ.

...

έτσι ξεκινάει

Και γιατί μας δείχνεις πως ξεκινάει και δεν μας δείχνεις το μήνυμα λάθους μπας και καταλάβουμε τίποτα;;;;

Δημοσ.

Παιδιά έχω το ίδιο πρόβλημα με το παλικάρι μονο που το netbook μου είναι το s10e!εχω κατεβασμενους τους drivers του μοντελου και θελω να φορμαρω απο stick,οπου εχω μεσα xp sp3 professional.Πρεπει να περασω τους drivers mesa sto stick;ή να βρω λειτουργικο που να τους εχει ενσωματωμενους και να ειναι ενα αρχειο iso όλα...;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τοτε πολυ απλα βγαλε τον σκληρο του λαπτοπ σου περνα τον σε ενα επιτραπεζιο υπολογιστη συνδεσε τον με sata καλωδιο και τροφοδοσιας κανε τον ενα φορματ και μετα ξανα περνα τον πισω στο λαπτοπ σου εκτος και αν εχει καταστραφει οποτε πας για αλλον απευθιας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...