Προς το περιεχόμενο

[Tablet] Asus Nexus 7 (16gb, 1st gen) 95€ ebay

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τόσο καιρό παρακολουθώ τις προσφορές και ήρθε η ώρα να συνδράμω :)
Παίζει λοιπόν το tablet του τίτλου στο ebay αμερικής προσφορά στα 95€ τελική.
Νομίζω είναι εξαιρετικό για κάποιον που θέλει κάτι επώνυμο

Δημοσ.

Πολυ δυσκολο να βαλει ψευτικη τιμη στο πακετο και στα 95ε μπορει να φας και ενα καπελο μεχρι και 50ε (αναλογα που θα πεσεις).

Δημοσ.

Άργησες.

Από χθες έχει αναφερθεί εδώ http://www.insomnia.gr/topic/509211-ebay-ipad-mini-149-ευρώ/page-12 /(ποστ 173)

Offtopic: Καλά,προφανώς δε παρακολουθώ κάθε ένα ποστ σε κάθε τόπικ στο φόρουμ,αλλά και να το είχα δει,θεωρώ ότι αξίζει να αναφερθεί ως ξεχωριστή προσφορά, γιατί είναι προσφορά.

• Like 2
Δημοσ.

Ναι, μονο που οπως αναφερθηκε απο αμερικη δεν μπορεις να εγγυηθεις για την ισχυ της προσφορας... δεν ξερεις σιγουρα οτι δε θα φαει χαρατσια στο τελωνειο (και καθυστερησεις) και αμα τα φαει αστα να πανε... γι' αυτο και δεν πολυανοιγουμε θεματα απο ebay/amazon.com (αν και με το αμερικανικο αμαζον συνηθως ειναι πιο 'ξεκαθαρα' εξ'αρχης τα πραγματα).

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω πως αξίζει να έχει ξεχωριστό topic γιατί ακόμα και με τελωνεία συνεχίζει να είναι προσφορά. Το θέμα είναι αν το στέλνει και αυτό με USPS. Λογικά ναι αφού έχει δωρεάν μεταφορικά.

Με 60€ λιγότερα από την άλλη προσφορά παίρνεις πιο σβέλτη συσκευή. Αν δεν είναι πολύ λίγες οι 7'' για κάποιον τότε νομίζω πως είναι bargain!

Δημοσ.

Ψεύτικη τιμή δε νομίζω να έχουν πρόβλημα να βάλουν,εμένα τουλάχιστον με έχουν εξυπηρετήσει στο παρελθόν από ebay Αμερικής.
Όπως και να έχει, όπως νομίζει ο καθένας, εγώ ήμουν στο τσακ να το χτυπήσω αλλά τελικά αποφάσισα να κοιτάξω σε λίγο μεγαλύτερο κάποια κινεζιά

Δημοσ.

έχεις αγοράσει από επαγγελματία Αμερικάνο πωλητή με ψεύτικη τιμή στην δήλωση του τελωνείου; μήπως εννοείς Κινέζο που πουλά στο αμερικάνικο ebay; ο συγκεκριμένος εχει ερωτηθεί και εχει αρνηθεί να βάλει ψεύτικη τιμή όπως όλοι οι σοβαροί Αμερικάνοι πωλητές

Δημοσ.

Εχω αγορασει απο αμερικανο με φιντμπακ ...ατελειωτο και μου εβαζε οτι τιμη τραβουσε η ψυχη μου αλλα αυτο ηταν σε ρουχα ,στα ηλεκτρονικα ειναι πιο δυσκολο γιατι οι τιμες ειναι πιο "φιξ" και μπορουν ευκολα να τον τσιμπησουν.

Δημοσ.

Εγώ το παρήγγειλα και μου έστειλε ένα tracking number που δεν ανταποκρινοταν στο προιόν , κατόπιν μου έστειλε το παρακάτω mail :

due to the large amount of inquiries we are receiving regarding used tracking numbers.

Please be aware that USPS is reusing old tracking numbers, please wait 24 to 48 hours for USPS to update the new tracking numbers in their system before rechecking your tracking number.

We greatly appreciate your business.

Abe

Customer Service rep

buysuperdeal 
Emails\shipment delay

Σήμερα του ζήτησα με μειλ να μου δώσει το καινούργιο tracking number. Να δούμε τι θα γίνει τι λέτε και εσείς?

Δημοσ.

Έχει αναφερθεί νωρίτερα στο topic του ipad ο,τι το tracking number μετά από κάποιες μέρες θα ενεργοποιηθεί και θα μπορέσεις να κάνεις track το δέμα. Απλά τα νούμερα ανακυκλώνονται. Θα γίνει δηλαδή ο,τι σου έγραψε.

Δημοσ.

Έχει αναφερθεί νωρίτερα στο topic του ipad ο,τι το tracking number μετά από κάποιες μέρες θα ενεργοποιηθεί και θα μπορέσεις να κάνεις track το δέμα. Απλά τα νούμερα ανακυκλώνονται. Θα γίνει δηλαδή ο,τι σου έγραψε.

μακάρι να είναι έτσι ευχαριστώ δεν το είχα δει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...