Προς το περιεχόμενο

[Tablet] Asus Nexus 7 (16gb, 1st gen) 95€ ebay

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια το track number απο τι USPS ανανεωθηκε κανονικα μετα απο 2 μερες!

Υπομονη τωρα και λογικα την επομενη Παρασκευη θα εχουμε το Nexus στα χερια μας  B)

Δημοσ.

παιδια το track number απο τι USPS ανανεωθηκε κανονικα μετα απο 2 μερες!

Υπομονη τωρα και λογικα την επομενη Παρασκευη θα εχουμε το Nexus στα χερια μας  B)

από που είδες την ανανέωση γιατί σε μένα δεν ήρθε τίποτα

Δημοσ.

Ψεύτικη τιμή δε νομίζω να έχουν πρόβλημα να βάλουν,εμένα τουλάχιστον με έχουν εξυπηρετήσει στο παρελθόν από ebay Αμερικής.

Όπως και να έχει, όπως νομίζει ο καθένας, εγώ ήμουν στο τσακ να το χτυπήσω αλλά τελικά αποφάσισα να κοιτάξω σε λίγο μεγαλύτερο κάποια κινεζιά

Βαση νομου ακομα και δειγμα δωρεαν να θελει να στειλει καποια εταιρεια ειναι υποχρεωμενη να αναγραψει αληθινη τιμη πανω στο πακετο. Αυτο ισχυει για τα ηλεκτρονικα φυσικα, δεν εχω ασχοληθει με ρουχα.

Δημοσ.

ουτε για πλακα παιδια. Διαβαστε τις αρνητικες που εχει φαει για τα nexus ο τυπος και θα καταλαβετε.

Δημοσ.

μόνο μία αρνητική βλέπω για nexus τον τελευταίο χρόνο και ο τύπος έχει πουλήσει εκατοντάδες τablets

Μιλαω για το refurbished που αναφερθηκε στο ποστ #22 σαν προσφορα.

http://feedback.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewFeedback2&userid=drivengps&iid=171155042305&de=off&items=25&which=negative&interval=30&_trkparms=negative_30

Δημοσ.

Ο τύπος αγόρασε το 8αρι 20Ε παραπάνω. Προφανώς είδε μετά την προσφορά και προσπαθεί να ακυρώσει

Το Item is not what they described δεν μας λέει και πολλά. Εν αναμονή. Λογικά από Δευτέρα θα αρχίσουν οι παραδόσεις του ipad οπότε θα μάθουμε και μεις τι μας περιμένει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...