gr234567 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 άλλος πωλητής έβαλε το 32άρι ανακατασκευασμένο στα 111 ευρώ τελική με μεταφορικά! στέλνει με usps, άρα δεν θα έχουμε και τελωνείο. έχει γίνει χαμός, έχουν πουληθεί ήδη 2000 από αυτά! http://www.ebay.com/itm/200978257024
giorginho Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Mια φορα πηρα κατι refurbished και δεν το ξανακανω...
gr234567 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 εγώ όσες φορές πήρα ήταν όλα άψογα.. τί πρόβλημα υπήρξε;
giorginho Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 "επωνυμοτατο" και 'flagship' usb stick (corsair flash voyager gt)... η "μαμα" δινει 10 (!) χρονια εγγυηση στο "καινουργιο" μοντελο και 30 μερες (!) στο refurbished! 6 μηνες μετα την αγορα ψοφισε... no thanks λοιπον.
hikesl Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μόλις το παρέλαβα από Ελτα. Φορτίζει μέσω usb. Ήρθε με αμερικάνικη μπρίζα και δυστυχώς δεν έχω αντάπτορα.H usb φορτίζει στα 500mA? Το manual μιλάει για 2Α , άρα μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα άλλο φορτιστή μου δίνει 1A?
giorginho Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ το δικό μου το φορτίζω με ότι φορτιστή έχω. Ο μέγιστος είναι ο 2Α ο δικός του και ενδιάμεσα σε αυτόν και τα 0,5 έχω άλλους 3-4, όλοι φορτίζουν χωρίς προβλήματα (φυσικά με διαφορετική ταχύτητα ο καθένας) Sent from my XT890 using Insomnia
kukukali Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μόλις το παρέλαβα από Ελτα. Φορτίζει μέσω usb. Ήρθε με αμερικάνικη μπρίζα και δυστυχώς δεν έχω αντάπτορα.H usb φορτίζει στα 500mA? Το manual μιλάει για 2Α , άρα μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα άλλο φορτιστή μου δίνει 1A? οχι μην το κανεις,ο φορτιστης πρεπει να ειναι ισος η μεγαλυτερος απο 2Α.Οσα περισσοτερα αμπερ o φορτιστης τοσο το καλυτερο.
hikesl Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Αυτό δε μπορεί να ειναι σωστο...αν ήταν δεν θα συνιστούσαν φόρτιση από την usb ( αλλα με μεγαλύτερη διάρκεια ) Υ.Γ. Έξτρα για τη συσκευασία με bubble wrap....οτι πρεπει για να παιζεις μεχρι να φορτισει το nexus
evmenis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Προσοχη με την φορτιση απο usb κανει κακο σε βαθος χρονου γιατι υπερθερμαινει το συμπαν μεσα στο ταμπλετ. Εχει αλλαξει τιμες τωρα παντως εγω το βλεπω στα 136€ με τα ταχυδρομικα οποτε δεν αξιζει ειδικα αφου μιλαμε για refub και οχι καινουργιο οπως το ειχε το αρχικο ποστ.
Questioner Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Προσοχη με την φορτιση απο usb κανει κακο σε βαθος χρονου γιατι υπερθερμαινει το συμπαν μεσα στο ταμπλετ. Αυτό δεν το κατάλαβα. Για ποιο λόγο υπερθερμαίνει η φόρτιση μέσω usb = λιγότερα Amper το τάμπλετ; 2
gate1908 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 η τιμη του ανεβηκε παιδια μολις... απο τα 90 + μεταφορικα το πηγε 115 + μεταφορικα
evmenis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Αυτό δεν το κατάλαβα. Για ποιο λόγο υπερθερμαίνει η φόρτιση μέσω usb = λιγότερα Amper το τάμπλετ; Γιατι κραταει περισσοτερη ωρα η φορτιση-αρα θερμαινεται για περισσοτερη ωρα- και επισης η usb θυρα ειναι συνδεδεμενη με την μητρικη με αποτελεσμα να αυξανει την θερμοκρασια μεσα στο ταμπλετ.
Questioner Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Γιατι κραταει περισσοτερη ωρα η φορτιση-αρα θερμαινεται για περισσοτερη ωρα- και επισης η usb θυρα ειναι συνδεδεμενη με την μητρικη με αποτελεσμα να αυξανει την θερμοκρασια μεσα στο ταμπλετ. Ναι κρατάει περισσότερη ώρα αλλά το ίδιο θερμαίνεται με λιγότερα A; αυτό με ενδιαφέρει γιατί τις περισσότερες φορητές συσκευές προτιμώ να τις φορτίζω μέσω USB.
kukukali Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 http://batteryuniversity.com/learn/article/charging_from_a_usb_port
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα