cookos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Α ηθελα λίγο τα φώτα σας μιας και απο Android κατέχω μόνο τα βασικά της χρήσης του. Σκέφτομαι πολυ σοβαρά να αγοράσω το LG V500 το οποίο εχει Android. Σε καποια σελίδα διάβασα σχόλιο αναγνώστη πως "η LG δε φημίζεται για τις αναβαθμίσεις της" και μου επανέφερε ενα ερώτημα που είχα παλαιότερα. Οταν αγοράζεις ενα tablet παντρεύεσαι και την έκδοση android που φοράει; Αν πχ βγει καποια στιγμη η επόμενη έκδοση Android δε θα μπορω να την περάσω στο (οποιοδήποτε) tablet που εχει την πιο παλιά; Ευχαριστω για τις απαντήσεις. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Νομίζω οτι αν δεν θέλει η εταιρεία να σου δώσει υπάρχει η λύση απο τρίτους άλλα χάνεις την εγγύηση αν δεν κάμνω λάθος θα μας πούνε και οι υπόλοιποι που είναι του σπόρ οπότε αν είναι δυσκοίλια η εταιρεία το παντρεύεσαι το λειτουργικό χωρίς ελπίδες αλλαγής.Εκδόσεις βγαίνουν συνέχεια αλλά θα πρέπει η κάθε εταιρεία να τις προσαρμόσει στα μοντέλα της. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2013 από Captain Nemo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cookos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 <p>Νομίζω οτι αν δεν θέλει η εταιρεία να σου δώσει υπάρχει η λύση απο τρίτους άλλα χάνεις την εγγύηση αν δεν κάμνω λάθος θα μας πούνε και οι υπόλοιποι που είναι του σπόρ οπότε αν είναι δυσκοίλια η εταιρεία το παντρεύεσαι το λειτουργικό χωρίς ελπίδες αλλαγής.Εκδόσεις βγαίνουν συνέχεια αλλά θα πρέπει η κάθε εταιρεία να τις προσαρμόσει στα μοντέλα της.</p> Ουσιαστικα απο αυτο που μου λες καταλαβαινω πως διαφερει αρκετα με τη λογικη του iOS για παραδειγμα που περνας στην ιδια συσκευη συνεχως αναβαθμισεις. Το να μεινω με κατι που δουλευει καλα δε με χαλαει, ουτε ειμαι updates junkie να περναω και beta στη συσκευη. Απλα φοβαμαι πως καποια στιγμη θα βγει μια εφαρμογη που πιθανον να χρειαζεται την Χ αναβαθμισμενη εκδοση. Το tablet που ανεφερα με εχει εντυπωσιασει ως προς τη ταχυτητα (quad) και την οθονη του (υψηλο DPI και HD), ποια η γνωμη ή ακομα καλυτερα η εμπειρια σας για την υποστηριξη της εταιρειας στις ταμπλετες της; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lgpap23 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Φιλε το ερωτημα σου αυτο δεν γινεται να απαντηθει. Καθε εταιρια βγαζει updates για μερικα απο τα μοντελα της. Π.χ το s3 αναβαθμιζεται στην καινουργια εκδοση android ενω αλλα μοντελα της οχι. Κυριως εξαρτατε απο το ποσο ειναι στην παραγωγη και το ποσο το αγοραζει ο κοσμος. Π.χ αν το εχουν στην αγορα για αρκετο καιρο και εχει ανταποκριση απο τους πελατες, λογικο ειναι να αναβαθμιζεται στις καινουργιες εκδοσεις. Οσο για τις εφαρμογες μην ανυσηχεις. Οι android εφαρμογες εγκαθιστουνται σχεδον σε ολες τις εκδοσεις του αρκει να τις αντεχει το hardware της συσκευης. Θα πρεπει να περασουν 2-3 χρονια για να δεις καποια μη συμβατη εφαρμογη. Αν σε ενδιαφερουν τα update μπορεις να κανεις root την συσκευη σου αλλα χανεις την εγγυηση. Με το root μπορεις να εγκαταστησεις αλλες εκδοσεις android πιο καινουργιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
los21 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ναι χανει την εγγυση αν περασει καποια Custom Rom αλλα υπαρχει και η δυνατοτητα επαναφορας σε στοκ κατασταση..Αρα δεν βρισκω που ειναι το προβλημα.. Εγω θα σου προτεινα αν σου αρεσει αυτο το ταμπλετ οπως λες και σε ικανοποιει η οθονη του,που για εμενα ειναι σημαντικο μπορεις να προβεις στην αγορα. Επισης η Lg εχει κανει πολυ καλη δουλεια στο software και απο οτι διαβαζω η λειτουργια ειναι απροβληματιστη. Βεβαια να σε ενημερωσω οτι σε αρκετους χρηστες εχει εμφανιστει μετα απο πολυωρη και εντονη χρηση εμφανιζει μια πολυ ελαφρια μπλε γραμμη.Εχει συζητηθει αρκετα σε αλλο φορουμ. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2013 από los21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα