Προς το περιεχόμενο

[Tablet] Asus Nexus 7 (16gb, 1st gen) 95€ ebay

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"επωνυμοτατο" και 'flagship' usb stick (corsair flash voyager gt)... η "μαμα" δινει 10 (!) χρονια εγγυηση στο "καινουργιο" μοντελο και 30 μερες (!) στο refurbished! 6 μηνες μετα την αγορα ψοφισε... no thanks λοιπον.

Δημοσ.

Μόλις το παρέλαβα από Ελτα.  Φορτίζει μέσω usb. Ήρθε με αμερικάνικη μπρίζα και δυστυχώς δεν έχω αντάπτορα.H usb φορτίζει στα 500mA? Το manual μιλάει για 2Α , άρα  μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα άλλο φορτιστή μου δίνει 1A?

Δημοσ.

Εγώ το δικό μου το φορτίζω με ότι φορτιστή έχω. Ο μέγιστος είναι ο 2Α ο δικός του και ενδιάμεσα σε αυτόν και τα 0,5 έχω άλλους 3-4, όλοι φορτίζουν χωρίς προβλήματα (φυσικά με διαφορετική ταχύτητα ο καθένας);)

Sent from my XT890 using Insomnia

Δημοσ.

Μόλις το παρέλαβα από Ελτα.  Φορτίζει μέσω usb. Ήρθε με αμερικάνικη μπρίζα και δυστυχώς δεν έχω αντάπτορα.H usb φορτίζει στα 500mA? Το manual μιλάει για 2Α , άρα  μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα άλλο φορτιστή μου δίνει 1A?

οχι μην το κανεις,ο φορτιστης πρεπει να ειναι ισος η μεγαλυτερος απο 2Α.Οσα περισσοτερα αμπερ o φορτιστης τοσο το καλυτερο.

Δημοσ.

Αυτό δε μπορεί να ειναι σωστο...αν ήταν δεν θα συνιστούσαν φόρτιση από την usb ( αλλα με μεγαλύτερη διάρκεια )

Υ.Γ. Έξτρα για τη συσκευασία με bubble wrap....οτι πρεπει για να παιζεις μεχρι να φορτισει το nexus ;)

Δημοσ.

Προσοχη με την φορτιση απο usb κανει κακο σε βαθος χρονου γιατι υπερθερμαινει το συμπαν μεσα στο ταμπλετ.

Εχει αλλαξει τιμες τωρα παντως εγω το βλεπω στα 136€ με τα ταχυδρομικα οποτε δεν αξιζει ειδικα αφου μιλαμε για refub και οχι καινουργιο οπως το ειχε το αρχικο ποστ.

Δημοσ.

Προσοχη με την φορτιση απο usb κανει κακο σε βαθος χρονου γιατι υπερθερμαινει το συμπαν μεσα στο ταμπλετ.

Αυτό δεν το κατάλαβα. Για ποιο λόγο υπερθερμαίνει η φόρτιση μέσω usb = λιγότερα Amper το τάμπλετ;

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό δεν το κατάλαβα. Για ποιο λόγο υπερθερμαίνει η φόρτιση μέσω usb = λιγότερα Amper το τάμπλετ;

Γιατι κραταει περισσοτερη ωρα η φορτιση-αρα θερμαινεται για περισσοτερη ωρα- και επισης η usb θυρα ειναι συνδεδεμενη με την μητρικη με αποτελεσμα να αυξανει την θερμοκρασια μεσα στο ταμπλετ.

Δημοσ.

Γιατι κραταει περισσοτερη ωρα η φορτιση-αρα θερμαινεται για περισσοτερη ωρα- και επισης η usb θυρα ειναι συνδεδεμενη με την μητρικη με αποτελεσμα να αυξανει την θερμοκρασια μεσα στο ταμπλετ.

Ναι κρατάει περισσότερη ώρα αλλά το ίδιο θερμαίνεται με λιγότερα A; αυτό με ενδιαφέρει γιατί τις περισσότερες φορητές συσκευές προτιμώ να τις φορτίζω μέσω USB.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...