Προς το περιεχόμενο

ξεβαψε το χρωμα στο λαπτοπ

john654321

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σας

Ειχε ενα αυτοκολητακι το λαπτοπ που και ειπα το ξεκολλήσω

το ξεκολλησα και ειχε μεινει λιγο κολα και σκεφτηκα να βαλω λιγο ασετον  :fear: σε ενα βαμβακι και να βγαλω την κολα ελα που ομως ξεβαψε το χρωμα σε λαπτοπ 2 μηνων και φενεται σκατα...

σκεφτηκα καμια ιδεα πως να το  βαψω ωστε να μην φενεται...

post-202511-0-34590800-1386363032_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ασετόν σε πλαστικό είναι σαν χλωρίνη σε χρωματιστά ρουχα. Τα σκίζει.

Ακόμα κι αν πάρεις ακρυλικό να το βάψεις, θα ξεχωρίζει. Live with that ή κόλλησε κάποιο αυτοκόλλητο.

Βαλε αυτοκολλητο. Η πιο κοντινη λυση στο χρωμα σου ειναι Plasti Dip το οποιο αφηνει επιφάνεια ματ.

Οσο για το ασετον δεν χαλαει το πλαστικο , πχ στο δικο μου λαπτοπ εχω βαλει για να φυγει η κολλα white spirit Πιο ισχυρο απο ασετον . Μονο που το δικο μου λαπτοπ εχει γυαλιστερο πλαστικο δηλαδη εχει περαστει με βερνικι. Αυτο ειναι ματ. αυτο που ουσιαστικά χαλασε το ασετον ειναι το ματ τελειωμα και αυτο απο υπερβολικο τριψιμο του φιλου μας

..και για να βγει και κάτι χρηστικό από αυτό το τοπικ, ζεσταίνουμε με πιστολάκι για τα μαλλιά το αυτοκόλλητο και μετά το ξεκολλάμε,αν μείνει ελάχιστη κόλα προσπαθούμε να την βγάλουμε αρχικά με το δάχτυλο μας και το υπόλοιπο - θαμπάδα με λίγο καθαρό οινόπνευμα .. τέλος καθαρίζουμε με ένα Μωρομαντηλο και στεγνό πανί.

Η λύση τωρα οπως είπαν κ τα παιδιά πιο πάνω βρες αυτοκόλλητα ανθρακονηματα και καλυψετο..

και μην του την πέφτετε  :P γιατί το μόνο που δεν λείπει απο τα σημερινά σπίτια με την τρελλα που "τις" έχει πιάσει με τα νύχια τους είναι το ασετον.. το ψυγείο η το φαρμακείο μπορεί να ειναι άδειο το μπουκαλάκι του ασετον αποκλείεται .. :lol: :lol:

• Like 2

ψαξε για αυτοκολλητο να το ντυσεις απο πανω

http://laptoping.com/wp-content/uploads/2012/02/Asus-G74SX-Carbon-Fiber-Mod-Touchpad-561x374.jpg

οπως φενεται σε αυτην την φωτο για παραδειγμα

Τελικά το έβαψα τοπικά με βαφή για παπούτσια και διορθώθηκε κάπως η κατάσταση... αλλά όπως είπατε θα του βάλω κανένα αυτοκόλλητο. Πριν βγάλω το αυτοκόλλητο το είχα ζεστάνει αλλά έμεινε λίγο κόλα και είπα να βάλω ασετον αντί για οινόπνευμα επειδή θα έφευγε πιο εύκολα η κόλλα αλλά τελικά μαζί με την κόλλα μου πήρε και το χρώμα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...